Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 713
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Ок Маслинка  Hug
За сокчетата казва да са накрая,защото се счита,че са силен алерген, а и дразнят стомахчето.Иначе аз за всичко се допитвам до него,но честно казано не искам да го притеснявам за глупости сега по празниците и без това е доста зает човека.
За глутена мисля,че правилно си послушала себе си  Grinning И аз доста често се доверявам и разчитам на интуицията си, но относно захранването просто нищо не ми идва на ум.Стоя пред щанда за детски храни с облещи очи  #Crazy,гледам пюретата 1 час Shocked и изпитвам някакъв ужас от това,че не се справям с храненето.  ooooh!

# 31
Бум тряс.
Аничко, и аз като Yoya се надявам да е само зъбче!  Praynig Не се тревожи, наблюдавай бебка и дано не се стига до никакви лекарства, еле пък и АБ!  Hug

Босилече, наистина ще помните този РД. Wink Мъжа ти на всеки РД ще те поднася: А ти помниш ли, като ми подари празна кутийка.... Joy

Не съм ви изчела от вчера. Включвам се да честитя месечинките на:

МАЯ на мама Кетката, ДАНИЕЛА на мама Лусия, ВАЛЕРИ на мама Сашун, Михаил на мама Петя Б,  АЛЕКСАНДЪР на мама АсиР, ТЕОДОРА на мама АНИИ_ТА и РАЯ на мама Елфи!

Да растът много здрави, щастливи, умни и послушни!
  bouquet   bouquet   bouquet

При нас нищо ново. Хайде лека нощ, да спите в кош! Grinning

# 32
  • София
Еви ще се справиш споко  Hug А на hipp мисля че има пюре само от тиква, поне в сайта им така пише. Аз не съм взимала, щото сме на домашни за сега

# 33
Eви, Hipp със сигурност имат чиста тиква. Днес я пробвахме  Peace Дано ви подейства като на нас  Hug

# 34
  • Варна
Запис, да оздравяват болните и лека нощ!

Ама че къс постинг  Laughing

# 35
  • Пловдив
Eви, Hipp със сигурност имат чиста тиква. Днес я пробвахме  Peace Дано ви подейства като на нас  Hug

Да, имат със сигурност, както и Бебевита  Peace. Успех Еви

# 36
  • welcome to the Jungle
Привет и от мен   bouquet! Много задачки отметнах тези дни и не си стоях в къщи, но  Mr. Green поне ви изчетох.
Евианди, честит рожден ден на патерици   bouquet!
Любослав също има сериозни проблеми със запичането. Той се запича и от тиква даже  Sad, но му хванах цаката. Момчето ака на 2 дни, но трябва да го хвана през крачетата и коленцата - точно както сте виждали да изпишкват и изакват малко дете на улицата  Heart Eyes. Така чисто физиологично се подпомага дебелото черво и сфинктерчето и акането става лесно и бързо  Whistling Heart Eyes. Явно скоро ще го слагам на гърнето  Flutter.

И не мога да не се похваля- дребосъкът вече сам сяда Mr. Green.

Пожелавам на всички болнички да оздравяват   bouquet и да посрещнат новата 2008 здрава, весели и засмени!   bouquet

# 37
незнам дали се отвориха снимките с информацията за масажите за това ги лепвам и така
Масаж-1
Масаж-2
Масаж-3
Масаж-4
Масаж-5
Масаж-6
Масаж-7

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 11:53 от ted_

# 38
Здравейте
На бързо се включвам, че е късничко!       

Честит Рожден Ден  на всички, които са имали от Коледа насам и съм ги пропуснала!Да сте живи и здрави и много щастливи!             

Честита месечинка на всички бебчовци!Да ви радват много и да ви слушкат!

# 39
Здравейте.
Четито на всички празнуващи, месечинки.
Мацки да ви питам има ли още някое бебе освен нас което не се обръща , няма зъбки и не се изправя само?
Тез масажчета сме ги правили на малката - ефект няма.Аз ги спрях защото тя ги мрази тез упражненеия и плаче.
Да се оплача, за коледа малката получи много сладки костюмчета, но ... всичките розови.Сега е като прасенце Simple Smile
Ей, сегичка ще кача снимки на порасналата мома.
Вселео посрещане на новата година и много здраве на всички.

# 40
Привет и от нас  Hug

Lioness Добре дошла в групата на сядащите сами Laughing
maslinka радвам се, че си успяла и на мен не ми беше много лесно с тези снимки

# 41
  • София
Здравете мамчета ! Ние караме отпуската на мъжлето при баба и дядо на село и се прибираме събота и неделя да се смесим с гражданите  малко.
Вчера като се прибрахме точно си правехме планове къде и какво ще правим и дядо се обади да се връщаме че Вальо не ще да яде.Майка ме се притеснила ,че не маже да се справя и че Шишо може да заслабне  Simple Smile ! Сетих се веднага за един пост дето четох тука във форума за същия проблем и казах на бабата да намаже биберона на шишето с млекото с калгел.Е резултата беше-спокойна баба , сит внук и разходка по магазините за мама и тате  Hug !
 Zoia_Alex,и ние нямаме зъбче,обръщаме се ама не сме много чевръсти,не седиме сами,но и това ще стане.Споко !!
Шък,видя ли каква табличка за ръст и тегло си имат. Може ли и ние да си направим такава.Аз се пробвах веднъж но не успях да направя !!
Хайде че трябва да събирам багажа за село !
Весело посрещане на Новата Година !!!
Да са ни живи и здрави децата и всички които обичаме и ни обичат !!!

# 42
Едно записче и от мен! Благодаря ви за поздравите порасна детенце  Wink И ние си сядаме без проблем на гъзето  Grinning Оф нямам почти никакво време за форума ,а така ми липсвате ,но много гости много нещо в къщи ,е весело е но... се поуморих . И ние получихме мнооого розови дрешки като Били  Laughing аз и казвам на мама пигито  Laughing Босиличе браво ,че се е оправил проблема с подаръка. Ако не успея да пиша ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА  2008 ГОДИНА ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!!!

# 43
Здравейте и от мен! Grinning
Зойче, Максим също не се обръща и няма зъби (за последното хич и не се натискам - колкото по-късно, по-добре). За сядането - седи си на дупето, е, малко се подпира, но все по-изправен започва да седи. А аз искам да ви питам, какво имате предвид със "сяда само"? Че самичко се изправя до седнало положение или че като го сложите седнало и бебо си седи? Защото Максим се полу-изправя, но не може още да се изправи до седнало положение (затова пък си седи прав на краката Laughing). Седнал седи доста дълго време, но по някое време се изморява и си поляга. Laughing
Честити месечинки на Радо и Белослава!  Hug 
Flowers Rose  Flowers Rose за Криси!  Sad

# 44
Браво на бебетата, които могат да сядат!
При моя Гого нещата доста изостават.... малкото човече нито прави опити да се обръща, нито да сяда, нито да пълзи, няма изглед за появата на зъбче...явно всичко си е строга индивидуалност, макар че понякога се безпокоя! Всяка вечер правим гимнастика преди къпане, т.е. минутки за фитнес, но това не помага Simple Smile...със сигурност килограмите имат значение. Тежи 9.050 кг!

Общи условия

Активация на акаунт