Ще посрещнем Новата година, с цяла бебешка дружина! (ЯНУАРИ)

• 12 456
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Мари,много е сладурска  newsm10

Момичета,вашите еднократни гащи на Канпол ли са?И какво представляват?Моите,които купих са като кюлоти  Mr. Green.Виждам,че тези на Канпол са като бикини та се чудя дали да не си поръчам от тях,щото май по нашите аптеки и санитарни магазини ги няма  newsm78

# 76
бреееейй, хора, какво се изпонаразболяхте точно по празниците ooooh! На всички пожелавам бързичко да се оправят и юруш на фойерверките утре.

А сега за протокола. Днес аз екипирана с сакчето, а татито с три кутии цигарки цъфнахме в приемното на МД.  Mr. Green Прегледаха ме и разкритие 2,5-3 см, шийката напът ама още не изцяло изгладена, контракции чат-пат, тонове много добри и ме попитаха дали искам да оставам. Ми не!- викам аз. Утре нали е празник, не искам да чета книжка в болницата и да слушам пукотевицата отдалече. Освен това в 12 може и едно Дунавско хоро да му ударя ако съм на кеф и разположение  Mr. Green Акушерките се скъсаха да се смеят с мене. А като им разказах и как тати тази нощ го омаях и на две кръчми ме е завел и те се ококориха Shocked Изпроводиха ме до колата, мъж ми ме пита къде се губя, а аз съвсем спокойно:"Ми на, тука се поразговорихме малко" Whistling а той милият половин подметки протрил да обикаля в кръг  Heart Eyes После ходихме до магазина и си напазарувахме за утре ... сега само да не се прецакам и да изпусна софрата и хорото и да спретна едно бебе 2008.  Confused Имам вече официална покана от дежурния екип да ги посетя утре вечер  Flutter
малииииии, и едно бебе не мога да родя кат хората  ooooh!

Мари, видях бебешкото кътче и искам да съм бебе у вас  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 17:27 от tedsan

# 77
Пазете се много от настинки , че е гадна работа, аз слава богу се разминах само с хрема.Днес продължавам да имам същите тъпи слаби болки в яйчниците Sad в кръста са пак слаби но само от време на време.
Ето стаята на бебка в почти готов вид
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205183&view=3
Много сладка е станала стаята на бебка Peace Simple Smile

# 78
Тед, невероятно чувство за хумор! Прииска ми се за момент да видя мъжа ти от страни как те чака а ти си на 7-то небе от щастие че няма да оставаш в болницата!!!
Мари стаята на бебето е много сладка. Моята утре ще я донаредя, всичко си има само дето не съм слагала чаршафчета по леглото и обиколниците, може би за да не се прашат, незнам  newsm78 Вие слагате ли ги? Имайте в предвид, че няма да тръгна да раждам скоро....поне така си мисля.

# 79
  • София
Мари , много е сладка стаята.  Аз още не съм взела креватче, че ме е подгонила параноята.Само капарирахме едно, но не съм взела нито матраче ,нито  завивки. Щяхме днес да го правим ,но мъжът с тази температура как да го изкарам навън. Вчера уж беше паднала до 37 , днес пак е 38,5. Аз още удържам фронта ,но не знам докога. Сложила съм му маска на лицето ,да не ми зарази, но  той иска да и пробие дупка за да можел да яде. Joy

Не знам какво да го правя вече! Още само три дни съм в къщи , дано да се оправи дотогава , без аз да се разболея. ooooh!

# 80
Аз сега говорих с една приятелка, която е родила през нощта. След 12 часа мъки за нормално раждане, накрая секцио. Тя е в ТК и явно ще се засечем за един ден. Каза, че единствено нейното е момче.  Било пълно с малки мацки. smile3501 И напоследък както вече обсъждахме почти всички със секцио раждат.  newsm78

Мари, бебешкия кът е много сладурски.  Тедсън, явно ще си спретнем една онлайн трапеза утре през целия ден и ще чакаме включване.  Възможно е, изведнъж по Нова Година да има наплив от раждащи.  newsm81 Аз съм го подредила креватчето, не че ще е късно после, а просто защото това чакане ме побърква. Гледам все да си намирам работа или някакво занимание.

# 81
Adi, съажлявам за загубата ти, дано имаш сили да преодолееш този труден момент!
Мари, много е сладичко, аз да ти кажа като гледам какви хубави розовии има по магазините май вече искам момиче, ама така и така при нас ще бъде изненада до последно, но така ми е много по-инатересно...
Аз съм у наште и още стискам, както ми казаха, за сега никакви болки нямам и незнам до кога ще съм така.
Аз сложих нещата, които изсъхнаха, в пликове, запечатани с тиксо, леглото ми е сглобено, но матрачето дори не съм развила от найлона, просто съм го сложила ей така.
Обиколници реших да не слагам, все пак майка ми ни е гледала без такива, пък и искам да виждам бебето, въпреки че според мъжа ми щяло да се размаже в решетката, преставяте ли си? Joy Joy Joy
За леглото някой питаше, мойто също е на две нива, в момента е на най-горното, за сега е най-подходящо.
Остана само едно по-дебело одеалце да взема, мислите ли, че едно е достатъчно или две да взема за всеки случай, вие с какво мислите да завивате бебето.

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 18:14 от Ewito

# 82
  • София
Мари кътчето е много сладко:)
Искам да питам майките които вече са си вкъщи с малките бебчета.Правите ли малки разходки,или предпочитате да си седите на топичко вкъщи.

# 83
 Hug Благодаря ви момичета, радвам се че ви хареса Simple Smile
Клои, моите еднократни гащи са някаква френска марка, на номарация са и са много сладурски, аз съм си взела най малкият номер, но иначе като полежах в клиниката видях , че дават там еднократни гащи заедно с превръзки.
Тедсън, с това чувство за хумор ще си гвоздеят на програмата в болницата Simple Smile те за това са искали да те оставят Simple Smile Направо си невероятна!Момичета вземайте пример от Тед , какво сте се уплашили Simple Smile
Аз пак се замислих къде изчезна Лалка, и ей сега мисля да прегледам последните и публикации в нашите темички , да не би да се е обидила на някой и това да е причината, после ще докладвам Simple Smile

# 84
  • София
Здравейте на всички   bouquet!

Ади, ужасно съжалявам, бъди силна, прегръщам те  Hug.
Мир на малката душичка, дано е на по-добро място.

Ние сме добре, човека хапва добре, само дето вече ни започнаха коликите. За сега са поносими, надявам се да не се влошат.
Онзи ден и педиатъра му ни посети, каза че всичко с бебчо е ок.

Все още не сме излизали на вън - чакам дребния да се адаптира още малко.
Сега дори съм изпаднала в чуденка, колко трябва да го облека, когато на 10ти отиваме на консултация.

Сложих няколко снимки в албумчето.

За сега това е от нас, пак ще се включвам  Hug

# 85
 Thinking Нищо нередно не видях в мненията и, написала е че ще ражда в Токуда при др Диков  ако има и други мамчета за въпросният доктор?Немога да повярвам, че утре ще посрещаме Новата Година, много бързо мина тази, но  пък я чакам с нетърпение и сега на тези от нас които за първи път чакаме бебенца животът ще се усмисли Hug

# 86
И аз не съм извеждала Дарена, струва ми се неподходящо времето, тук само мъгли и минуси Tired
А преди с пролетния Пресил веднага започнахме разходките, за това сега чакам пролетта с нетърпение Simple Smile
мари, много хубаво кътче Hug

# 87
Ади, миличка, бъди силна!  Flowers Rose Flowers Rose за малкото ангелче!

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 15:29 от Zimna prikazka

# 88
  • Варна
Тик-так, честита госпожица!

Тедсан, да ти кажа, подозирам че нощта ще е интересна при теб  Joy
Мари, много сладко кътче  Grinning Ние още не сме сглобили кошарата, но вече всичко е подредено и наместено.

# 89
Сложила съм му маска на лицето ,да не ми зарази, но  той иска да и пробие дупка за да можел да яде. Joy

Жужу, ще живее  Naughty щом апетит има... стискам палци да не те прихване, че гледах разни репортажи по тивито и има много опасен грипен вирус, за който няма антибиотик. Та сега ме държат пълна изолация и аз само дебна да скъсам синджира...

мисля, че е много студено за бебета навън  Thinking днес ми замръзна носа, докато мъжът ми ме гонеше по люлинския пазар, за да ме прибере  Blush

Общи условия

Активация на акаунт