Ще посрещнем Новата година, с цяла бебешка дружина! (ЯНУАРИ)

• 12 450
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ади...искрено съжалявам за загубата ви. Hug Бъди силна! Боли, но животът продължава. С повече любов ще преодолеете трагедията, която ви настигна в най-светлите празници.  Hug Hug
не мога за друго да пиша сега. Cry

# 61
  • на плажа
 Ади,  Cry прегръщам те силно, но нямам какво да ти кажа. Бъдете силни!

Къде ги виждате снимките на бебетата? В албума я няма Мария на Ели newsm78.
 Мен ме тресе яко шубето. Оправям багажа, че нали на 2 януари влизам, а като се огледах няма време  Crazy. Мимозе ме поуспокои с разказа си за секциото, защото нашите доктори са едни и същи. Израждащият е голям сладур - едър мъж на около 50 и голям веселяк.

# 62
Aди,искрено съжалявам!Това е най - тъжното нещо, което може да се случи!Прегръщам те!

Момичета, аз съм настинала и имам супер гадна хрема. Чувствам се отвратително!Иначе за сега нямам оплаквания - от време на време ми се стяга коремчето, но това е нормално и не е болезнено все още Wink
Ели,много е сладка Мария!Да е жива и здрава малката принцеса:)!

# 63
Ади, съжалявам...думите са безсилни в такива моменти, но времето лекува. Дръж се и даваи напред. Praynig

# 64
Mомичета, а вие с какво ще завивате бебето?С юрганче или одяло? Моето юрганче ми се струва не достатъчно олекотено или пък си внушавам, но е по голямо от ширината на легълцето , нанася се почти два пъти и мисля да взема друго.А възглавничка ще слагате ли под чаршафчето ще слагате ли?

# 65
@mari_rus, и аз се чудя, имам 6 одеяла  Grinning - 2 с копчета и цип (плюшено ватирано и едно рошаво на Bebetto), 2 поларени, олекотено и едно като пелена, ама с много дебела ватичка от комплекта за изписване. Поларените май ще са за пролетта, а другите ще ги редувам. Ама и мойто олекотено е много голямо.

Момичета, да се оплача, отгледала съм си хемороид, не ме боли много, ама е неприятно, кажете с какво да се мажа. Извинявам се, ако е писано по темата, но не ми се търси в старите теми.

# 66
Ади, много съжалявам, много е тежко и жестоко и несправедливо; защото всяка от нас заслужава да е майка; бъди силна да преживеете с времето тази мъка.

Аз искам вече да раждам, ако ще и утре да е, но да се почва, че вече ми е притеснено

За хрема - има едно хомеопатично - коризалия - аз си го самоназначих преди време и мисля, че помага, тогава го вземах заедно с хомеожен за гърло, но пак казвам - не съм се консултирала с лекар

# 67
ЗДРАВЕИТЕ ОТ МЕН
НИЕ ЗАГУБИХМЕ БЕБЕТО СИ ОКАЗА СЕ 4Е СЕ Е ЗАДУШИЛО С ПЪПНАТА ВРЪВ.УЖАСНО БОЛИ НЕ СПИРАМ ДА ПЛАЧА МАКАР ДА ЗНАМ ЧЕ НИЩО НЯМА ДА Я ВЪРНЕ.НЯМАМ СИЛИ ДА ПИША ПОВЕЧЕ.ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА.ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ И ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБЧЕТА.ПРЕГРАЩАМ ВСИЧКИ ВИ.
Боже господи, толкова съжалявам. В такива моменти никакви думи не помагат, но все пак сме с тебе.

# 68
  • Бургас
По принцип Мари,бебета спинкат без възглавничка.Ясен отскоро спи с такава,и то не винаги я иска,а понякога дори му я махам посред нощ,щото я иритва от леглото си на някъде  Laughing

Аз ще завивам с мекичко бебешко одеалце на първо време,но сложено в пликче ,защото малко или много има мъхчета.

blueeyes ,не се натоварвай излишно.Изхвърли всички черни мисли!!!Бебо ще се роди,когато му дойде времето и повярвай така е най-добре!

# 69
Ади, незнам какво да кажа, искрени съболезнования! Нищо няма да заличи мъката ви, просто трябва да намерите сили да се съвземете от този шок и  да продължите напред, каквото и да ви коства това.

Да се оплача - малката е болна, с температура, повръщане, много е зле детето. Вируса го наследи от баща си, който беше болен по празниците, така че може и мен да ме лепне. Ама и мнооого лошо - само спи и повръща. Давам и антибиотик по самопредписание, че ако я заведа на лекар в тези почивни дни докато чакаме да ни дойде реда сто на сто ще лепнем още някой вирус.

А признаци на раждане - нулеви. Утре съм на запис на тонове. Поне мъжът ми каза, че ми е паднал корема, което пак си е нещо. А и мисля, че задържахме този път позицията и вече не сме седалищно.

# 70
Ади,прегръщам те,в такъв момент думите не стигат!

# 71
Валя- много внимавай, ужасно е, аз нали го бях лепнала този вирус преди 2 седмици и Софи и тя го изкара. Ходихме до родилното тогава, защото много повръщах и казаха, че Gravol е подходящ за бременни. На малката и вземи свещички на Gravol, много са ефикасни.

# 72
ади, толкова съжалявам! Sad
Само бегло мога да си представя какво ти е...
Желая ти новата година да ти донесе живо и здраво бебче!
Прегръщам те!

А, кой питаше за хемороиди?
Аз след раждането бях толкова зле, че след всяко посещение в тоалетната ревях безутешно дълго време, голям ад, не искам да си спомням.
Понеже кърмя не мога да мажа с нищо, но започнах една хомеопатия, ако има интерес ще пиша как се казва, че сега не ми се става от стола.

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 17:02 от Филип@

# 73
  • Бургас
Коконка,сега ти видях лентичката,ами ти си на финала бе момиче   #Crazy

Аз да се оплача Ясен се събуди от следобеден сън с 38 градуса Т  Sad За сега не е увесил нос,но тая Т ме притеснява.Баш по празниците.  #2gunfire #2gunfire

# 74
Пазете се много от настинки , че е гадна работа, аз слава богу се разминах само с хрема.Днес продължавам да имам същите тъпи слаби болки в яйчниците Sad в кръста са пак слаби но само от време на време.
Ето стаята на бебка в почти готов вид
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205183&view=3

Общи условия

Активация на акаунт