Манастирски ливади

• 50 680
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
ееее, страхотно тогава, нищо чудно да ни дели една ограда или да си надничме през прозорците Wink))))

...само да излезем наяве и ще бутаме количките заедно Wink)))

за площадката в Никми - явно не съм видяла въпроса? - но ако правилно се сещам е от другата странана Родопски извор- не от страната на Френдс, а от към бул.България

# 361
  • София, Манастирски ливади
Хей мис Денис радвам се, че писа и ти, липсвахте ни с Кари  Hug

a.l.e.n.a, нашата педиатърка е в МЦ Полимед, който се намира между мола на Стамболийски и Тодор Александров в една пряка със странно име, което така и не запомних. Жената е много мила и предполагам много добър специалист, но е страшно много натоварена, което мен малко ме дразни, защото първо, че се чака, второ, че в стремежа си да минат всички по-бързо, прегледите и разговорите минават на много бързи обороти. Така или иначе, не мога да ти я препоръчам, защото каза, че има 80 бебенца вече и не можела да поема повече.
Калоян е наистина много величествено име. Не се бях замисляла, но всъщност много ми харесва.

Иначе и аз като vtrendy исках и знаех, че ще кърмя и така и стана. Саши беше само на кърма до 5,5, когато почнах лека-полека да го захранвам и го кърмих до 10 м, когато той вече реши, че не иска да суче, за което хич не съжалявам, защото отбиването стана по най-безболезнен и за двамата ни начин.

Мис Денис, как си се цедила направо не знам. Това упражнение съм го правила няколко пъти и ми беше страшна мъка. Два пъти се бях цедила, за да може да излезем с мъжа ми, а Саши да го гледа баба му, а той диването не искаше да пие от шишето.
Между другото вие ходите ли още в тази градинка в Борово и по кое време?
Хайде вече да се организираме да се видим, а?

# 362
Мноого съм уморена, момичета, едвам пиша. Това слънце днес ми изтощи батериите тотално.

Друнде, всеки ден съм на тази площадка.До сега отивах там около 12 и откарвах до 6, но в жегите мисля да ходя към 10 и да се прибирам м/у 2 и 4, че е голяма жега. Вечер има доста деца от бебета до 5-6 годишни, има люлка и две пързалки, тунелче и една изтърбушена къщичка.

Алена, моя блок е този, в който има фитнес, хранителен магазин и детски парти клуб ако се сещаш. Името Калоян наистина е много храбро и красиво и помни, че ти имаш последната дума. Аз така направих за Кари.Мъжа ми много искаше да се казва Симона, не че е лошо името, но Карина ми беше влезло в главата още преди да забременея и не можех да се откажа от него. И така точно след като родих те ме попитаха как ще се казва бебето , а аз поех дълбоко дъх, припомних си пре какво минах по време на бременността и раждането и гордо отговорих Карина.После ме качиха горе на 12 етаж, а мъжа ми и баща ми отишли в родилното да черпят. Идва Мирослав да ме види( на седмото небе от щастие) и ми вика " в родилното ми казаха как се казва бебето " и така бързо свикна с идеята.

Хайде който иска да заповяда на площадката, само да се разберем кой ден да не хване да изкочи нещо

# 363
  • София, Манастирски ливади
Ох, напълно те разбирам и аз се скапах нещо днес с това слънце. Ние бяхме цялата тумба в Южния парк днес. Ами хайде за утре, ако си там? Моник и тя ако се сети да взлезе тук да каже, ако не ще я уведомя  Mr. Green

# 364
  • в 1001-та нощ
Цитат на: miss_denise
Алена, моя блок е този, в който има фитнес, хранителен магазин и детски парти клуб ако се сещаш.

идеално се сещам, ние сме до червената къща зад Вас, при вас ходя на магазин, а срещу Вас на педикюр - при Цвети Wink))

само на площадката не съм й обърнала внимание Wink

# 365
Утре съм там към 10-11, ще ви чакам. Бременните майчета ако не им тежи много да заповядат също, тъкмо да видят къде ще идват след някой друг месец Heart Eyes

# 366
Момичета и аз съм ви комшийка Simple Smile - на Казбек, в блока с Аптеката.  Честно да си призная, силно  ви завиждам за разходките с бебоците. Още един месец съм на работа и след тово и аз се включвам с вас.

За педиатрите в района - ние бяхме при Шекерова в 20 -то ДКЦ, но тя взе че прекрати дейност. Връчиха ни документите и ни казаха - търсете друг доктор. Така след пълно проучване на Педиатрите GP -та в квартала, а те са само - 4 за Красно село си избрах при коментираната от вас  д-р Евгения Попова. Отзивите за нея са много добри, въпреки че аз исках по -млада докторка, но и тази ми направи хубаво впечатление. Записахме се при нея.
Ох, отплеснах се трябва, да се стягам за работа, а малчо за градина.
Хубав ден на всички и до скоро Hug

# 367
  • в 1001-та нощ
иха.....голям отбор ставаме  bowuu

# 368
времето е супер, хайде стягайте се за скитосване  Grinning

# 369
  • София
как ви завиждааааааааааааам
а аз съм на работаааааааааа

# 370
  • София
Привет, мили съкварталки Hug Hug
Алена,добре си дошла Hug HugВсички сме наблизо, така че остава само да се уговорим най-накрая за една среща PeaceЖелая ти много безпроблемна оставаща бременност и естествено-леко раждане PeaceИмето Калоян наистина е страхотно. И ние искахме да е българско и звучно и да започва с буквата "П", така се спряхме на Преслав. За второ момче имаме идеи, но тъй като още не се знае какво ще е бебето, ще го мислим, като му дойде врмето Laughing
Как си,Втренди?
Друнде, на теб да си оплача, че днес от кухнята ми дадоха само десерт Rolling EyesТака и не можаха да ми обяснят какво е станало, върнаха ми парите, но аз не исках това, защото милият Преслав така и не се нахрани, че бях навън целия ден EmbarassedМного ми стана съвестно. Вечерта като се прибрахме падна голямо плюскане Joy Joy
Цункай саше от мен Heart Eyes
На всички поздрави и надявам се да се видим най-полсе  bouquet

# 371
  • в 1001-та нощ
  bouquet

къде се намира кухнята?
  bouquet

# 372
  • София
Държавната кухня се намира на ул. Белмекен, ако я знаеш тази уличка, там е и е яслата, а частната е на бул. Бъкстон в детски клуб "Ментов носорог". Държавната струва 1,30 за първо, второ и трето, частаната е 4лв. Да ти призная, първо бях на държавна, но съм много доволна от частната, много по-вкусно и по-разнообразно готвят, а и количеството е повече Hug Друнда ще ме подкрепи мисля, защото аз от нея разбрах за частната Hug
Поздрави на всички  bouquet

# 373
  • в 1001-та нощ
то за тия пари -човеки от двете може да взима и да яде, каквото иска, трябва ли да се запишешотпредния ден?
на каква възраст се започва?

а някой ползвал ли е уредите за готвене на пара и пасиране?

а носорогът - мисля е някъде наоколо - виждала съм го Wink))

# 374
alena, до колкото знам за държавна кухня трябва детето да е навършило 10 м., а трябва да го запишеш около 5 мес. по-рано.Аз това и ще направя следващата седмица.Ще се запиша на държавна кухня, пък после ще решавам дали от нея ще взимаме или от частна.

На нас ни предстои захранване следващия месец. Мислех да я захраня на 6 навършени, но нещо все ми е гладно зверчето, та може би ще почна около 2 седмици по-рано. Иначе уред за варене на пара не смятам да взимам, тъй като ще купувам готови пюрета. На плодовете и зеленчуците от пазара хич им нямам доверие, а пък свекърите ми отдавна не се занимават с градинарство.

Vtrendy, ти не се ли наработи бе жена, кога влизаш в 45 дни преди термин? Това е времето, когато трябва да вземете целия си сън и почивка, момичета, че после недоспиването в комбинация със стреса от гледането на новородено( когато ти е за първи път) ти разказват играта.Аз се поосъзнах чак около 3 месец- тогава се поуспокоих, бебето вече имаше някакъв режим, гадните колики вече ги нямаше и положителните емоции определено бяха много повече.От тогава всеки ден прекаран с Кари е едно приключение.Всеки ден прави нещо ново, все ме изненадва с някой номер, разбира много повече, играе, скача , закача се, абе друго си е.

Общи условия

Активация на акаунт