Спамо- чат темичка (31.12- 6.1` 08)- НОВОГОДИШНАТА....

• 71 411
  • 5 710
  •   1
Отговори
# 4 110
  • някъде ... тук ...
Уф, голямото пише домашните, които му бяха за през цялата ваканция. Накрая ние излязохме виновни, защото сме го водили при бабите и той нямал време досега да ги напише. Голяма мъка е, да знаете ooooh! Crazy

# 4 111
  • В голямото море...Живот
Божо  Hug
Лео  Hug а ти що ми са смееш така  newsm78 на мен ми се пла4е...казвай лек бързо

# 4 112
МЪРЗИ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЙ ХОРААААААА Tired Outta Joint

И менеееееееееееееееее

Уф, голямото пише домашните, който му бяха за през цялата ваканция. Накрая ние излязохме виновни, защото сме го водили при бабите и той нямал време досега да ги напише. Голяма мъка е, да знаете ooooh! Crazy

Joy Joy Joy Hug

# 4 113
Уф, голямото пише домашните, който му бяха за през цялата ваканция. Накрая ние излязохме виновни, защото сме го водили при бабите и той нямал време досега да ги напише. Голяма мъка е, да знаете ooooh! Crazy

Моята тъкмо днес се канеше да учи,но сега с тая варицела най-малко 10 дни ще си стои в къщи. Laughing

Добър ден е. Wink

# 4 114

bowuu Пух аз не гледам Шрек рано-рано  Laughing HugСтрахотно допълнение в подписа-много е полезно -малко бърка с 3 градуса в плюс  но иначе 10Х за идеята  Peace

# 4 115
Моята тъкмо днес се канеше да учи,но сега с тая варицела най-малко 10 дни ще си стои в къщи. Laughing

И тя ли е с варицела  #Crazy

# 4 116
  • СОФИЯ

Добро утрооооо   Shocked  Ко си праил цела нощ бре  newsm78

# 4 117

И тя ли е с варицела  #Crazy
Да,събуди се цялата в пъпки. #Crazy

# 4 118

Да го издам ли  Mr. Green

# 4 119
  • СОФИЯ

Да го издам ли  Mr. Green

давай ................................... Whistling

# 4 120

Добър ден е. Wink
за тебе Ден Душо за Мен Утро  WinkПодай ми кафето да не стааме на кълбета рано -рано
 Joy Joy Joy

# 4 121

Да го издам ли  Mr. Green
разбира се Wink

# 4 122
Марека, нищо, ще си удължи ваканцията  PeaceСамо дано да не вдига Т.
А ти в детската градина каза ли , че бяхте с варицела?Много съм заспала, чак сега питам  ooooh!

# 4 123

Добър ден е. Wink
за тебе Ден Душо за Мен Утро  WinkПодай ми кафето да не стааме на кълбета рано -рано
 Joy Joy Joy
Сметанка да ти донеса ли? Laughing

# 4 124
Марека, нищо, ще си удължи ваканцията  PeaceСамо дано да не вдига Т.
А ти в детската градина каза ли , че бяхте с варицела?Много съм заспала, чак сега питам  ooooh!
Дааа,казах. Peace

Общи условия

Активация на акаунт