Нашите " специални" деца с ДЦП-2!

• 49 501
  • 343
  •   1
Отговори
# 105
Значи.........където се появя ,винаги стигаме до питието Joy Laughing, ама да не си помислите ,че съм пияница, ааааааааа не,просто до там се стига- върви , идват добри вести ,заради които си струва да се почерпим Hug, така ще стане и с Джули,сигурна съм  Peace

п.п иначе Бебочето е виновна,тя ме провокира,а на мен малко ми трябва Mr. Green

# 106
Валенцето   bouquet
наистина сме много весела компания  Peace

# 107
Валенцето   bouquet
наистина сме много весела компания  Peace
Нели  bouquet
Иска се много сила и мъдрост,за да можеш ,в такъв момент да успееш да запазиш чувството си за хумор и усмивката си.Ето затова ,съдбата ще ти се усмихне,ти си невероятна  bouquet

# 108
 Viki i mama в тази весела компания няма да потанцуваме малко dancing
не чувам музиката

# 109
Значи.........където се появя ,винаги стигаме до питието
smile3521 cheers newsm10
Пожелавам тази година да имаме много поводи за празнуване.И вярвам че ще е така.

# 110
  • София
Така ще бъде  Peace Сигурна съм в благоприятния изход от това, което правите за своите деца.
Колкото повече позитивна енергия и вяра, толкова по-добре.
Наздраве момичета, подкрепям ви   bouquet

# 111
Охоо, какво се е заформило тука, музика, питиета, нещо парти май Wink Дано не сън закъсняла много. Айде наздраве на всички, за много здраве през годината и занапред!!!  Drunk Wine Glass

# 112
Добре е че някой се намери да каже край.
В клиниката на Козявкин сме били два пъти вече  и пред очите ми децата проговаряха, прохождаха, седяха.
При нас постижението беше значително подобрение на контрола на главата, значителна устойчивост при седене,и не на последно място СПИРАНЕ на хиперсаливацията(която беше обилна). За тези които не знаят термина  това е повишеното слюноотделяне.
Ще ви изпратя сайта по късно

# 113
  • София
нямам никакво мнение за клиниката, но мисля че това е сайта: http://www.kozijavkin.de/clinic.0.html  Peace

Пожелавам успех на Джули и много много напредък.   bouquet
 Hug на храбрата й майка.

# 114
  • София
В клиниката на Козявкин сме били два пъти вече  и пред очите ми децата проговаряха, прохождаха, седяха.
При нас постижението беше значително подобрение на контрола на главата, значителна устойчивост при седене,и не на последно място СПИРАНЕ на хиперсаливацията(която беше обилна). За тези които не знаят термина  това е повишеното слюноотделяне.
Щеше да бъде добре този някой да си ти, но мисля, че мамите тук са достатъчно добре заредени с позитивна енергия за да отминат появата ти с добро чувство.

# 115
# 116
Леле колко весело е станало тук !
Бебоче, браво на теб !
Е, Вики и мама много богат бар, ехаааааааааа ще си пийна, за здраве на Джули и всички дечица!
Ако знаете каква съвремена приказка сътворих днес за Сиси, мъж ми цял ден ходи и се хили.

# 117
ajeliya давай я дееее....  Crossing Arms

# 118
Това което сте постигнали е прекрасно.Напълни ми се душата с надежда.Ще ни разкажеш ли по- подробно,какво се случи.
Извинявам се поправих си поста

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 12:46 от bebo4e

# 119
  • густо майна Филибето
И аз искам да чуя за клиниката на Козявкин информация от първа ръка Blush Има ли зависимост между състоянието на детето и начина, по който се подобрява? От видеото, което съм гледала, при по-леките форми напредъка никак не ме задоволи.
Радвам се, че минахте на питиета, спора за клетките беше неприятен. Аз съм от отбора на невярващите (все още), доколкото съм прочела и чула. Въпреки това, на Джули искам да се случи най-доброто.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт