Нашите " специални" деца с ДЦП-2!

• 49 467
  • 343
  •   1
Отговори
# 45
Мислите ли че ще се саберат доста средства за децата от Могилину newsm78
Дано аз съм опремист защото вярвям че обикновените хора правят доста по добри и нагледни еща от нащите политици #Cussing out    В интерес на истината те не правят НИЩО Sick

# 46
  • София
Ти пък, още ли лежиш на кълката, че политиците правят нещо за нас и децата ни newsm78
 Никой - нищо. Това е равносметката.
 Кой как може се спасява, а ако не може..... newsm78

# 47
  • София
бабо хулиганке, не съм съгласна с теб, че от лечението в този център няма полза. За моето дете те направиха най доброто, там работят чудесни специалисти. Има и доволни, и недоволни хора, като навсякъде. Друг е въпроса, че няма алтернатива в София Tired

# 48
Много нагло е като стане нещо, и един политик да се изцепи по телевизията да пращаме СМСи.
Както при наводнениуто в нашия край. А после 13 милиарда бюджетен излишък, които познайте
за колко лечевия на деца в чужбина стигаха, и за колко съборени от дъждовете къщи.
В Търговище общината им построи къщичики за по 23 000. Не ми се смята, нагло е. Това не са мои мисли, една съфорумка ме светна. Както каза, време е май да ги заямеряме с размвалени яйца и домати. Изтървахме сезона на развалените домати де. Искам държавата да си свърши работата. Хората, които затова получават заплати. Едни не си вършат работата, получават заплати. Други ги контролират, с по-големи заплати. Гях ги контролират други, с още по-големи заплати, а тях се налага да ги контролира гражданско общество, ноооо безплатно. Shocked
И тук оспамих, съжалявам.

# 49
  • София
Що си мислиш, че си оспамил ?
 Това е истината, на никой от държавниците не му пука.
 Нито за децата, нито за тези, които пострадаха от наводнения, от снеговалежи, нито от каквото и да било. Дреме им на тях. Заплати добри, държавни. Доходи от дружества, ООДета, частни фирми, участие в нам кви сдружения. Данъци не плащат, и защо ли пък трябва newsm78
 Кво им пука, на тия суяци тъпи newsm78
Не им пука, щото са дебилни, и вината е наша. Ние ги избрахме.
 Не са дебилни, аз и ние ,всички  сме тъпи май newsm78

# 50
  • София
бабо хулиганке, не съм съгласна с теб, че от лечението в този център няма полза. За моето дете те направиха най доброто, там работят чудесни специалисти. Има и доволни, и недоволни хора, като навсякъде. Друг е въпроса, че няма алтернатива в София Tired
Ами просто си имала късмет, май newsm78 То, мила като тотото, да ми прости бог.

# 51
Ох аз май разпалих тема дето ни боли всички  и то най вече от безхаберието и безинтереса кам всички които се нуждаят от страна на политици и чиновници не че някога съм разчитала и вярвала #2gunfire
Знаете дори и по този начи чрез sms вярвам че може да направим нещо за тези деца няма да забравя момента когато родих две малки мишлета с общо тегло от 1600 гр. и първото нещо което ми казаха е зарежи ги от това деца няма да излезе и ако не съм аз то повярвайте ми много майки го правят със лека ръка(ако могат да се нарекат майки)
Но за щастие със помоща на бог тяхната борба за живот във момента в къщи си имам две малки "талибанчета" които ми дават сили да се справям със проблемите макар и сама.
За това нека помогнем и на тях със каквото можем те си нямат никой Cry

# 52
Като става дума за безхаберие ми...не могат да направят на детето ми ЕЕГ във Варна !!! Shocked Обадих се пак на д-р Христова и тя реагира много първосигнално, но скоро се усети и заключи "без коментар". Така, че сега за по-напряко ще се наложи да ходим в София макар ,че за момента е невъзможно. Дано в началото на февруари и времето бъде с нас. Кои са тези , които смятат Варна за най-добрия град за живеене? #Crazy

# 53
Кои са тези , които смятат Варна за най-добрия град за живеене? #Crazy
Ами аз Embarassed Grinning
Ама проблема на детето ми допринася,щото училището ви за слепи ,е най доброто в БГ Peace
То кво излиза,ти по лесно ще го направиш в Турция това ЕЕГ newsm78,ако имаш интерес мога да те насоча Wink

# 54
Баш така излиза на практика  Laughing А за училището хмм права си ...аз съм ходила там няколко пъти и впечатленията ми са много добри доколкото мога да се изкажа "компетентно".

# 55
Деси вчера ви мислих и ми хрумна, нямаш ли някой познат , неонатолог, аз винаги имам проблем с изследванията на Сиса тук и винаги тичам в неонатологията и те никога не ми отказват.
В частната лаборатория все немогат да и вземат кръв от вена и хайде при неонатолозите, за трансфонтанелна ехография,/като беше по малка/ хайде пак при тях, имайки впредвид, че първото ЕЕГ на Сиса като се роди/понеже си беше с гърчова симптоматика/пак в неонатология докараха апарата и направиха ЕЕГ-то.
Виж дали неможеш да се свържеш с такъв във Варна.
Забравих да ви кажа, може и да знаете, парите за първата трансплантация на стволови клетки на Джули са събрани, newsm44.
Дано се съберат и за Пламен на Албена и как да невярваш после, че има добри хора. Hug

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 10:09 от ajeliya

# 56
Мога да кажа само едно браво и успех

# 57
Ей от давна не бях чувала добри новини успех на Джули и търпение за Пламен и Албена Peace

# 58
Това за неонатолог не ми е хрумвало. Утре ще опитам в един частен кабинет да видим там какво ще стане. newsm17. Еййй много ми стана хубаво за Джули  Hug

# 59
  • София
Браво на мама Нели и УСПЕХ на Джули !!!!

Наше мило детенце  Hug нека има Късмет и много положителни резултати от трансплантацията, а ние след нея също  Praynig Praynig Praynig

Дай БОЖЕ повече хубави новини  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт