Нашите " специални" деца с ДЦП-2!

• 49 477
  • 343
  •   1
Отговори
# 30
Леле ivi2000  ......,голям зор и правиш ,аз съм от мързеливите Blush,сутрин вкъщи идва рехабилитатор-понеделник и сряда,вторник и четвъртък е плуването, останалите дни сутрин аз правя гимнастиката,но и аз и рехабилитатора я правим по час и половина,после глезотий,във вертикализатора , два пъти дневно по 30 мин.,в останалото време постилам един юрган на земята и я слагам по корем,да прави квото иска,тя се върти,лази,дърпа ooooh!,абе изобщо сама си прави фитнес,ако остане време и за разходка и времето го позволява сме доволни и двете Peace
Иначе наистина всички са различни ,а и при нас не е типичното ДЦП,и друг път съм го казвала,днес рехабилитаторката ми каза ,че помежду си го наричат-вид социално ДЦП,в нашия случай ,обстоятелствата са довели до това положение Tired,но ще се борим Hug

# 31

Чухте ли за глобената 15 000 лева болница в София, задето искали пари за рехабилитация на детенце?
Те твърдяха, че само две процедури се покриват от здравната каса, а здр. каса твърдеше, че са поети всички,
независимо от броя им. Забравих името на болницата.

# 32

Чухте ли за глобената 15 000 лева болница в София, задето искали пари за рехабилитация на детенце?
Те твърдяха, че само две процедури се покриват от здравната каса, а здр. каса твърдеше, че са поети всички,
независимо от броя им. Забравих името на болницата.

Тук пише,предполагам и в 22,00ч. ще повторят репортажа Peace
http://btv.bg/news/?magic=all&story=63112
я

# 33
  • София
Е, това не е ли центъра на Чавдаров newsm78
Май всеки трябва да си направи изводи, ако е така.
Може и да не съм права, но нещата там май не са както трябва.
Мое мнение !!!

# 34
Да, това е болницата, на която управител е Чавдаров.
там за 2006 и 2007г. в една клинична пътека за две седмици има по 20 процедури, т.е. по 2 на ден. всичко отгоре е платено, при това се предплаща, за да те планират. Ако детето се разболее през това време, губиш.

# 35
  • София
Нещо ме озадачи отговора на Чавдаров, прочетох три пъти, така пише - Отвън чакат едно и половина, две деца....... newsm78
 Това, с едното и половина ме озадачи. Вие как тълкувате ?

# 36
ами - средноаритметично - ако има 4свободни места и чакат 6 деца, значи за 1 място са 1дете и половина

# 37
  • София
иска да каже: който не му харесва да ходи другаде
доста нагло от негова страна, освен ако не си измислят журналистите
от репортажа не разбрах - смисъла е, че за времето на клиничната пътека може по повече от 2 процедури тъй ли?
Депозита не го ли махнаха?

Марианче, вие продължавате ли да ходите?

# 38
  • София
Ама, то и от лечението в този център, доколкото имам информация, няма кой знае каква полза newsm78
 Та какъв е извода тогава ?

# 39
Да, по принцип.В момента Иви не е в София.
това за ползата-къде я има и къде не и тема без край. за мен тази болница е добра, защото :
1. имам ЛФК и логопед или психолог по време на кл. пътеки и през 2007г. останалата част от месеца продължаваше със субсидия на Столична община със същите процедури;
2. на 5,5км. от вкъщи е, което ми прави минимални ежедневните разходи за транспорт,
3. няма алтернатива в София

# 40
Болницата е "Света София". Тоя дето говореше д-р Чавдаров ли беше?

# 41
  • София
Да, той беше. И аз тъпа и упорита, пак се питам newsm78 Що за наглост ?

# 42
Излага баща си.

# 43
  • София
А кой е баща му, наистина не зная?

# 44
А кой е баща му, наистина не зная?
Проф. Чавдаров-невролог

Общи условия

Активация на акаунт