~::~ЧНГ2008~Сана саида фи лбейт араби ~Весела година в арабската ни къща~47~::~

• 23 389
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм си говорила с него ако изберем например за момиче Абир (много ми харесва) той вика - да, да, да й викат Вампир.  Shocked
hahaha  Joy
Е, нормално е да се получават такива недоразумения с имената. В крайна сметка човек прави името, а не то него. Но в ранна детска възраст не е приятно да търпиш обиди.
а тия баклавички на снимката, първите, много ги обичам, ама и доста тежички ми идват.
Амалче, с удоволствие бих го наритала тоя мръсник, ама  вече имам забрана да се бия по маршрутките ( а и където и да е ), пък и тоя бая силничък беше Sad

# 136
Кате, какви са тези твои екстремни преживявания, бе?! Дано се преобърне към добро до края на деня.
Амал, благодаря за вкусотийите  HugНаправо им усетих вкуса  Grinning Така ми се приядоха..ями, ямиии..
Сега единственото сладичко, което си позволявам е ментов черен шоки. Оня ден една приятелка ми донесе Lindt с чили и гренадин.  Shocked - с ей такива очи го гледах, викам си ква ли е тази гадост, но като го опитах - малиии, то голяма вкусотия!! Ами сега като не мога да го открия в магазините тук! Поръчах вече на сестрите ми - дано поне едната успее да ми прати  Grinning ( иначе съм на диета, де - да не си помислите друго  Blush  Laughing )

# 137
Добро и о т моя милост  момичета  кокичета

Днес се включвам по отрано  Blush

Тарик мам  радвам се че ти е харесало в Рабат По принцип  хората тук са еднакви по темперамент  дали бедни или богати  Все се надпреварват с викането  Joy
За тези от Рабат са малко по хладни  по натура в общенията си така че да не се уплашиш ако дойдеш в провинциията   hahaha
Довечера ще се чуем с вилче и ще бъда посредник между вас при среща  Ако нямате нищо против  bowuu

Амал  благодаря за почерпката   bouquetи на Мария също   bouquet

А какво ще кажете за Сафия ,това е името на лелята на пророка ,салла лаху алейхи уа саллем която е от първите жени които приемат  Ислям от неговото семейство после Хадижа ,неговата жена  ради Алаху аннум

По принцип имена всякакви и мюсюлмански и немюсюлмански но за мюсюлманите ще напомня че един от въпросите  след смърта ще   е какво остави след себе си ,децата какви имена им даде и какво възпитание и така нататък

# 138
Веси, и аз не можех да си представя що за шоколад ще бъде този натурален с люти чушки. Както са го пили древните индианци. Ама се оказа много вкусно.  Mr. Green Пък и не се пълнее от него. На Своге ли беше, не помня. но го има по магаините, е може би не във всеки.
Кате, не е лесно със забрана сред простаци.  Mr. Green
Свеар, не знаех, че ще сме отговорни на оня свят заради избраното име. Чувала съм да казват, че името определя и в някаква степен съдбата. Ама вярно ли е и според кого е така незнам.  newsm78

# 139
  • по пътеката
добро утро! я веднага в дискусията!а да питам като има хора, които не харесвам, как да им бухна имената за децата си? ами аз пренасям някак несъзнателно съдбата на единия и сравнявам с бъдещето на детето- боря се,ако се налага за смяна!имам доста примери за подобни хора!явно ми се пренасят 4увствата  в/у името, ама слаб и грешен съм 4еловек!а как избирате имената по зву4ене, по история, по зна4ение? newsm78
амал, супер са сладките, сега пълня  о4ите с кофи, да не стане като тези дни, уж намаление на калориите, а тати като носи едни сладурски неща, дето не понасят отоговор "не"! #Crazy
тони, супер сте зна4и, това да се 4ува!  Hug
айде до после ,4е едни ходри ми мигат да ги режа и едни магданози по кило връзката, май ще се прави шакшука или аажа!  chef bowuu

# 140
Марси   а моето име харесва ли ти Да нямаш лоши спомени с него  newsm78Веднага ти давам второто ми име ,а ако  и то не ти хареса  веднага слагам трето  Joy

Ами какво да ти кажа  ние си избирахме имена по значение и имена по история  т е имена на сахаба ,от придружените на  пророка или герои от ислямската история и ги търсихме със сечетание с бг   че както казва Амал  да не станат присмешки в Бг
Тук напоследък е модерно имена на пророци  или сахаба  и ние спазваме модата де    Blush

# 141
И аз съм тук,да сте живи и здрави!
Не мога да ви изчета ,а и къщата ме чака!
Tarikmam,добре си ни дошла.Притесних се как сте пътували.И аз си помислих,че може да сте болни,че то за ваш късмет как се развали времето. Sad
Когато имаш време обаждай се! bowuu
Валче,дала съм тел. на Свеар.Ако искаш звънни.Много ще ми е драго.И аз съм изкукуригала тук съмичка! Cry
Днеска трябваше да почвам Дюкан,ама съм забравила да си взема обезмаслено мляко за кафето и отложих за утре. Wink
Давайте снимки от празненствата.

# 142
марси, много ясно , че няма да кръщаваш с имена дето ти навяват отрицателни мисли Simple Smile аз примерно бих си кръстила детето на баба Хамид, въпреки че  има имена които ми харесват много повече от Хамид, ама в крайна сметка човека е заслужил, пък и е и много  добър, а и най-вече няма нищо против мен Laughing Докато на майка му или сестрите никой не може да ме накара да си кръстя детето!Бих го кръстила на моята майка, разбира се, още повече , че Надя се среща и при арабите, ама момчето не го харесва, шото комшийката му се казвала така и била голяма к..ва  Confused
аз бях на фризьор, само връхчетата ми взе Simple Smile
А един колега дойде да ме покани на имен ден, в службата де.... ох, трябва да свиквам с хора, да не да се дърпам.

# 143
  • по пътеката
твоето, освен бг светла, знам ли го?може да си го казвала, аз имена не помня много, тренирам, оба4е! Mr. Greenаз после не приемам смяна, Stop Laughing преди  това действам по указателя с имената, хаха! Naughty
не знам тука как ги избират, но има такива дето никога няма да мога да повторя то4но ,а да запомня е изклю4ено!
като заговорим за имена, някой да не е с 2 4ерти4ки? newsm78 Praynig
аз имам молба от магребските мами, кажете, как знаете каква е маслеността на мляко,сирене, рикота, масло? тука нещо не мога да се ориентирам, едни по- голямо, по-малко като зна4и от някакви грамове и съм шаш! да не говорите за 0процента дето е прясното мляко, муцка?активия натюр няма ,вси4ко подсладено, освен натюр от другите,ама там никакви категоризации за ка4ество и калории!знаете ли,4е тука пиш?, 4е вси4ко се подслажда със захар? дали е вярно?газузи, кола, сокове, мляко!

# 144
Марси,аз си взимам само като съм  на този специален "безмаслен" и "безвъглехидратен" режим.
Взимам мляко дето си пише "0" процента масленост.И наче ми е неприятно на вкус. Sick
Ей го на!
На к.мляко пише,че е и с "0" процента захар,но е с подсладител,което си е много вредно,но в името на режима,ще се жертвам.

Взимам си и такова сиренце-то си е извара де пак с "0" процента масленност.
И тук няма к.млекце   с ниска масленност и да е натюр.Тук натурално почти не го ядат.Много рядко има Активия без захар.
Явно се слага навсякъде захар,защото има хлебарници с надпис"нашите хлябове са без захар"? newsm78

# 145
И тук е зима днес Confused Замръзнахме и утре ще си купя"духалка"  hahaha да ми пре4упва въздуха,4е да не замръзна Laughing
В4ера във Фуджеира буря и градушка,току виж и снях завалял Crazy
Ка4вам снимки от партито на Заиед,но става супер бавно идея си нямам защо newsm78

Имената избирахме по зна4ение и леснота,не,4е на Халид не му викат Алит,ама караи здраве да е.
Дима(като първо вну4е) държах да носи поне букви4кта на тако,но късмет,4е Дима (Диима)е и арабско име Heart Eyes

Тарикмам много си хубава в тази рокля.А тарик е станал много голям крацавец,определено,ще е разбива мацките в бъдеще Hug

Отивам да се храним и ще видя до къде стигнаха снимката

# 146
Млн,мерси за снимките.Много са хубави.
И твойта малката сладурана и на Мария красавицата ми се струват доста пораснали. Peace
Много хубаво парти.
Зайед май футболист ще става.Да е жив и здрав!
Мария,как е майка ти?
Тарикмам,много си хубава с кафтан.И колко си младичка! Grinning

# 147
Абе, хора, като чета как си обсъждате снимките, които аз не мога да видя, чак ми иде да си захапя д-то от яд  #Cussing out Не е честно...
Ние днес умряхме от студ на училище. А това е най- топлото училище в града, със супер изолация...ама като не е топлено толкова време ...Сега направо ще кристализирам.

# 148
Миле, все забравям да ти кажа, че малката Хая е страхотна мадама на аватара ти  Grinning Родена за модел  Heart Eyes
Нафасима, пожелавам ти  EFP съвсем скоро  Hug
Прочетох я дюкановата диета, но не е за мен - месо не ям, а без плодове и зеленчуци не мога  Rolling Eyes Ще я карам без хляб и без вечеря, па каквото сабя покаже  Laughing

Пепи, къде се изгуби?
Лека вечер на всички  Heart Eyes

# 149
  • In a surreal moment!
Тука съъъъъъъм !
Нещо съм сънлива . Шефа е на работа и по тв-то нищо не ми харесва - май ще се ляга рано .
Днес цял ден бях в напрежение - студ , пързаля се навсякъде и др. проблеми от профес. естество - сега като съм се стоплила и клюмам .
Гледах снимките - ох , малеееееееее - Веси , вие агънце ли сте - много сте вкусни мммммммуц по 2-те бузки !
Миленче , в Хая има някакъв закодиран чар и ме кара да се усмихвам като я видя - сладурана !
Тарикмама - Тони , запленена съм - изключително - БЛАГОДАРЯ ТИ ! Много сте хубави , да се пазите от болести и лоши очи !
Мария - отново поздравления за Зайед , а Нур , вярно е много пораснала - да са ти живи и здрави !   
Любето , видях те и теб на една снимка - къде си бе жена , много работиш , ааа - отбивай се , липсваш ни !
Я и аз да ви покажа наш Мите от Малта - ох , голяма сладост и той - тая вечер много капризен , спал 5 часа и после не може да се насити и да се набозае и реееев - певец ще е - хахаха - вижте го - качвам !

Общи условия

Активация на акаунт