~::~ЧНГ2008~Сана саида фи лбейт араби ~Весела година в арабската ни къща~47~::~

• 23 388
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Нафасима Иншаллах в най-скоро да се радваш на 2 лентички  EFP preggo

Ех като спомена индийски филм. Голяма почитателка съм на индийските филми.Обожавам ги!  Two Hearts Много хубави филми са "Fanaa" (в главни роли Аамир Кхан и Каджол) - страшен филм. Също така и Веер-Заара (разказва се за невъзможната любов между пакистанско момиче и индиец) много хубав филм с Шахрукх Кхан.   Kissing Heart Колко съм плакала във филмите с участието на Шахрукх Кхан, невероятен актиор.  Heart Eyes

Аз мечтая моите дете ако е момченце да се казва Емир (Амир) и да има очичките на баща си.  Blush Влюбена съм в очите на хабибито ми  Heart Eyes Blush Tired А ако е момиченце може би Ферах, Амира или Ясемин.

# 121
къде изчезнахте хубавици  Така е като се освободя аз и вие сте си тръгнали  Cry

Да му се навиди това пусто различие във времето  ooooh!

# 122

А името на момче  Мохамед  Амин   или Ахмед  Ясин    не ви ли харесва Аз го обожавам последното   Само да не ме чуят от темата на ббратовчедите  Mr. Green hahaha
Mr. Green e i Ahmed Yasin da e , to 6te e vyzpitavano v duh na mir i tolerantnost i nqma da stava terorist Simple Smile
to i az sym nabelqzala stotici hubavi imena na bg, kurdski i arabski, ako iskam da gi uvaja vsi4kite, trqbva6e o6te ot 13 godi6na da po4na da rajdam i pak nqma6e da navaksam  Grinning
Az ogladnqh sredno6tno i mom4eto otide do magazina, no nai-lo6oto 4e nqmam ideq kakvo mi se qde. Lubimata mi kombinaciq, ne6to sladko, sledva ne6to soleno i luto Simple Smile

Моля, пишете на кирилица![/size]

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 01:14 от Tatti

# 123
  • Монреал
 newsm51 Привет, привет от слънчево Мароко!

sun Е не е чак толкова слънчево де, ама в сравнение с България си е направо приказка!
Първата ни работа като дойдохме тука беше да се разболеем  Close, но слава Богу вече сме на оправяне.

Засега не сме разгледали много града, но затова пък имаше голямо празненство в наша чест - тук бяха към 60 човека от най-близката  Shocked рода. След малко ще кача някоя снимчица да ме видите като мароканска снаха  Joy

Муцка, в най-скоро време ще се опитам да се свържа с теб - само да минат тия болести тука и ще сме на линия  Hug

Весе, специални поздрави за именния ден! Дано да си весела и усмихната, както ти е наречено името! За мен Васильовден е също специален - баба ми и братовчедка ми празнуват също.

smile3524 Май ще удрям клепача вече! Поздрави на всички малки и големи за всички празници, които съм изтървала и ще гледам да съм на линия по-често!

# 124
4NG mili maiki i ot men  Grinning
mnogo riadko uspiavam da se vklu4a v diskusiite,no kakvo da se pravi,s tia dve mani4ki ne mojesh da namerish svobodno vreme
TARIKMoM,kade si to4no v rabat,zashtoto i az sam tuk
bihme mogli da se svarjem po niakakav naqin ,4e napravo podiviavam po niakoi pat niamash s koi da si raznoobrazish ejednevieto
privet i na MUTZKA;koiato razbrah qe pak e v rabat
SVEAR mnogo tzeluvki ,4e vse ne mojem da se zase4Em po neta,dano detzata da sa zdravi,4e nie sme ot sedmitza ve4e bolni hremavi mnogo
do skoro  Grinning

# 125
Ох, добре 4е сега инсталирах бг фонетиката, виждам ве4е имам забележка от модераторите Simple Smile ама след последната преинсталация на уиндоуса имах големи проблеми Simple Smile
нали цял ден спах, сега съм толкова жизнена и енергична, 4е не ме свърта на едно място, ама нямам голям избор със занимания:(
изкарах един голям списък от интернет на бг мафиоти (живи и вече покойници), та да запозная момчето с бг действителност #2gunfire, не че за 7 години не е запознат достатъчно  Mr. Green
а той на свой ред пак изпадна в лирично отклонение и почна разкази за прапрапрапара дядовците си всичките им жени, кое дете от коя жена  е и прочее. На моменти не се сещаше за имената на всички:) Родата наброявала около 800 души Rolling Eyes а само първите братовчеди за 36 Shocked Така , че Тарикмам сте изправени пред сериозна конкуренция....Поне 1 път в месеца, родата се увеличава с по един член newsm30, последната придобивка се казва Димитрина, в чест на българската снаха Simple Smile

# 126
  • In a surreal moment!
Привет ! Къде сте ?!?
Аз се заблях в туристическия и се омагьосах от Бора-бора....

не е ли прекрасно....
Опитвам се да се абстрахирам от преспите пред вратата Confused Mr. Green ...
Засилих камината и пооооочти съм успяла - ароматите ми куцат - ще трябва да си потърся нещо подходящо.....

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 14:38 от Другарче

# 127
  • In a surreal moment!
Тарик мам   doh  Къде ми е главата?  Laughing   Здравей ! Как пътувахте , добре ли ти е при свеки - толкова се притесняваше ?!? Така се зарадвах като видях поста ти ! Малкия сигурно е всеобщ любимец - толкова е сладък  Heart Eyes    Като намериш време пиши повече - как възприе мъжо Б-я , ти как почувства Мароко - ох , че е вълнуващо при теб ! Бъдете живи и здрави ! Heart Eyes Hug  bouquet

# 128
Здравейте момичета   bouquet

Тарик мама добре дошла тук при нас

вилче   bouquet  bouquet  bouquetдАНО Да се засечем Опотай пак да се регистрираш може и с ново име Утре ин шаа Алла ще те чакам   както винаги на скип

другарче    bouquet

Къде сте всичките

Аз  едвам успях да надникна  защото децата имат изпити и съм им скрила модема  Sick

До утре  Hug

# 129
Здравейте, туко що се завръщам от Истанбул, не мога да ви опиша как изглежда тоя град под снега. Жалко, че нямам апарат или нещо такова. Боже, сърцето ми се къса, то Босфор ли. какво ли не гледах, ама всичко беше толкова различно от друг път.

# 130
  • Монреал
Здравейте отново!
Аз като се включа и активността нещо намалява  newsm78

Свеар - добре заварила!   bouquet
Вилче, бих ти дала координати на лични - или ти пиши, когато се регистрираш  Hug
Другарче, привет и на теб! Ами какво да разказвам - аз не съм толкова сладкодумна като теб.  Embarassed На мъжа ми България му хареса страшно много. Въпреки, че беше студеничко се разхождахме в морската градина, по главната, ходихме до Созопол и Несебър. Със семейството се събрахме на Коледа и си изкарахме чудесно. Едната ми братовчедка незнайно защо беше решила, че мъжа ми е забранил на пия Crazy и през цялото време ми предлагаше алкохол. Аз пък хич не съм по пиенето, но как да убедиш човек, който си е втълпил нещо, ама нейсе! Та това малко ме обиди - но иначе всичко мина без произшествия  Laughing
В Мароко, най-голямо впечатление ми направи това, че има супер богати хора, но и адски бедни. В България сякаш надделява средната класа, но тук се срещат всякакви хора. Семейството на съпругът ми живеят в богат квартал - много е красиво, всички къщи са оградени с огради и живи плетове - цветя всякакви! Още на втория ден ни организираха празненство, имаше жива музика  Whistling, даже и сервитьори - караха ме да танцувам  Embarassed, а аз само пристъпях отляво надясно за да отбия номера - хич ме няма по танците! Днес се разхождахме в суека - пазар като капалъ чарши - имаше страшно много хора, стоки всякакви - дрехи, обувки, подправки, маслини, украшения... Когато имам повече време ще кача някои нови снимчици.
Само с едно не мога да свикна - говоренето на висок глас от 5 човека едновременно. И съпругът ми е отвикнал и му се струва шумничко и на него  Joy.
Ех, айде да ви оставям за тази вечер, че да удрям клепача вече!
Лека нощ на всички и сладки сънища!

# 131
  • O.A.E./ Пазарджик

по едно кафе от мен  Hug Мойта певица се събуди в 8.30 и от тогава 2 часа не е спряла да пее Heart Eyes Heart Eyes
Вчера празнувахме РД на Зайед. Беше доста ветровито, което не беше по план #Cussing out, но децата си изкараха много добре Heart Eyes Добре, че наехме шале в парка- поне да има елементарни условия-вода, ток...Много мислех какво да организирам, какво да готвя, но после си казах, че май е най-добре да го карам по-домашно. Милена, Любе, благодаря, че дойдохте и за подаръците Hug Другите, които не успяхте да дойдете, скоро да оздравявате   bouquet

Тук времето е отвратително днес. Хем студено, хем пясъчна буря. Sick
Апартамента  е отвратително мръсен и отивам да грабвам парцала Laughing

Тарикмам, приятно изкарване в Мароко   bouquet Не знам каква е тая глупост с тоя алкохол във БГ.  и на мен и Бути все ни тикат в ръцете. за някои той не е мъж като не пие . Да не говорим, че и на Зайед все предлагат "да си близнел"  #Cussing out 

Приятен ден на всички  bouquet

# 132
Привет, Тони! Много, много се радвам за вас! Пускай снимки да се нагледаме на вас и сладкия адаш  Heart Eyes  Heart Eyes
Миме, има ли снимки от РД? Много целувки за рожденика  Heart Eyes и малката красавица  Heart Eyes  Heart Eyes. Как е майка ти?
Ох, днес трябваше да съм на лекции вече, но оставих първия учебен ден за утре   Blush Laughing
Тарик ми беше 2 дена с температура - ту пада, ту се дига до 38, 5. Снощи личната идва да го прегледа и каза, че е със зачервено гърло, но Т е от зъбите - 4 наведнъж  #Crazy

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 10:42 от *Iman*

# 133
Не знам каква е тая глупост с тоя алкохол във БГ.  и на мен и Бути все ни тикат в ръцете. за някои той не е мъж като не пие . Да не говорим, че и на Зайед все предлагат "да си близнел"  #Cussing out 
Sick,такава е нашата действителност за съжаление.

Добро утро и от мен! Понеделника започна ужасно. През нощта сънувах кошмари, шейтани бяха дошли до главата ми, а аз не можех да се събудя, знаех, 4е трябва да кажа нещо , за да ги изгоня, ама устата ми беше като зашита, голям ужас беше Cry Сега се чувствам като пребита. И за капак на всичко, някакъв извратеняк в маршрутката се отъркваше в мен Cry Ама как може да има такива изроди.

# 134
Добрутро и от мен.   bouquet

От един кафето, от друг сладкишите.  Grinning
Понеже са само виртуална закуска, може, от нея не се напълнява. Laughing

Мария, и аз се чудя с тоя алкохол. Тука едни познати поят децата си с бира.  #Crazy Мъжът ти какво вика? Аз само да кажа, че на мен никой не ми е забранявал, ама аз просто наимрам това човек да пие, за да се справя с емоциите си за много тъпо.

Катя, споко бе, това е то БГ. Що не му прасна една чанта? Щеше да има добър терапевтичен ефект.

Тарик мам
, честито пристигане. Явно добре си прекарвате. Непременно прати снимки.   bouquet

Леле, Веси, 4 зъба на веднъж!!! Горкичкия как се е измъчил само.... #Crazy И аз трябваше да съм на лекции, ама пусто не смогвам вече физически. Crossing Arms Та ще ида вдругиден. Ти като ходиш кой гледа малкия?

Другарче
, сформираш ли група за Бора-Бора, да се запиша? Joy Има още едно място, където е супер красиво, подобно на това - Френска полинезия.  Peace

Шенай
, дано и на нас да пуснеш снимки от Турция.  Praynig

Svear, здрасти. bouquet Ами така е, гоним се един влиза, друг излиза. Ангажименти, какво да правиш?

Дезъртке, хубави са имената. То на арабски много имена звучат добре, ама тука за БГ като кажеш някое име и трудно се произнася. Например мъжа харесва името Муауия. На арабаски - ок, ама на бг.....И аз съм си говорила с него ако изберем например за момиче Абир (много ми харесва - значи аромат за незнаещите) той вика - да, да, да й викат Вампир.  Shocked Нали знаете децата какви са.....откровени до болка. И аз по този повод се сещам, че в класа на братовчедка ми когато бяхме деца имеш две сирийчета, Ансар и Бахар, а аз им виках Бахар и Черен пипер.  Embarassed Ама не със злоба, елементарна асоциация просто. Е, падна ми се сега да избирам имена. Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 11:57 от amal

Общи условия

Активация на акаунт