Отговори
# 210
Честит 2-ри Рожден Ден на Криско и Надежда!

Здраве, безгрижно и усмихнато детство!

liliq, niunia, Rosita, petia3339, Пепито, petenceto, VIVKA, благодаря ви за пожеланията за РД на Паолина! Hug

Пепито, в бившият Бизнес х-л Варна ще сме.Сега е "Златно лале", нещо такова май.Предполагам се сещаш.До Полиграфията се намира.Резервацията я направих в края на ноември, тогава раздадох и поканите.

Rosita, честита награда   bowuu bouquet

galita , скорошно оздравяване на Вики!Как е тя днес?

Сватя, празника мина добре.Снаха ти  вечеря много добре, учудващо за мен GrinningНо не можах да я излъжа да хапне от плодовете от тортата.Плюе и това е CloseНе е любителка на плодчетата, за разлика от мен.

# 211
ЧЕСТИТ РД НА КРИСТИЯН И НАДЕЖДА!!!

*Daisy* благодаря,а можеш ли да ми кажеш там дали трябва децата под 3 г да са с предружител в детския кът?
Това ме притеснява най-много.Аз исках в Елитис,но поради този факт се отказах.

# 212
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН НА ГУшАНКА!

galita попитахте защото имам приятелка с момченце и още от бебе го облича само със син цвят.Предимно тъмно синьо.Всичко му е в син цвят.Та защото ти имаш вече момиченце , И просто ми беше интересно да чуя друго мнение.
АМИ ТО СЪщОТО като с момиченца - за бебета - основния цвят е главно розово  Stop Аз все гледах да не сме само в розово, че ми се беше втръснал този цвят, та имах и други (вкл. и сини дрехи). Но преди 1/2 година една приятелка роди момче и аз избрах от всички дрехи на Вики до 1 г. дето стават за момче и й ги дадох ... сега съм само с женски дрехи  Laughing Е, няма как ще разнасям пак дрехи обратно  Simple Smile
Иначе, у нас беше си тежка нощ - Вики се буди и вдига 40 градуса  #Crazy Tired ... последно в 7 ч. сутринта вдгна толкова и след хексалгина заспа та чаак до 12 наобяд - такова чудо никога не е било! А аз... междувременно поработих  Rolling Eyes
Rosita, по принцип не ми правят 'проблем' с бременността в работата ... малко е кофти, че тъкмо тръгна един проект с мен и сега трябва да обучавам друг човек по заместване ... пък и има 3-4 бременни (видимо) във фирмата  Grinning

# 213
Пепито, мисля, че не е необходимо децата да са с придружител.Не съм питала дали има аниматори.Това е зала за детски РД с пързалка, много играчки, масички, столчета.Залата ще я ползваме само ние.Няма да има външни лица.И най-хубавото е, че там НЕ СЕ ПУШИ! Grinning Peace
По желание се организират програми с клоун, ди джей.При нас няма да има.Децата са връстници на Поли, с месеци по-малки от нея, едно на 6 и едно на 7год.Ако те интересува още нещо-питай Hug

# 214
  • София
ходихме на доктор - и този път се разминаваме само със зачервено (не гнойно) гърло.  Praynig

# 215
*Daisy*   Hug

А трябвали децата да имат меню или е свободно.Вие колко човека ще бъдете?Залата за колко време се заплаща.

# 216
Пепито, много сладурски снимки Grinning
Сега ще ти отговоря на лични.
galita, да оздравява Вики!

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 21:22 от *Daisy*

# 217
Анту, Дейзи, благодаря за поздравленията!
Реших да започна на новата работа Simple Smile

Бояна е много добре, благодаря.
Скоро ще отида да я видя.

Галита и при моето дете съм забелязала, че след спадане на Т доста си поспива. Особено в болницата.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО !!!  Simple Smile Heart Eyes

# 218
  • София
Роси, радвам се, че си взела решение. Желая ти добър колектив, успех и да се чувстваш удовлетворена и добре!

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на КРИСТИЯН,НАДЕЖДАИСамуил,Симона,Паолина и Жулиен Никола, Теодор и Венцислав дА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИЧКИ И МНОГО  ПОСЛУШНИ

.

ние сме добре и като в и чета какво сте изживяли с тези температури ми става лошо #Crazy #Crazy.А Крис ми ходи по гащи и тениска и бос цял ден .При тези грипове  и студове незнам мкак да го накарам да се обличам.Баба му се с мене се кара Crossing Arms.С ДИ успешно махнахме нощния памперс newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm10 smile3521

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 10:21 от DIVA_ORHIDEQ

# 220
Честит Рожден Ден на Никола, Теодор и Венцислав!!!

Честит Имен Ден на всички, които днес празнуват!

Майка ми е именничка, почерпете се за нейно здраве!

# 221
ВИЛИЧКА да ти е жива и здрава майчицата мноогооо  късмет и много да ти помага

# 222
Благодаря ти, Орхидейка!  Hug Hug Hug

# 223
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!!!! Hug Hug

Честит Втори Рожден Ден
 на Никола, Теодор и Венцислав!!

Виличка , Честит Празник  на
 твоето майче!!!!

Честит Имен Ден на
всички празнуващи!!!

# 224
  • там където ме зове сърцето!!!
Rosita, Честито за победата в конкурса    bouquet !Честита нова работа  Hug!

galita, бързо оздравяване на Вики Praynig!!!Синьо щъркелче значи Laughing , браво Hug!

Пепито, аз пък не обичах особено синьото  и купувах на Калоян дрешки в различен  от този цвят  , но подаръците от приятели и роднини ни бяха все в омразния ми цвят  , та го " обикнах " ,тоест свикнах  и сега не ме дразни толкова!!!Определено го харесвам в червено(мъжко  Laughing) ,светли , пастелни нюанси на зеленото и цвят  шампанско !!! 

DIVA_ORHIDEQ, браво на момичето ! Hug

Дес, подписа ти е много хубав , Хриска е пораснала -пу-пу-пу-пу , сладурана!!!! Hug

Морска де се скри ?????

Мишленце , голям екшън си преживяла, добре  , че не се е случило нещо лошо !

Петенцето
, как е адаша????

Весел ден ви желая!!!!  love001

Общи условия

Активация на акаунт