Отговори
# 195
  • София
следобед се борихме с Т 39-40 градуса. Накрая помогна хексалгина (12 капки) в комбинация на ледени чорапи и кърпи на челото.
Да не е зъбче или червено гърло?  Sad
абе това 'червено гърло' не го разбирам ... гледам, гледам и винаги ми изглежда червено, гледах и на мъжа ми - и неговото ми се струва червено  Rolling Eyes #Crazy Днес точно когато затръгвахме за докторката да й види гърлото и тя вдигна 39 Т ... дано утре следобен няма много навалица при нея ... определено няма да е лека нощта  #Crazy Tired

# 196
  • София/Овча купел 2
Честит Рожден Ден на Самуил,Симона,Паолина и Жулиен!!!
Растете здрави и много,много щастливи!

# 197
Ох, Галитка, дано не ти вдига висока Т през нощта миличката!!!  Praynig Praynig Praynig Дано е лека нощта!

# 198
Честит Втори Рожден Ден на Симона, Паолина, Жулиен, Сами, Йордан и Янислав!
Галита, стискам палци Вики да се оправи скоро.  Дано и нощта ви мине спокойно. Това за "оставането" на Т в тялото ни го каза д-р Беличева. Ако детето има 39 градуса и още са студени ръцете, означавало че ще продължава да вдига Т. И разбира се, че няма да чакаш повече, а ще вземеш мерки, както си знаеш всъщност.
Нали преди беше споменала, че се притесняваш как ще реагират на работата ти за това че си бременна? Имаш ли някакви проблеми с това?

Мишленце, значи и твоите мишки са били по болници ... Добре, че вече са ок.
Ние на купона може би няма да можем да присъстваме, ако Бояна е още в Бургас, а много ми се искаш тази година да не пропуснем ...

Аз на 04 януари спечелих конкурс за "Главен юрисконсулт" в Държавна агенция по туризъм и от седмица съм в луд размисъл дали да напусна сегашната си работа Главна инспекция по труда и да започна на новата, като се има предвид колко трудно се печели конкурс на днешно време newsm78 Ама то всеки с дерта си, както знаем Simple Smile

Лека нощ!

# 199
  • София
Росита, знаеш ли ,че май сме комшийки по месторабота  newsm78 Под НСС ли се помещавате?

# 200
Росита, знаеш ли ,че май сме комшийки по месторабота  newsm78 Под НСС ли се помещавате?

Не, на "Дондуков" 3 сме, но се сетих какво имаш предвид- там е градската инспекция.

# 201
ПОЛИ,СИМОНКА,САМИ,ЖУЛИЕН,ЯНИСЛАВ И ЙОРДАН,ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ ДЕЧИЦА!!!

galita лека вечер ви пожелавам без Т.

*Daisy* в кой клуб ще празнувате,че ние се двоумим м/у 3?

# 202
galita попитахте защото имам приятелка с момченце и още от бебе го облича само със син цвят.Предимно тъмно синьо.Всичко му е в син цвят.Та защото ти имаш вече момиченце , И просто ми беше интересно да чуя друго мнение.
Оф,дали ме разбра???

# 203
Честит Рожден Ден на Кристиян! Гушанка, много да ти е здравичък, много весел и много да ви радва!

Честит Рожден ден и на Надежда!

# 204
  • София
Честит Рожден Ден на Кристиян и Надежда!

Росита, Sad жалко,а аз така се зарадвах.
Дейзи, как мина празника?

# 205
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  НАДЕЖДА !

# 206
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ КРИСТИЯН И НАДЕЖДА!!! БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ЛЮБОПИТНИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Роси, честито за конкурса!   bouquet Сигурна съм, че ще избереш по-доброто място! Peace А Боянка иначе как е?
Галита, и аз съм така - гърлата винаги ми изглеждат едни и същи. Rolling Eyes Дано всичко да енаред, пиши как сте!

# 207
Честит рожден ден на Кристиян на Гушанка! Hug  bouquet
Галитка,честито ти синьо щъркелче Grinning Дано Вики се е оправила вече,че с тия вируси аман............. Cry

Аз нали тръгнах на работа и нещо хич нямам време да пиша насамМоите моми са добре вече вчера даже сложихме на бебка Пентаксим-а,супер добре го понесе без реакции.Вяра щурее както обикновено,ръси постоянно бисери и така.

# 208
Честит празник на вчерашните ни рожденници!!! Да растат живи и здрави за радост на мама и тати   bouquet

Честит празник и втора годинка на Кристиян на Гушанка и на Надежда! Щастливо и безгрижно детство им желая!   bouquet

Калоян е добре, не е вдигал Т, но спи неспокойно (от известно време спеше като пън и аз много се радвах  Mr. Green) и от снощи покашля пак  ooooh! Аз два дена съм затрупана с работа, щото шефа е тук, но утре си тръгва и другата седмица ще съм пак редовна.

Ще се включа пак! Всички болнички да оздравяват  Hug

# 209
  • там където ме зове сърцето!!!

Честит Втори Рожден Ден на
Самуил,Симона,Паолина и Жулиен!!!
Растете здрави , умни и щастливи!!!
Бъдете гордостта на мама и тати!!!!

Честит Втори Рожден Ден
на Кристиян !!!!!
Здраве , щастливо  детство
 и безгрижни игри!!!

Общи условия