Отговори
# 180
Честит втори рожден ден на Поли,Симона,Самуил и Жулиен!Дечица мили,бъдете радост в дните на мама и повод да не слиза усмивката от лицето на тати,от здраве да не се отървете и големи късметлии бъдете!

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 10:58 от Дес

# 181
Аууу, че много рожденици днес!  Grinning

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА:
САМИ НА ИЛИНДИЧКА, ПОЛИ НА ДЕЙЗИ, СИМОНА НА ПЕПЕРУДКА, КАКТО И НА ЙОРДАН, ЖУЛИЕН И ЯНИСЛАВ! ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ, ЩАСТЛИВИ И НЕУМОРНИ В ИГРИТЕ!

Наистина са много днес рожденниците !
ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ИМ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ !

А НА galita - ЕДНО МНОГО КРАСИВО , УМНО И ПАЛАВО МОМЧЕНЦЕ !
ТА ДА НЕ БИЕ ЩЪРКЕЛА

# 182
Мишленце, добре си се завърнала!  Hug Лелеее, какво сте преживяли!  Sad Как са дечицата сега? По-добре ли са? А за това, което ти се е случило на теб, нямам думи! Sad Мога само да кажа, че се радвам, че си се отървала (то има си хас да не беше!) и се надявам, че повече такива гадости няма да ти се случват. Сестра ми живя 5 месеца във Флорида, имаха си дума за мексиканците, но сега не се сещам каква. Каза, че са най-отвратителния народ, който е срещала, колкото и гадно да звучи, и че ги приравнява с нашите цигани. Embarassed А аз си мислех, че канадците са зле... Rolling Eyes
За китайците и японците - мдааа, трябва винаги да го очакваш. Те така са свикнали, не че ги оправдавам. Те нямат усещането за лична неприкосновеност така, както го имаме ние. Това е поради огромния процент на гъстота на населението на кв.м., просто няма как иначе. В началото и аз се задушавах в Китай, после свикнах. В японското метро има специални служители с едни бели ръкавички, чиято работа е да натъпкват и набутват по-добре хората в мотрисите преди да затворят вратите. Sick Тъй че какво друго да очакваш от тях, пък било то и в Щатите? Confused
Но ти се радвай, че сте се завърнали живи и здрави, пък дано следващите ви екскурзии ви донесат доста по-приятни спомени!  Peace

# 183
  • София
Честит Втори Рожден Ден на Симона, Самуил, Поли и Жулиен!    bigdance2  ura newsm67 Да растат здрави, щастливи за радост на мама и тати!
Мишленце, богато на емоции е било това ваше презокеанско пътешествие! Добре, че всички сте живи и здрави, а представям си колко сте се притеснили за малките!

Ние днес сме си удома - Вики повърна нощес, а сутринта беше с леко повишена Т. Сега си е добре и само мрънка (както обикновено). Дано не се окаже нищо сериозно  Praynig
galita Извинявай че те питам,но ще заложиш ли на синия цвят?
В смисъл?

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАСимона, Самуил, Поли и Жулиен

# 185
  • София
Честит втори рожден ден на Поли,Симона,Самуил и Жулиен!
Относно почерпката в яслата ,при нас разрешават торта ,като 1 парче + сертификата се предава за съхранение в кухнята,че ако се наложи да го изследват при проблем и запечатан натурален сок . Не може да снимаме,ако искаме ще им оставим апарат,но не ми се иска на мен,че ми е сложен уред,та незнам.
Мишле, това съм го изживявала и знам какво ти е било ,ама мн.добре,за жалост.Когато дъщеря ми беше малка заминахме в Германия за 1 седмица и оттам трябваше да пътуваме за 1 месец на о. Майорка. Та седим си ние в една сладкарница над река Везер в един прекрасно подреден ден и си пием кафенце с кухенчета и звъни тел.,та майка ми съобщи,че са перфорирали тъпънчетата на щерката и да не се притеснявам,че всичко било минало вече. Незнам има ли друг идиот ,който да седи на плажа до най-баровските къщи на световните звезди и голф игрища и да реве, за да се върне в България. И като си спомня пак гадно ми става. Майка да не си на тоя свят!-казват старите  хора.

# 186
Анту, Vili4ka, mishlentze, Дес, Мимито&Светла, galita, DIVA_ORHIDEQ, Neda,  благодаря ви за честитките!
На този ден, преди 2 години в 9.00ч. се роди малкото ми сладкишче.Няма да забравя как акушерката ми показа Поли и я приближи към мен да я нацелувам Heart Eyes Няма да забравя как изглеждаше -едно мъниче, със затворено очички с дълги мигли....моето бебе Heart EyesВремето лети, неусетно изминаха 2 години...
Аз си пожелавам Поли да е здрава и да папка повечко!Почерпете се!

# 187
Честит Рожден Ден на Симонка-бонбонка, Сами, Жулиен и Янислав!

Растете здрави, радвайте се на живота и носете радост на всички ваши близки!

# 188
mishlentze, надявам се, че Ели и Ники са добре сега!И какви страхотии си преживяла Sad...Но, важното е, че сте се завърнали живи и здрави!
galita, как е Вики?
Ани, мерси!
И аз исках да питам какво смятате да организирате за рож.дни, но не само за яслата,а изобщо как ще отбележите бележитата дата?
Дейзи, как ще и казваме на галено съм се замислила на снтахата? newsm78
Неда, на теб как ти харесва? Grinning
за отбелязването на РД-днес сме семейно в къщи с торта.Следобяд ще подаря подаръка и ще духнем свещичката.От няколко дни репетираме Laughing
В неделя сме на детско парти с баби, дядовци и родители на децата(с които сме си близки).Надявам се всички поканени деца да са здравички и да присъстват.
Миналата година празнувахме в нас.Поли не беше проходила и вариантът за заведение с детски кът отпадна.На обяд дойдоха бабите с дядовците, а вечерта нашите гости.Не ми се прекарват часове в кухнята над котлона, после чистене...Та така тази година сме в зала за детски РД Peace

# 189
  • София
Благодаря за почерпката, сватя! Само докато я гледах и качих 2 кг. Laughing И ти да си здрава, да я гледаш и да й се радваш!
На мен и само По ми харесва. Важно е да тя да прави името, а не то нея.
Мишленце, дай да видим някоя и друга снимка от Америка, че няма скоро да ни повее натам вятъра, та поне виртуално да обиколим.

# 190
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ!
Вики качи по обяд 39 градуса Т. Съответно, много ми бяха полезни съветите по-назад в нашата тема (някои си и припомних). По това време ръцете й бяха още студени, ама съответно не чаках да й се стоплят, за да давам Панадол (нали иначе Т оставала в тялото, както казва Роси), мъжа ми набързо й набута пипетата с Панадола ... посвали я явно, после спа 1 час и се събуди много кисела ... сега е ок, но още си има Т 37.5.

# 191
Стискам палци да не е сериозно при Вики! Praynig Да не е зъбче или червено гърло?  Sad

# 192
galita, как е Вики, спадна ли Т ?  Praynig Praynig Praynig

# 193
Честит рожден ден наСамуил,йдрдан,Жулиен,Янислав,Симона и Паолина!Желая ви много здраве и да радвате всички около вас! newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59

След толкоз апетитни почерпки този месец килцата да не скочат много нагоре newsm78.Всеки ден се заканвам и си казвам от утре на диета,но не уточнявам датата- Grinning

Галитка бързо да се оправите.

Някой беше споменал за 3 сливица-израства нанова.На синът ми му я извадихме на 3год.,след което пак израстна и вторият път извадихме и трите и спря да боледува това дете.

# 194
честит рожден ден на всички палавници .расте те живи и здрави за радост на мама и тате.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт