Отговори
# 165
Аз смятам за рождения ден на Али на самата дата (ако всичко е ок, разбира се) да занеса една торта и 2-3 сока в яслата.А в съботата след това да поканя приятелчетата на Али у нас и пак да празнуваме с друга торта  Peace

# 166
  • София
Я споделете как празнувахте или ще празнувате РД-то в яслата? Аз мисля само една торта и 2 кут. натурален сок да нося, нищо друго. А, и ще викна фотограф да щракне 1-2 снимки. Вие ще го отбележите ли?
Питай си най-добре вашата ясла - както за приема, така и за РД всяка си има изисквания и порядки. Нашата ясла примерно знам, че тортата трябва да е със Сертификат от производителя (плаща се отделно в повечето случаи), пък и не е сигурно, че въобще ще приемат тортата или каквото там се вземе  Thinking  За външен човек фотограф - дума да не става при нас (то нас не ни пуснаха на Кол. им парти), може да си оставиш фотото лелките да снимат  Stop Naughty ... все пак и аз ще трябва да си говоря с тях, мерси, че ме подсети!  Peace
Иначе, аз съм запазила в дет. клуб Приказка за нашата дата от 18.30 ч. - и деца и възрастни да минем всичко наведнъж (както миналата година) - дано само пак няма грипна епидемия  Praynig
А Тантум Верде-то под каква форма го 'консумираш'? Преди месец като се бях разболяла и доктора ми го предписа за гаргара. За гърлобол имам една панацея - амониев хлорид (ох, излезе ми от акъла как му беше популярното наименование) - за гаргара и ми минава буквално от веднъж (ама много е гадно, няма друга такава гадост). Sick

# 167
Ааа, при нас определено не искат сертификат от производителя  #Crazy, ако в Бургас попитам за такова нещо, само ще ме гледат така  Shocked. За фотограф също няма проблем, те си работят с един, него ще викна. Абсолютно нямаме проблем да внасяме отвън храна (Стефан задължително влачи я солети, я бисквити Laughing), аз тези неща ги знам, по-скоро ме интересуваше ще викате ли разни там клоуни, палячовци и т.н. Иначе и аз мислех точно като Вили да го отбележим.
Честно казано, нямам настроение да събирам много хора, на клуб не искам, защото не знам добър, проверен клуб, от макдоналдс ми се повдига, така че остава вариант у нас, но не ми е до гости. Искам само деца да събера, заради Теко, но как да кажа на родителите "Доведете си децата и се махайте!"? Така че май ще събера приятели само на кафе и торта, а децата да си играят.
Тантум верде го приемам от спрей. Не е гадно на вкус, като освежител за уста е. Wink

# 168
Анту, в нашата ясла не се внасят храни и напитки (освен вода де) отвън. И външни хора не се допускат.А сертификат за тортата изискват задължително  Peace

А за децата у нас - аз съм много близка с майките-2 години заедно скитаме по градинките и си ходим на гости, и по кръчми си излизаме и така  Mr. Green

# 169
  • Варна
...
За гърлобол имам една панацея - амониев хлорид (ох, излезе ми от акъла как му беше популярното наименование) - за гаргара и ми минава буквално от веднъж (ама много е гадно, няма друга такава гадост). Sick

Да не е нишадър. Супер гадно, но преди години се тъпках с антибиотик 5 дена и нищо, накрая баща ми ме намаза (на молив тампон от памук, намокря се и се топи в ни
шадъра, маже се направо в гърлото...ако не повърнеш). Само от него ми мина.

За РД- не смятам да ходим на клуб, пък и тук няма много подходящи. У дома.

# 170
  • София
...
За гърлобол имам една панацея - амониев хлорид (ох, излезе ми от акъла как му беше популярното наименование) - за гаргара и ми минава буквално от веднъж (ама много е гадно, няма друга такава гадост). Sick

Да не е нишадър. Супер гадно, но преди години се тъпках с антибиотик 5 дена и нищо, накрая баща ми ме намаза (на молив тампон от памук, намокря се и се топи в ни
шадъра, маже се направо в гърлото...ако не повърнеш). Само от него ми мина.
Точно - нишадъра (ама на плика не го пише) ... преди месец въобще не можех да го приемам (нали ми се гадеше нон-стоп). Гаргарата е по-лека форма от това да се мажеш.
Май сме с голям късмет, че наблизо имаме 'проверен' и добър дет. клуб  Peace Иначе и аз незнам къде щяхме да го правим (следващ вариант - удома).

# 171
Галита , направих корекцията, която предложи в анкетата  Peace

# 172
galita много хубава новина  то и момиче да беше пак нямаше да е лоша.

Извинявай че те питам,но ще заложиш ли на синия цвят?

Ми в нашата градина не разрешават торта.Може всичко друго/солети,вафли,десерти,сок,соленки/.

Аз питах още за имения ден на Ади и тогава занесох такива работи.

За РД пак ще е така.

А за детското парти ще е на 2 02/събота/ в някой детс. клуб.Защото са 9 деца на различна възраст.Миналата год. бяхме в къщи ,но тази НЕ Naughty Naughty Naughty

Мислим да извикаме клоун.Тази седмица трябва да го решим че няма време.

Много ви завиждам за срещата която си организирате,но сте далечко бе.

# 173
Neda,нормалното е сутрин да е нагоре.

Галита,ще очакваме един здрав и хубав мъж!  bouquet

Честит рожден ден на Рали и Калина! newsm59  Gift  bigdance2

# 174
Аууу, че много рожденици днес!  Grinning

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА:
САМИ НА ИЛИНДИЧКА, ПОЛИ НА ДЕЙЗИ, СИМОНА НА ПЕПЕРУДКА, КАКТО И НА ЙОРДАН, ЖУЛИЕН И ЯНИСЛАВ! ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ, ЩАСТЛИВИ И НЕУМОРНИ В ИГРИТЕ!

# 175
Добро утро!
Почерпете се за здравето на моя сладур Жулиен

# 176
Честит Рожден Ден на Симона, Паолина, Жулиен, Сами, Йордан и Янислав!

# 177
Аууу, че много рожденици днес!  Grinning

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА:
САМИ НА ИЛИНДИЧКА, ПОЛИ НА ДЕЙЗИ, СИМОНА НА ПЕПЕРУДКА, КАКТО И НА ЙОРДАН, ЖУЛИЕН И ЯНИСЛАВ! ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ, ЩАСТЛИВИ И НЕУМОРНИ В ИГРИТЕ!

Честит рожден ден на днешните рожденици и от мен, желая им много здраве и щастливо детство, изпълнено с магични мигове и щури приключения  bouquet

За много години, момичета, желая на всички изключително здрава година, да няма болни в семействата ви, да сте щастливи и обичани, да ви носят на ръце мъжете и да ви гледат в очите, да имате парички в излишък и любов до насита  bouquet

Благодаря за честитките за мишките, не успях да се включа на деня, тъй като предния ден с 300 зора се прибрахме от щатите след 43-дневно пътешествие. На връщане имахме изпускане на връзки заради лошо време и т.н. изпълнения, та сега сме си вкъщи вече, аз съм настинала по летищата, децата и те са хремави отново Rolling Eyes Ники вече 4-та седмица кашля и никой не разбира защо. Децата бях по болници докато ни нямаше. Ели беше с Т и кашлица и доктора й дал Аугментин, Ники заради кашлицата доктора по телефона му дал и на него аугментин, та Ники се влошил от антибиотика се наложи да го приемат в педиатрията, за 34-дни се стабилизира, но още си кашля, вече се предполага че е атипична инфекция, каквото и да значи това. Ели пък сле последния прием на аугментина се обрина цялата и я приеха в пирогов в токсикологията, 5 дни на системи и т.н.р та за 1 седмица и двамата бях в различни болници с бабите, та ние с мъжо се побъркахме от притеснение, добре, че още на втория ден дойдоха новини за подобрение, че иначе щяхме да се връщаме с 200. Обаче бяхме ни живи, ни умрели 2 седмици.

Аз навръх нова година в 1 часа имах спаринг с 3 мъртво пияни мексиканки. Дойдоха и се предредиха пред 100 човека опашка и аз нали съм си устата и им казах 2-3 приказки и после ме причакаха отвън и едната - най-едрата ме хвана за косата директно, добре, че мъжа ми се намеси и един негов приятел, че щях да изям боя. Мексиканците са отврат като цяло, целите щати са пропищяли от тях, ниска култура и първични реакции. На сестра ми един колега са го убили с нож навръх нова година на работното място,докато съветвал едни мексиканци да не се бият. Онзи просто се обърнал и го убил. Момчето оставило 3 деца, Бог да го прости, бил разкошен човек. Така че може да се каже, че живея втори живот, не се знае какво можеше да ми се случи, ама де да знам, че такова нещо може да ми се случи във Вегас в един от най-луксозните хотели, дето на нова година беше бъкано с охрана. Rolling Eyes

Китайците и японците също вече не са ми слабост, бутат се навсякъде да минат първи, дори и с цената на това да те стъпчат, сбутат и т.н. Ходихме на една подводница и като се скупчиха да се снимат с мен, изобщо не ме питат може ли, не може ли, искам ли, не искам ли, идват и започват да се щракат, накрая капитана дойде да ги разбута, че ме бяха заклещили яко. Обясни ми, че там нямали руси жени и затова ме снимали.

Иначе изкарахме добре, видяхме всечки най-големи градове, ходихме даже до Мексико в Тихуана, но беше такава мизерия, че 1 час престой там ни стигна.

Ето почерпка от мишките на патерица:

# 178
Мишленце, каква е тази работа с мексиканците бе, направо паднах!  #CrazyА вие какво сте правили в щатите- на екскурзия ли бяхте (пропуснала съм)?  Blush

# 179
Мишленце, каква е тази работа с мексиканците бе, направо паднах!  #CrazyА вие какво сте правили в щатите- на екскурзия ли бяхте (пропуснала съм)?  Blush

Решихме с мъжо да си отпуснем душичките за последно дълго пътешествие без мишките и гледай каква стана... Мислехме, че няма да ни усетят, че сме се измъкнали, но и децата трудно са изкарали, ние още повече, но бяхме предплатили всичко в аванс, за да ни дадат добри цени на хотели и полети  и останахме да си сърбаме кашата, поне да знаем, че сме били в щатите. С децата това пътешествие намше как д аго направим, накъсахме сме от път и зяпане, търчане и нерви, ама видяхме сума ти неща.

Иначе за мексиканците, такива са си, а на нова година народа там така се изпонапи, че имаше хора, които не можеха изобщо да ходят и ги влачеха по улиците, какво беше това препиване, не ми е ясно, пиха всички като невидяли Crazy

Иначе Марая Кери ни пя 1 песен в дискотеката във Вегас, където празнувахме нова година и до 12 беше супер, новата година обаче я почнах интересно, но пък оцелях Laughing

Общи условия

Активация на акаунт