Отговори
# 150
Мале, Анту, и на теб не ти е лесно с тези екшъни!  ooooh!

# 151
Честит втори рожден ден макар и с малко закъснение на Ели,Ники,Ерик и Мартин!Щастливо детство.
Честит имен ден на Ванката,Калоян(Вивка),Калоян(Петенце),Йоан.

С малко закъснение да почерпя и за моят мъж ИванВчера цял ден приготовления и не успях да стигна до компа.

niunia,дано се разминете без АБ.На нас ушите са ни слабото място и щом я заболят веднага минаваме на АБ.

Анту,наистина при теб е пълно с емоции.Но ти желая оттук на сетне да са само положителни.

за столчетата Бети въобще не седи в него,като ходя някъде непременно трябва да има някои с мен иначе не тръгвам.

Виличка,много сладко мишле си имаш.

# 152
  • София/Овча купел 2
Здравейте,момичета.
Оказа се,че сме с трета сливица и от там ни идват всичките проблеми.Секрета от носа не може да излезе и отива към ушите Cry.Изписали са разни сиропи и спрейове за нос.Утре майка ми ще вземе изследването на кръвта и ще видят дали ще има нужда от АБ.Тук тъпата ни лекарка изобщо не е видяла,че има проблем с гърлото,тя какво ли вижда изобщо.Питах я миналия месец не се ли правят изследвания на кръв и урина на 2г,а тя ми каза че не било задължително.Толкова време боледуване едно изследване не и пусна newsm61 #Sniper.Нямам думи просто Sick.Ще търсим добър специалист и като си дойде и оздравее да я заведем за да я прегледат тази сливица в здраво състояние.

Vili4ka,Али е много сладка с тази шапчица   love001.

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 20:30 от niunia

# 153
Нямам думи просто Sick.Ще търсим добър специалист и като си дойде и оздравее да я заведем за да я прегледат тази сливица в здраво състояние.

Ние ходихме при УЛИВИНОВ до МАЙЧИН ДОМ предписа ни капки за Крис и минахме без нищо друго.Ако се оперира  3 тата слияица има опасност после пак да порасне.Моя приятелка си взе капки  които ги иима само в Германия и Япония май.МИна мина им от тях.но незнам как се казваха

# 154
Честит рожден ден на Рали и Калина! bouquet

niunia, много ми стана мъчно за твоята принцеса! Дано бързо й минава вече!  Praynig Hug

# 155
Честит втори рожден ден на Виктор!
Честита втора годинка на Рали и Калина!
Бъдете много здрави и усмихнати!   bouquet

Аз се включвам за малко само да се отчета - в понеделник ми се обадиха от градината да си взема Калоян, че имал Т и кашлял. Отивам, а той весел няма Т и за цялата вечер почти не се изкашля  Thinking Вчера си бях вкъщи - цял ден го следя - няма Т и почти не кашля, минахме и през педито да го чуе и тя каза, че му няма нищо освен леко червено гърло (което при него си е почти перманентно). Все пак извиках дяд му да дойде днес да го гледа, но бях сигурна, че е ОК и нощес - пак Т  ooooh! не много висока 38.2. Свалих я Панадол, че ме беше страх да не вдигне по-висока и сутринта стана кукуряк. Не знам какво му е, но се съмнявам, че сега пръст имат последните кътници, щотото долните са се надули и ми белеят  Whistling

Благодаря Ви за пожеланията за именния ден на Коко   bouquet

Анту, направо ме разби с този пожар   Shocked Ама наистина при теб няма скука  Crazy

niunia, и при нас има съмнения за трета сливица, но ми казаха, че много малък да се предприемат действия   Naughty

Виличка, дано се адаптира бързо Али  Praynig И наистина е много слака мишката  hahaha

За столчетата - още сме с обикновеното. Вярно, че краката му стърчат и цапа седалката, ама аз вече я дърпам напред, за да не я достига  Naughty Миналото лято му пробвах една от седалките (за по големи деца), но му беше доста ниска и някакси пропадаше в нея. Това лято ще я пробвам пак и ако става мисля да минавам на нея. Иначе се вози само в столчето и дори сам иска там да седи, защото му е по-високо и удобно да гледа, а на мен също ми е удобно, щото си го возя сама без проблем  Mr. Green

# 156
  • София
Антуу, хич не се оплакваш от липса на адреналин! Добре, че всичко лошо се е разминало.  Peace
niunia, милата Мими!  Hug Дано се нормализират нещата при вас.
petenceto, дано съмненията се окажат само - поникнал нов зъб.
Аз пък да ви се похваля - ние онзи ден забелязахме, че Вики са й пробили по 1 точица вече и последните 2 кътника (горе). Дано бързо да пробиват и да свършват и тези мъки! Аз съм забелязала, че при зъбоникнене на Вики й миришат устата особено сутрин - на лошо. Вие забелязали ли сте нещо подобно? Знам, че не е хубаво (може да има проблем с гърлото, но Вики не е болна в момента, нито сополи имал.. или нещо друго ... ) но като покара зъба и си се оправя. Thinking

И още една новина - най-накрая се разбра пола на бебето (все ме питахте, ама като не бях сигурна какво да споделям) - ще чакаме мъж! И даа, вече преполових...-ме с Телма (нали термина ни е един и същи). Ама тя скоро не се е отбивала ...

# 157
Честит Рожден Ден на Виктор, Рали и Калина!
Бъдете здрави и щури за радост на всички около вас Grinning!

petenceto, стискам палци неразположението при Калоян да е от зъбите!
  niunia, как са изследванията на Мими?
galita, значи Вики ще има братче Grinning

В момента гледаме "Горещо" по бтв.Поли не спира да крещи с пълно гърло:"буавоооо"(браво) и да аплодира JoyХаресва и шоуто на Слави Grinning
Neda, за сватбата ще трябва да направим един предварителен курс по танци Wink

# 158
  • София
Привет!
Какво става със срещата?
Галита, радвам се ,че ще видиш и двете страни на "медала". Peace
Аз отдавна се каня да питам по един деликатен въпрос мъжките майки, ама все срам ...ме наляга. При вашите момчета сутрин като станат, как са им п....тата?  #CrazyНормално ли е да е ...нагоре? Embarassed
Daisy,курса за нас или за младите ще е ? Grinning Не случайно гледа "Горчиво" снахичката,а не "Горещо " предполагам. Ти гледай да я уредиш за ясла, аз пък отсега явно у-ще ще трябва да глася,а за танците лесна работа като живота им ще е песен. Wink

# 159
Галита, чудесна новина - ще си имате братчееее  Party stork-boy

# 160

В момента гледаме "Горещо" по бтв.Поли не спира да крещи с пълно гърло:"буавоооо"(браво) и да аплодира Joy
Joy Май "Горчиво" гледате, че на Венета Райкоеа надали ще вика браво!  Joy
Галитка, поздравления, мила! Дано всичко мине по план и да си гушкате здраво момченце! Grinning
Вили, много хубава шапка! Мишлето е много сладко! Mr. Green
Петенце, дано като мине зимата се отървете от това червено гърло, много добре го разбирам Коко, и аз нали съм с нон-стоп зачервено гърло, в момента съм на Тантум Верде и май има някакъв ефект, но за малки деца не става. Е, аз нали кърмя де, казаха, че няма проблем. Confused
Niunia, много неприятно! Sad Стискам палци бързо да се оправя Мими.
Неде, нормално е! Wink
Честит рожден ден на двете мацки днес, щях да забравя.  Embarassed   bouquet
Ох, Стефан днес си е вкъщи. Максим кажи-речи цяла нощ вряка, накрая и аз ревнах и тази сутрин бях  Tired  Tired  Tired. Направо си ме домързя да заведа Стефан. Голяма грешка. Найн, както се казва в рекламата. Mr. Green Ама днес пак е сравнително послушен, даже поспахме всчики следобед, даже май днес нямам право да се оплаквам от децата си... newsm78  Laughing
Благодаря на всички за съчувствието за вчера, днес ми е вече смешно, ама вчера не ми беше... Whistling
Хайде чао засега! Hug
Ааааа, какво чао бе, аз влязох да ви питам нещо. Я споделете как празнувахте или ще празнувате РД-то в яслата? Аз мисля само една торта и 2 кут. натурален сок да нося, нищо друго. А, и ще викна фотограф да щракне 1-2 снимки. Вие ще го отбележите ли?

# 161
Момичета, пуснах анкета за деня на партито - гласувайте тук

# 162
Не случайно гледа "Горчиво" снахичката,а не "Горещо " предполагам.
Как няма да сгреша предвид адмирациите, които прави Паолина Mr. Green
Като стана на въпрос за яслите, добре, че приемат корекции по документите.
В сайта на Общината прибавили в последният момент една скобка към изискването за служебните бележки(да имат мокър печат, подпис, изх.номер и БУЛСТАТ), като последното липсва при бележката на мъжа ми.Утре ще занеса нова, за да сме изрядни.

В момента гледаме "Горещо" по бтв.Поли не спира да крещи с пълно гърло:"буавоооо"(браво) и да аплодира Joy
Joy Май "Горчиво" гледате, че на Венета Райкоеа надали ще вика браво!  Joy
Така, така, започна на мен да ми става горещо Joy

# 163
Ехоо, който гласува да пише там за кой ден е да се знае Simple Smile Така и ще можем по-лесно да се преброим след това  Peace

# 164
  • София
Ани, мерси!
И аз исках да питам какво смятате да организирате за рож.дни, но не само за яслата,а изобщо как ще отбележите бележитата дата?
Дейзи, как ще и казваме на галено съм се замислила на снтахата? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт