petenceto, кандидатстването чрез Интернет не важи за Варна.

Много ми е притеснено как ще успеят да се приберат, баба ми и тя е на нокти, а е жена на 81 год., само притеснения й трябват. Добре че поне леля ми остана в София и че сестра ми пътува благополучно на 01.01. от Бургас за София. Леле, лудница, зимата пак ни изненада!
Стсиакйте палци да ми се прибере фамилията днес у дома, че ми е много нервно.
, сигурно са стигнали посред нощите! И за тях се притеснявам и въобще днес хич не съм на кеф. 

Чак към 11 ч. казала "мама" и това е - нито е плакала, нито се е сърдила, играла си е, говорила е със сестрата, пишкала е в гърнето и изобщо суууупеееер! Накрая като отидохме в 12 да я вземем не искаше да тръгва
Утре пак иска да ходи на ясла 

Въпреки това не спира да беснее и танцува.Снощи падна от спалнята и така се фрасна в чекмеджето на креватчето и аз цяла сутрин си мисля че се е посинила с някой пастел или химикал по узата,преди малко се загледах тя със синина милата,сбр думи нямам.Борбата за даването на сиропа е безмислостно жестока,лъжем се подкупваме,и вчера имаме сума ти сменени тоалета покрай този черен сироп 
Дес, много
на Вяра и Хриси!Бързо да преборят кашлицата 
Аз тогава ги мазах 2-3 пъти с това и не са се появявали от тогава,незнам дали това помогна и дали изобщо бяха от гърнето...
Успех на вас дано минат бързо.Аз също я мазах и с Пиоктанин,от него завяхваха и след врема пак излизаха.
А за Хриси и на мен ми става мъчно, като пишеш така
, дано бързо да се оправи мъничето, че си предстваям какво й е на нея, и още повече - на тебе! 
браво на Алинка бе! То ти май по-тежко го изживяваш!
Много се радвам, че й харесва на яслата и че си играе, аз като си спомня Стефан как врещеше в началото...
Хайде, честито ви ходене на ясла и да разказваш щуротии!

По-скоро се чудя да не би в урината да има някаква бактерия.А според докторката ни вероятно са от зъбоникненето
.Само да успеем да се придвижим до кабинета й утре, ще настоявам да обърне внимание.Ако последният зъб изникне на 3 години, тогава какво...цяла година с тези гадинки ли ще бъде детето ми.
Предполагам как се чувстваш.Вчера стоях "на тръни", докато мъжът ми си дойде.