)
).
)
).
Как е Викито?

даже като се роди , в светлосиня количка се разхождахме , и все ни казваха - "той спи "
Ама накрая намерих едни белички боти , вътре са с пухче , и са й удобни И се зарадвах , че имаше нейния номер
Желая им здраве, късмет в живота и щастливо детство 

Даже са ги научили сами да си вдигат гащите и да си изхърлят творенията в тоалетната, без да ги разсипват. И ако има се ходи на гърнето си ги взимат сами и сядат ако им кажа. Въобще, много съм доволна. Обаче с яденето нещо са ми прецакали схемата бабите, яде се по всяко време, безразборно, каквото им попадне и съответно основните ястия не се изяждат. На столовете вече изобщо е искат да стоят, а какво остава сами да се хранят с лъжицата. Ясленската ш
кола им отиде по дяволите, тъкмо се хвалех как съвсем сами се хранят 
Засега няма да подновяваме опитите с яслата, още поне 2 месеца ще си седят вкъщи, искам да позакрепнат малко и да ги заведем на планина да подишат чист въздух и ние да покараме малко ски 
Но пък на метростанцията до белия дом, само на 50 м, е пълно с просяци и нощуват на изхода на метрото. Имаше и един човек на палатка пред белия дом, който беше сложил плакати на руски, на които пишеше разни неща за Чернобил. Как го бяха оставили да седи отпред, не знам.
Мъжа ми се сдоби и с глоба за превишена скорост, за 15 мили 185 долара и 50 цента. Как пък ги сметнаха, не знам 
Чакат си мимимум 10 процента, даже в хубавите ресторанти и от 15 нагоре и това е. Даже във фризьорски салон трябва да оставиш процент бакшиш. Ако са по-малко от 15 обикновено те гледат на кръв. Навсякъде трябва да смяташ колко процента са ти бакшиша, ей това най-много ме изнерви. В магазините също цената на стоката не е тази, която плащаш на касата, отгоре плащаш някакви такси, толкова ли не може ДДС-то да ти го сложат на етикета също 

Макар че ще ме е срам, ако ни викнат за ясла, но прогнозите са чак юни да ни вземат, та дотогава все мисля, че ще сме се преборили с проблема. Иначе си казва кога има пиш и ако, но и дума не става да му махна гащите. Казва "Не! Мие!!!" Да не го разопаковам, щяла съм да го измия после. 

Добре поне, че Макси свикна с гърнето.

Как е дребосъка, каката, какво правите?
Как е дребосъка, каката, какво правите?
Ползва ли?
Вися на летището до късно вечерта и накрая им казали, че няма да има полет, настанили ги в хотел да нощуват и излетял за Брюксел сутринта на следващия ден. Така. При кацането му в Брюксел в понеделник се оказа, че са му загубили багажа
Както и да е! Багажа му го доставиха чак в четвъртък. В петък той тръгва наобратно.Отива на летището и му съобщават, че няма да има полет в петък, а в събота (днес) на обяд. Върнал се е пак в хотела. Днес отива с колегите на летището в 11, тъй като полета е в 12.Казват им, че самолетът, с който трябва да летят, още не е излетял от БГ. И висва той на летището от 11 до 18 ч. да чака. Накрая му казват, че няма да може днес, ами утре евентуално вечерта към 19ч.
Е кажете ми какво е това??? Направо съм бясна ви казвам! Егати простотията! Ужаааас!

Но не иска
Пак от преживяния стрес