Отговори
# 225
За дрешките на кристиян купувам само СВЕТЛИ нямаме тъмни.Зелено оранж ,червено ........на малката най много и отива лилавия Peace

# 226
  • София
Вили, да е живо и здраво името на майка ти! (Днес Татяните ли имат ИД? newsm78)

А Крис ми ходи по гащи и тениска и бос цял ден .При тези грипове  и студове незнам мкак да го накарам да се облича.
Ама едното няма общо с другото, не сте ли разбрали?
Браво на ДИ за нощния памперс!  Вики не си казва изобщо, трябва да я слагаме на гърнето на всеки час, и като забравим си пишка в гащите - не си е работа така. А акането - категорично вътре (в яслата, обаче е друг човек  newsm78).

# 227
Вили, да е живо и здраво името на майка ти! (Днес Татяните ли имат ИД? newsm78)

А Крис ми ходи по гащи и тениска и бос цял ден .При тези грипове  и студове незнам мкак да го накарам да се облича.
Ама едното няма общо с другото, не сте ли разбрали?
Браво на ДИ за нощния памперс!  Вики не си казва изобщо, трябва да я слагаме на гърнето на всеки час, и като забравим си пишка в гащите - не си е работа така. А акането - категорично вътре (в яслата, обаче е друг човек  newsm78).
АААА има има всичката настинка почва от краката а и още по лошо че сме с плочки и колкото и да  е топло плочките ни са студени

# 228
Галитка, Таня и Татяна празнуват днес Simple Smile  Как е Викито?

Вивка, кажи как сте, много набързо мина и нищо не сподели  Naughty Hug

Орхидейка, браво на Дидката за памперса.При нас това е още мираж - спи си с памперс:)

От следващата седмица ще се опитаме да я оставим Али по цял ден на ясла да видим как ще бъде  Mr. Green Стискайте палци поне да не пречи на децата да спят  Praynig Joy

Благодаря ви за пожеланията!

# 229
Rosita Честита да ти e новата работа   Peace

Пепито, аз пък не обичах особено синьото  и купувах на Калоян дрешки в различен  от този цвят  , но подаръците от приятели и роднини ни бяха все в омразния ми цвят  , та го " обикнах " ,тоест свикнах  и сега не ме дразни толкова!!!Определено го харесвам в червено(мъжко  Laughing) ,светли , пастелни нюанси на зеленото и цвят  шампанско !!! 

Аз пък не обичам да обличам на Мимито бонбонено розови дрехи , а за съжаление все такъв цвят дрехи ни подаряват... Аз когато й купувам нещо , все ме влече светлосиния цвят , зелено и жълто  Simple Smile даже като се роди , в светлосиня количка се разхождахме , и все ни казваха - "той спи " Laughing Laughing Laughing
Често ни подаряват и оранжеви - тях ги харесвам . А когато есента й купувах ботички , навсякъде имаха за момиче само розови ... и продавачката ми казва - "ама нали е момиче ... защо не искате розово..", и аз взех да й обяснявам , че имаме светлосиньо и тъмносиньо зимни якета , светлосин комплект(горница-яке и долница-гащеризонче) ескимосчета- червено , оранжево и светлосиньо... И сега няма заради ботите , да си купуваме и розово... Stop Ама накрая намерих едни белички боти  , вътре са с пухче , и са й удобни И се зарадвах , че имаше нейния номер  Grinning Grinning Grinning

# 230
Честит рожден ден на всички рожденици, които съм пропуснала последните дни  bouquet Желая им здраве, късмет в живота и щастливо детство Hug

Момичета ,благодаря за съчувствието за мишките, Ники още се влачи с кашлицата, сега доктора реши вече, че става въпрос за атипична инфекция и в омемнта даваме антибиотик. Вчера след сиропа за кашлиа започна да кашля нон стоп, та от снощи сме с антилиотика, днес е просто много по-добре ,дано накрая изчезне съвсем тази кашлица, че вече не знам какво да правя с това дете. И тъй като кашлицата започна по веме на хомеопатичното лечение и не успя да им мине нито на единия, нито на другия само от хомеопатия, смятам да приключа с експериментите.

Росита, честита нова работа, да ти е на късмет и двойно по-голяма заплата ти пожелавам  bouquet

Галита, какво стана с дъщеря ти? По-добре ли е?

Да ви се похваля, моие мишки вече са на гърне, Ники си казва всеки път за пишкането, многорядко пропуска, но има проблем с акането, не иска нито в тоалетната, нито на гърне, само в памперси и като има ако си иска памперса и пак нещо го мъчи, докато ака, не знам защо така се получава. Някой има ли такъв проблем? Елито и ако и пишка в гърнето, понякога обаче забравя  да ми каже. Бабите са и научили, докато ин нямаше, мислех че никога няма да успея да ги науча. Сега обаче като са били поотделно и по-лесно е станало Mr. Green Много съм щастлива  Party Даже са ги научили сами да си вдигат гащите и да си изхърлят творенията в тоалетната, без да ги разсипват. И ако има се ходи на гърнето си ги взимат сами и сядат ако им кажа. Въобще, много съм доволна. Обаче с яденето нещо са ми прецакали схемата бабите, яде се по всяко време, безразборно, каквото им попадне и съответно основните ястия не се изяждат. На столовете вече изобщо е искат да стоят, а какво остава сами да се хранят с лъжицата. Ясленската ш Partyкола им отиде по дяволите, тъкмо се хвалех как съвсем сами се хранят Rolling Eyes Ама това поне по-лесон се учи, като са гладни ще ги оставя по столовете сами в стаята и да ги видя тогава.

Мъжа ми от 3 дни следобедите ги настанява по леглата, завива ги, пуска им щоите им ги целува и после излиза и затваря вратата, народа мълчи, дума не се чува и като вляза след 5 минути, всечко живо спи, та пушек се вдига Laughing Днес пробвах сама същата схема, но те излизат и ми се хилят на вратата, та пак им пратих татко им и да видите за 1 минута как вече спяха.

Много са започнали да говорят, просто разликата за 1 месец е огромна. Изречения редят, но само глаголи и съществителни. Ники вече ни послъгва, като не иска да даде нещо на сестра си и го крие зад гърба си и вика - Ука зел тува /Вълка взел това/. И гледа невинно ooooh!

Нахвалих се Mr. Green Сега да вземат и да озравеят и ще бъда съвсем доволна Praynig Засега няма да подновяваме опитите с яслата, още поне 2 месеца ще си седят вкъщи, искам да позакрепнат малко и да ги заведем на планина да подишат чист въздух и ние да покараме малко ски Mr. Green

Снимките още не съм ги обработила и качила, като ги кача ще ви дам линка да ги видите.

Анту, това с натъпквача в яспонското метро просто ме разби, мене ако ме бутне някой умишлено не знам дали няма да го напсувам поне, явно имам проблем с характера, като малка си мълчах много и всички ми се качваха на главата, та от един момент нататък се отприщих и сега от малко паля Blush

Та, като си говорим за метро, останах изумена, че в метрото във Вашингтон пода  е изцяло заслан с килим #Crazy Но пък на метростанцията до белия дом, само на 50 м, е пълно с просяци и нощуват на изхода на метрото. Имаше и един човек на палатка пред белия дом, който беше сложил плакати на руски, на които пишеше разни неща за Чернобил. Как го бяха оставили да седи отпред, не знам.

А мъжо много държеше да отидем до Пентагона, опита се да влезем вътре "да разгледаме" и народа ни изгледа така Shocked , после се качи върху една саксия с моя помощ и се опита да снима Пентагона и веднага от една кабинка изскочиха полицаи, как не ни арестуваха не знам ooooh! Мъжа ми се сдоби и с глоба за превишена скорост, за 15 мили 185 долара и 50 цента. Как пък ги сметнаха, не знам Laughing Но за 5 минути полицая му ги напечата в колата си бумагите, с вярни данни и всичко и му ги донесе. Не ни дадоха изобщо да излизаме от колата. Така че случки имахме всякакви.

Изуми ни движението по пътищата, няма предимство лявата лента, всеки си кара където си иска и почти никой не изпреварва, съобразяват се с максималната скорост и почти всеки кара на максималното разрешено. Рядко ти дават път, дори и с мигач, особено пък за дясна лента ако влизаш отляво. На повечето светофари имаш разрешен десен завой на червено. На кръстовища без светофар обикновено има стопове на вяко от улиците и от двете страни и най-накрая след доста грешки разбрахме, че не десния е с предимство като у нас, а този, който пръв е спрял на стопа Crazy

Изнарвихме се много с тези бакшиши, навсякъде всеки си чака бакшиша, без значение дали си в такси, сладкарница, ресторант, даже в магазините имат един буркан до касата #Crazy Чакат си мимимум 10 процента, даже в хубавите ресторанти и от 15 нагоре и това е. Даже във фризьорски салон трябва да оставиш процент бакшиш. Ако са по-малко от 15 обикновено те гледат на кръв. Навсякъде трябва да смяташ колко процента са ти бакшиша, ей  това най-много ме изнерви. В магазините също цената на стоката не е тази, която плащаш на касата, отгоре плащаш някакви такси, толкова ли не може ДДС-то да ти го сложат на етикета също Crossing Arms

Така че ъсм много щастлива, че съм си обратно тук, хубаво е да ес види, но у дома си е по-хубаво. Единственото, за което им се възхищавам е ,че всеки знае да си чака реда, с малки изклячения. И за мен мексиканците също са си цигани отвсякъде. В щатите ми разказаха, че имало голяма разлика между аржентина и мексико например, защото в Аржентина като дошли колоницаторите избили всички местни жители и останали 99% испанци и италианци, който могъл да се спаси от Аржентина избягал в Мексико и всички примитиви си останали там. Никога не съм била расистка, но след това, което видях вече ги недолюбвам мексиканците.

Хайде, голям монолог изнесох, лек ден и да скоро  bouquet

# 231
ЕЕЕ Мишленце,браво на Ели и Ники те наистина голям напредък са постигнали за един месец.Незнам как сте издържали без тях толкова време.А като се прибрахте те как реагираха?Дано оздравеят скоро Praynig

За памперса пък аз да се пУФаля Mr. Green - ние отдавна не слагаме нощен(края на лятото беше) и от тогава я вдигах по един път на нощ да пишка и винаги го правеше.Когато се успивах обаче имахме мокри чаршафи.Обаче от преди няколко седмици на няколко нощи я вдигах и тя не пикаеше,само я разсънвам милата (тя спи на гърнето де) и спрях да я вдигам>Съответно си изкарва до сутринта,една сутрин към 4 беше,станала,измъкнала се от креватчето и вика "мамоо пика ми се".Та така,според мен с възрастта се преодолява това нещо Grinning

ВИВКА,мерси за комплиментите Hug

Вили,да ти  е жива и здрава маминката!  bouquet

# 232
  • Варна
Здравейте. Grinning

Ние ли сме единствените с памперс още. И през деня и през ноща. Не ми се рискува сега да го сваляме.  newsm78 Макар че ще ме е срам, ако ни викнат за ясла, но прогнозите са чак юни да ни вземат, та дотогава все мисля, че ще сме се преборили с проблема. Иначе си казва кога има пиш и ако, но и дума не става да му махна гащите. Казва "Не! Мие!!!" Да не го разопаковам, щяла съм да го измия после. Rolling Eyes

Нищо интересно при нас. Нервно ни е, че с това време не излизаме много навън...

# 233
Честити ни рожденичета! Да са живи, здрави и щастливи!   bouquet
Вили, на теб честита ти именичка!  Mr. Green Да те слуша и да ти помага, че без баби не става!  Laughing   bouquet
Бистре, не сте само вие бе жена! И мен вече ми омръзнаха тия памперси, ама не ще. Купихме му седалка за тоалетната, защото той се научи, че гърнето е само за брат му (той поне го ползва по предназначение) и сега само го носи "Маци" да ака, а той не иска там. Обаче и седалката не я харесва. Ако го оставя без памперс, се напикава. За акото си казва много рядко, и то след като се е наакал. Знам, че ще стане,но явно не му е дошло още времето. Мъжа ми пък много ми се кара, че настоявам. Трябвало да го оставя на мира, той сам щял да си реши. Tired Добре поне, че Макси свикна с гърнето.

Анту, това с натъпквача в яспонското метро просто ме разби, мене ако ме бутне някой умишлено не знам дали няма да го напсувам поне, явно имам проблем с характера, като малка си мълчах много и всички ми се качваха на главата, та от един момент нататък се отприщих и сега от малко паля Blush
Ами все едно мен описваш. Laughing Като малка бях много забутано дете, направо смотла, пък сега ела ме виж - само се перча и ежа и си "търся правата" за най-малкото нещо. Според мъжа ми цяло чудо било, че досега не съм си изяла боя някъде. Joy
Дес, браво на Вярката! Тя просто ми е пример отвсякъде! Пу пу пу, дано и малкото е такова, ти си направо майка-късметлийка. (Или супер добър възпитател! Mr. Green)
Вивка, а ти уж пишеш, ама нищо не казваш за вас!  Naughty Как е дребосъка, каката, какво правите?

# 234
  • Варна

Вивка, а ти уж пишеш, ама нищо не казваш за вас!  Naughty Как е дребосъка, каката, какво правите?

Я кажи Кико как е с тоалетната? Grinning Ползва ли?

# 235
  • София
Ние ли сме единствените с памперс още. И през деня и през ноща.
Същата работа. А по-нагоре под 'гащите' имах предвид 'памперс-гащи' - само на такива минахме от месец (на Либеро).

# 236
Галитка, колко струват памперс-гащите?

# 237
  • София
на Либеро са около 30 лв. (не помня точно колко обаче, все купуваме и други неща, пък и от различни места) 38 бр. (това май е най-големия пакет за 13-20 кг),  ... абе на бр. помня, че съм ги смятала излизат около 70-85 ст./бр в зависимост от разфасовката и размера. С памперсите приключихме вече, защото все са й тесни и й се врязва лепенката в пупата  Embarassed, пък и за гърне не са така удобни.

# 238
Момичета, включвам се да ви разкажа как протича пътуването на мъжа ми до Белгия и обратно:

Значи тръгна той в неделя на обяд, отложиха му полета с час и нещо.Кацна в Прага, но беше изпуснал следващия за Брюксел  Cry Вися на летището до късно вечерта и накрая им казали, че няма да има полет, настанили ги в хотел да нощуват и излетял за Брюксел сутринта на следващия ден. Така. При кацането му в Брюксел в понеделник се оказа, че са му загубили багажа  Sad Както и да е! Багажа му го доставиха чак в четвъртък. В петък той тръгва наобратно.Отива на летището и му съобщават, че няма да има полет в петък, а в събота (днес) на обяд. Върнал се е пак в хотела. Днес отива с колегите на летището в 11, тъй като полета е в 12.Казват им, че самолетът, с който трябва да летят, още не е излетял от БГ. И висва той на летището от 11 до 18 ч. да чака. Накрая му казват, че няма да може днес, ами утре евентуално вечерта към 19ч.  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire Е кажете ми какво е това??? Направо съм бясна ви казвам! Егати простотията! Ужаааас!  #2gunfire

# 239
Виличка, много кофти си прекарва твоя съпруг по летищата,
всичко това заради лошото време ли е?
Галя, Вивка, Мимито, Мишленце, мерси за хубавите пожелания  bouquet

Относно памперса- през деня е махнат окончателно от края на септември,
а от ноември се отказа и от нощния. Но покрай болницата и
преживяния стрес там се напика няколко пъти вечер Sad Но не иска
изобщо нито памперс, нито памперс-гащи Simple Smile Пак от преживяния стрес
си иска вечер мляко няколко пъти- в 2 -3 часа например.
Дори милата като й слагаха инжекции казваше "ак-ак" и
"Дай ляко" само и само да не й слагат.  Дори веднъж ме напика.
Но както и да е - всичко е минало и дано не се повтаря, дано не
се случва и на вас!

Телма, пак се губиш май ...

Общи условия

Активация на акаунт