Отговори
# 240
Rosita   Hug Боянка милата  Hug голям стрес е това за децата ... тя си знае милата какво й е било  Sick
...на летището от 11 до 18 ч. да чака. Накрая му казват, че няма да може днес, ами утре евентуално вечерта към 19ч.  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire Е кажете ми какво е това??? Направо съм бясна ви казвам! Егати простотията! Ужаааас!  #2gunfire
Да бе , направо  ужас ooooh! Как може  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Crazyвместо зсичко да е бързо , удобно , да останеш доволен и пак да ползваш полетите им , то ... сигурно няма да лети следващия път човека със същите авиолинии...
А по въпроса с гърнето - използваме го от месеци вече , ама малко преди Нова година свикна вече  Grinning Преди това не си казваше  , аз я слагах на гърнето отвреме навреме , ама много перях ( поне по 3 чифта дрехи на ден ) Сега вече си казва всеки път , даже сама сяда... Ама не казва пиш , а казва "ако " и за пиш и за ако... Ама нали не го прави в гащите , все едно как точно го казва де  Whistling
Ама нощем сме с памперс (понякога е сух сутрин , друг път не е ...) не ми се става нощем да я проверявам... ще оставя за лятото махането на нощния памперс - тогава хем спим само с по едно чаршафче , хем лесно съхне прането в жегите  Rolling Eyes
Днес ми вдигна температура следобяд , дано не ми се разболява  Confused

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 20:47 от Мимито & Светла

# 241
Честит рожден ден и честит имен ден на празнуващите днес! Много здраве и късмет на всички!   bouquet

Мишленце, страшни премеждия сте имали! Важното е, обаче, че мишките и вие сте добре! Направо не знам как си издържала толкова далеч, като знаеш, че не са добре. Ние с мъжа ми като пътувахме до Нова Зеландия, аз през цялото време си мислех "Ако стане нещо как ще се прибера - та това са три дни път"  ooooh! Та те разбирам в какво положение си била. Дано и кашлицата на Ники спре  Praynig И Калоян е по същия начин - вече два месеца си кашля, та ако намериш цяр сподели и аз да пробвам.

Виличка, дано утре вече полета мине нормално и мъжа ти да се прибере лагополучно  Praynig С тая мъгла е направо ужас - той и шефа ми трябва да пътува тая вечер, дано излети, че иначе в понеделник ще трябва да бачкаме  Mr. Green

За памперса - и ние не сме го махали, нито казва нито иска да седи на гърнето  Tired Аз и не си давам много зор да го уча - чакам топлите дни, дано да стане  Whistling

За почерпката в градината бяхте говорили - аз занесох сладки, бонбони и соленки да се почерпят с децата. Не знам дали дават да се внася торта - не съм и питала, щото реших, че са малки и само ще затрудня лелките да я режат, слагат и т.н.

Анту, това с натъпквача в яспонското метро просто ме разби, мене ако ме бутне някой умишлено не знам дали няма да го напсувам поне, явно имам проблем с характера, като малка си мълчах много и всички ми се качваха на главата, та от един момент нататък се отприщих и сега от малко паля Blush
Ами все едно мен описваш. Laughing Като малка бях много забутано дете, направо смотла, пък сега ела ме виж - само се перча и ежа и си "търся правата" за най-малкото нещо. Според мъжа ми цяло чудо било, че досега не съм си изяла боя някъде. Joy

И аз съм от същия отбор  Peace

Роси, голям стрес е изживяла малката  Confused Добре, че сега това е зад гърба ви и тя и вие сте добре. Честита ти нова работа - дано ти носи необходимото удоволетворение както в психологически, така и във финансов аспект  Hug

Мимито и Светла, дано наистина да не се разболява малката  Praynig

Ние вкъщи всички сме болни - кашляме и влачим сополи  ooooh! Не сме много зле, но е неприятно, а и Калоя вдига Т  отвреме на време. Вече се чудя какво да го правя - три дена градина и после три седмици в нас.  ooooh! Лошото е, че и вкъщи не е по-здрав. А миналата година почти не ми е боледувал. Вече не знаем кой да го гледа - на мен ми е неудобно вече да отсъствам от работа, мъжа ми пътува всяка седмица в Македония и хич не може, дядото и бабите и те си имат задачи....  Rolling Eyes Май ще трябва да търся някоя жена ............

# 242
  • София
Вили, наистина - заради лошото време ли, или от авиокомпанията са всичките тези проблеми. Вярно, който не е пътувал по летища на него не му се случват такива преживявания.
Петенце, така са децата на тази възраст, пък и ходещи на ясла - поне година си влачат сополи и кашлица. Това са ми го казвали приятелки с опит ... ама наистина -аман от тия болести (както би казала Дес)  Wink
Роси, дано никога да не сеналага да си спомняте случаите в болница! Боянка бързо ще го забрави!
Ама не казва пиш , а казва "ако " и за пиш и за ако... Ама нали не го прави в гащите , все едно как точно го казва де  Whistling
каквото ще да е само да казва нещо - ама нъц засега ... още не и е уврял дотам акъла на Вики ... пък и аз искам да си спестя тоновете мокри дрехи, покъщина и нерви  Whistling

# 243
  • Пловдив
Здравейте! Hug
Първо искам да благодаря на всички, които са ни поздравили за вчерашния рожден ден!  Heart Eyes
Искам да поздравя всички малки януарчета, които вече са навършили 2 годинки! Да са много зрави, безгрижни, весели и игриви!
И да чеситя на днешните рожденници Никола,  Теодор и Венцислав! Да са много послушни и да получат много подаръци днес!

Ние сме добре. Гледаме се двамата.  Grinning Криско е все така енергичен. Ама в къщи му е доста скучно. То в това студено време... От две седмици вече не суче. Все още не сядаме на гърне, ама май ще го пропуснем и ще сяда направо на седалка в тоалетната. Много приказва, ама само аз му разбирам. Wink Много ми харесва един негов коментар- разглежда някое мое списание и по някое време, посочвайки някоя манекенка, казва: убаа кака (хубава кака)! Joy.
Пожелавам на всички да са здрави и да не боледуват! Hug

# 244
  • Madrid
Честит рожден ден на Паолина,Жулиен и Симона!със закъснение! Grinning
Виличка,да е жива и здрава твоята майка!
Честит рожден ден на Венчислав,Теодор и Никола!
Да растат винаги усмихнати  и любознателни!

Момичета,благодаря ви много за честитките към Самуил!  bouquet
Планът ми за този празник включваше песни и танци в детски клуб,но  Самуил вдигна температура,появиха се хрема и кашлица и аз се обадих на гостите,за да ги предупредя!Съответно на рождения ден бяхме вкъщи,Самуил се пооправи  и едно от децата дойде! GrinningПоиграха здраво,получиха си подаръците-мисля,че усети празничност моето момче-това беше и целта ми-независимо къде празнуваме! PeaceЕто и снимки:http://samyil.multiply.com/photos/album/11/rojden_den#2
Ние с приятелите излязохме на дискотека след приспиването на децата,та до 6 сутринта...еми аз го преживявам и като мой празник,толкова щастлива се чувствам! Simple Smile

О,Мишленце,хубави и не толкова такива емоции си имала! Simple SmileВажното е,че при теб е динамично,скуката е кофти състояние. WinkДецата са те зарадвали с приучаването на гърне,ама и Ники ще преодолее памперса скоро,ще видиш,през какви ли не състояния и периоди преминават децата ни! Simple Smile
Галита,блазе ти,сега ще имаш и момче и момиче,това е моята мечта!Е,имах предпочитание момичето да е първо ,за да съм сигурна,че ще имам поне едно такова! Grinning
Роси,пожелавам ти да си взела правилното решение,в което аз лично не се съмнявам! Wink
Дес,благодаря! GrinningИзненада ме определено! Grinning
Гушанка,радвам се да те видя,че се разписваш! Simple SmileКриско...детето си разбира,как? JoyРадвам се,че сте добре!
Виличка,ама много му се е насъбрало на твоя съпруг!Аз преди една година прекарах 5 часа на летището в очакване да излетим CrazyСамуил беше 6 месечно бебе,добре,че спеше,много е изморително и отегчително! Sick
Неда,съвсем нормално е положението в памперса на нашите малки момчета сутрин,а и след сън въобще! Wink

Лека нощ,момичета!Ще почивам малко,че днес беше дълъг ден,бяхме на екскурзия  с баща ми и разглеждахме музеи,кралски дворци и културни паметници,наистина съм изморена!

# 245
Здравейте пак.
Петенце, пожелавам ви бързо оздравяване на всички!
Светле, дано е нещо инцидентно и да не са ви навестили бацили.  Praynig Пиши как е Мимито.
Вилиooooh! ама и твоят мъж - девет дена път с камили...  ooooh! Дано утре да си дойде вече безпроблемно и да не е много изтормозен, че знам какво е да ти отменят полети и да се озоваваш на някакви летища, дето въобще не са ти били в план-графика. Tired
Илиндичка, рожденика е много готин!  Mr. Green
Гушанке, "убаа кака", а?  Laughing
Хайде лека и спокойна и никой да не вдига Т тази нощ!  Praynig Той и Стефанаки ми понакашля нещо и от няколко дни отказва да пие енергията, та не знам...

# 246
Много ми харесва един негов коментар- разглежда някое мое списание и по някое време, посочвайки някоя манекенка, казва: убаа кака (хубава кака)! Joy.

А пък детето на нашите кръстници пък имаше един период, казваше "Хубаво дупенце"  #Crazy
И като си изпращат гостите, наведе се да се обуе някоя от дамите , и детето като изтърси тоя лаф ... Joy и всички се превиват от смях  hahaha Laughing

Светле, дано е нещо инцидентно и да не са ви навестили бацили.  Praynig Пиши как е Мимито.

Анту Добре сме сега , мерси че попита  Hug Само следобяд вдигна -38,6 Дано през нощта не вдигне пак  ooooh! Confused Стефанаки не е ли направил нова беля , слушка ли вече  Party

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 00:59 от Мимито & Светла

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС,КРИСТИЯН,МАРИЯН,ДЕЙВИД И СТЕФАНИЯ

Да растат здрави и усмихнати деца.Да носят радост и емоций на родителите си!

Ние сме добре.Следобед сме на кръстник.
Много ми се иска утре да дам кръв.В поликлиниката до нас ще събират утре кръв.
От няколко дни карам мъж ми да ми разреши и да дойде с мен.Но той -НЕ!
Много ми била слаба имунната система,имала съм ниско кръвно,нисък хемоглобин.Може и така да е, но аз скоро не съм се изследвала.И пак  си знам своето.Но аз питах майка ми какво първо ще ми изследват итя ми каза че хемоглобина и после ще ми измерят кръвното.
Та мъж ми се нави и утре ще отидем.Каза ми че ме даде кръв защото неговата е 0 - .
И аз ще се пробвам,пък каквото стане .Утре ще разказвам повече.

# 248
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС НА КЛЕО, МЪРИ НА ЛЮДМИЛАНА, НА СТЕФАНИЯ, КРИСТИЯН И ДЕЙВИД! Да растат здрави, усмихнати и щастливи и много да радват мама и тате!

Мили майчета, да са ви живи и здрави рождениците, весел празник на всички!

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС НА КЛЕО, МЪРИ НА ЛЮДМИЛАНА, НА СТЕФАНИЯ, КРИСТИЯН И ДЕЙВИД!
Да растат здрави, весели и щастливи!

Галита, ами заради лошото време анулират и забавят полетите.Но това, че не уведомяват никой за нищо си е тяхна грешка Sad

Мъжа ми май и днес няма да може да лети - току що казаха по новините, че няма нито един излетял или кацнал самолет на летище София  Sad

# 250
Вили, не се тревожи и ти! Sad Дано до края на деня да има подобрение и довечера Али да си гушка тати!  Praynig
Пепи, много е благородно това, което искаш да направиш, но ако не се чувстваш добре, по-добре наистина недей! В акцията трябва да участват здрави и силни хора, за да не се налага после ти да си пациент, да чукам на дърво. Wink Иначе браво за ентусиазма, ще ми се повече хора да разсъждават като теб  Hug а не като мъжа ми например, според когото "не може на всички да помогнем". Rolling Eyes Аз му казвам, че не, на всички не можем, но ако дори на един можем - направили сме каквото трябва. Ама да не се отплесвам... Embarassed

# 251
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ И ЮНАЦИ - НА СТЕФИ, АЛЕКС, КРИСТИЯН, МЪРИ И ДЕЙВИД!!!

СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ВЧЕРА И МИНАЛИТЕ ДНИ!

# 252
Момичета, здравейте, включвам е набързо, да ви питам имал ли е някой подобен проблем  температурата. Ники от вчера следобяд непрекъснато вдига Т и едвам я сваляме, нито панадол помага, нито нурофен, само хексалгина я сваля и то времетто. Температурата се движи между 38,7 и 39,4. Ей досега се мъчих да я сваля пак, та едвам до 38,2 успях да  я сваля. Слагам и чорапи с оцет и вода, но за разлика от друг път изобщо не помагат. Просто не знам какво да правя вече, а четох някъде назад, че сте коментирали за Т-рите, но нямам време да чета задълбочено. Ще съм ви много благодарна за съвети Praynig Cry

Честит рожден ден на днешните мъници  bouquet

# 253
Мишленце, мисля че си взела достатъчно мерки.
Ако има кашлица - непременно на рентген.
Извинявам се, но наистина имам фобия от пневмония

# 254
Здравейте и от нас в празничната темичка!

Първо искам да честитя втората годинка на всички порастнали палавници,които вече са духнали свещичките на тортата!
  bouquet  bouquet  bouquet

Честита втора годинка и на днешните рожденници АЛЕКС,КРИСТИЯН,МАРИЯН,ДЕЙВИД И СТЕФАНИЯ![/size]
Да сте здравички и безгрижно детство ви желая!

mishlentze за висока Т намажи му ходилата с белтък+малко лимон! Като изсъхне,повтори до 3-4 пъти,довечера пак!

Добре завърнала се,с лед толкова перипети в странство и тук с Ели и Ники!
Отказваш ли се от хомеопатията,или е временно докато мишките не са на градина?
С интерес четох разказа ти,през тези дни какво ли не сте преживели.. ooooh!
Ще чакам някоя и друга снимка да "попътувам" и аз. Simple Smile
п.п. Гледах те скоро в "7 дни"- ама много ми хареса пу-пу /впрочем и с гола глава да си,пак ще си красива/ Айде стига комлименти,да не ни заподозрят във връзка.. Joy
Rosita честита ти нова работа!Само така-напред и нагоре! Peace
Vili4ka дано по-скоро се прибере половинката ти!Това наистина на нищо не прилича..  ooooh!
Ние сме добре/т.е.здрави/,на Дари най-сетне започна да и пробива горен кътник.Все така е слаба  на вид,и все така си похапва.. Mr. Green  Все още не сме правили опити за махане на памперса,но е стриктна сутрин веднага след ставане казва"икам на гане",ако вече е станала отива в банята и си го взима,като междувременно си е свалила памперса.Ако не забележа/случайно/ гордо ме информира"Аз пикАх"! Laughing Скоро питах в яслата и ми казаха,че от март-април вече по-често ще ги слагат на гърне и заедно с родителите по едно време ще се маха и да сме постоянни.

Днес бяхме на партито на зетя  Wink  всичко беше супер,само дето мойто диване реши че няма да мръдне никъде без мен,и освен че не успях почти нищо да снимам с камерата и апарата,накрая и тутунясах и бях  Crazy Дари не спря да яде до мен на стола/в едната ръка сладко,в другата солено  ooooh!/,докато рожденника фучеше с пълна пазарска количка и не ми даде да го снимам,ама хич Laughing Накрая и се доспа на "шефката" и с пица в ръка/за из път/ помаха за чао,и така.

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 15:06 от БОДЛИВКА

Общи условия

Активация на акаунт