Ноемврийчета 2005 №8

• 14 742
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Честит имен ден на всички именници. Много здраве и късмет.

# 61
  • Пловдив

Деян пък снощи точно преди лягане искаше да си вземе чантата с инструментите - пили, гаечни ключове, триони, отвертки, един милион подобни дребни неща, разреших му само един френски ключ и го сложих в леглото въпреки протестите. След 15 минути чувам "туп-туп-туп" - отиде до масата, взе си чантичката, върна се в леглото и заспа, без дори да я отвори, само да си е при него.
Тити, това детски инструменти ли са или не? Питам, защото роската се опитва все да докопа подобни неща на баща му и дядо му, а се притеснявам да не се нарани. Та въпросът е дали ма детски такива, защото съм виждала момчешки комплект от сорта на кухните, но ми се искаше нещо по - малко да му взема newsm78
ей, че дълъг въпрос отправих smile3555
моето диване едва заспа - хем му се спи, хем реве като магаре и накрая увисна насред рева Joy

# 62
  • Димитровград
Честит имен ден на всички именници днес-малки и големи!!!Да са живи и здрави!
Геригърл,дано кошмара да остане в старата година!
Едито е от днес на ясла.Аз пак лекувам болни и обикалям по доктори.Аман,дано да минава вече и да си седна на д-то.

# 63
# 64
анеле - акмен има един за 5-6 кинта, дето въщносте  пламасов колан и по него накачулени разни неща. взех го от кварталното магазинче  Peace

# 65
майче сега ще видя каква е хавата в Мадрид за фламенко. По принцип фламенкото е типично андалусийско нещо, т.е. ние бяхме в неговата родина.
Нашият клуб беше този http://www.tablaoelarenal.com/TablaoIngles.htm
Ние си го запазихме по интернет. Цена не знам точно, защото ние плащахме новогодишен куверт, но сега ще потърся.
Иначе поне в Севиля фламенкото е в специални ресторанти наречени "tablao" и обикновено имат по 2 представления на вечер от 20:00 или 20:30 и от 22:00 или 22:30.
Сега ще потърся инфо за Мадрид.

# 66
Фламенко Мадрид - в долната част има най-известните "таблаос" и "фламенко барове". Не съм била в бар, но в "таблаос" много ми хареса Simple Smile
http://www.whatmadrid.com/flamenco-madrid.html

Corral de la Morería
http://www.corraldelamoreria.com/ingles/espectaculo.html
www.corraldelamoreria.com

Tablao Las Carboneras
http://www.madridcard.com/en/Contenido.aspx?id=85
www.tablaolascarboneras.com

Café de Chinitas
http://www.madridcard.com/en/Contenido.aspx?id=81
www.chinitas.com

# 67
Честит празник на всички парзнуващи днес и най-вече Честит Имен Ден на Внаьо на Диди и батко Ванко на Били! Да са здрави и послушни деца! Весел празник!  Hug

Ние сме вече в Казанлък, моите родители също празнуват и цял ден помагам в подготовката за масата довечера. Юлиана е все на вън с вуйчо си и понякога с шейната и е щастлива.

exxo, много полезна информация!  Peace Макар че не знам ние кога ще стигнем до Мадрид, брат ми беше във Валядолид известно време, но и той каза, че истинското фламенко е в Мадрид. Чудесно е, че сте изкарали хубаво, че сте видяли доста неща и сте се заредили с романтика, страст..

Майче, с Петранче сте с аналогични прически - прекрасни! Heart Eyes

Нека всички болнички да оздарвяват и да четем все по-малко неприятни неща! Praynig

# 68
  • Карлово
Честито и от мен на имениците!

# 69
еххо  Laughing, обаче никъде не съм дала определение за хората с джипове с повтарящи се номера Naughty даже знам някои от тях с какво се занимават, но не е редно да го пиша. просто ми направи впечатление, явно сме попаднали в луксозно място за почивка, без да търсим такова  Laughing

гери - лоша работа. Разминало ви се е. Новата година да ви пази и Господ!

анеле, не ми се снима сега, но е чантичка с пластмасови инструменти, поне 20 чешита, болтове и гайки също има, всичко това с размер на дебела книга, за 3 лв, купих го преди 2 години за подарък на друго дете и така не го подарих, а се радва на успех вкъщи. Предполагам, че съм го взела от някой обикновен магазин, щанд в някой базар......

# 70
...
еххо - 10х за инфото  Peace дори не предполагах, че фламенко можеш да видиш по кръчмите. това е подобрият вариант  Peace нас нас сега дилемата е дали да изкараме още ден и половина в мадрид, лишавайки са от 2 в перу, или да имаме само 1 ден за мадрид, но 2 повече в лима. всъщност, ясно е какво ще изберем : явно фламенко ще се гледа в барса, а не в мадрид  Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 07:47 от majceto

# 71
Здравейте да се отбележа и аз  Hug
...след продължително, забавно,  безсмислено и българско чакане от 9ч. сутринта на 6.1.08г. до 4:30 пак сутринта, но на другия ден( майка ми ме смени тогава) за да запиша дъщеря си на детска градина!! Whistling Whistling #Crazy hahaha
Я сега да видим колко бяхме така......... newsm78 Mr. Green

# 72
Здравейте! Аз влизам само да почерпя виртуално за нашия тати именник и да честитя на другите празнуващи днес и вчера

Все още не съм чела нищо от изпуснатото и нямам време да разкажа за Туркистан, но от вчера Нана е със 39.7 и почти не я сваля....Цяла нощ съм на тръни, а от днес вече и татко й е болен  Tired

Пожелавам много здраве на всички ви и дано скоро успея да се включа по- адекватно   bouquet

# 73
Я сега да видим колко бяхме така......... newsm78 Mr. Green

ний сме софиЕнки. на 4ти феуари всички заедно кат един човек ще натиснем ентера и ще блокираме системата Mr. Green най-бързите ще победят  Mr. Green

милейди - дано нана и иван се оправят бързо-бързо  Peace излишно е да питам как и дали празнувате  Tired

# 74
  • Пловдив
Мерси за инфото за инструментите - ще потърся из магазините като имам възможност Simple Smile
Бяхме на преглед - Роската е добре - сряда -можел да ходи на ясла - да не съм го изнежвала много-много вкъщи според педи, но ако съм имала възможност можело и другата седмица да го пратя; аз естествено взех бележка за четвъртък, че нещо луднахме вкъщи, а и Росен от вчера плаче за лелите, децата и най - вече акордеона ( адона ) Shocked

Милейди, надявам се бързо да се оправят Нана и тати;   bouquet
По темата за яслата - баща ми на 2.01 ходи до някои от яслите, които съм си хатесала, но подал само в две ( те са ми най - удобни ) в едната сме номер 50, а в другата 5, но доколкото разбрал молбите нямало да се разглеждат по реда на приемане. тази седмица ако мога ще посетя и други заведения;
имам познати, които са подали в между 8-10 градини;

Общи условия

Активация на акаунт