Ноемврийчета 2005 №8

• 14 755
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Цитат на: majceto link=topic=253451.msg6083994#msg6083994 date=1199734011
[quote
ний сме софиЕнки. на 4ти феуари всички заедно кат един човек ще натиснем ентера и ще блокираме системата Mr. Green най-бързите ще победят  Mr. Green

А да, то това го знам, ама се чудя, как все го измислят тия наши мили господа, че да ни "олесняват" така.. Mr. Green..дано да няма точно тогава режим на тока, че нали и това се говори, че не знам какво ще правите, лично аз го минах това вече Crazy и сега ме чака само работа ли работа!! Wink
Милейди пожелавам ви много бързо оздравяване!! Hug
А на нас ни стискайте палци,  днеска почваме (наново) яслата,  че сме се преместили в друга и незнаммммм newsm78 #Crazy
А тези дни сме на невролог,  да видим какво й има на главичката, да каже защо когато се събуди се държи за главичката и плаче така, че направо.. Thinking newsm78 Cry Cry..да стискате палци лекарчето да ме отпрати с леки подигравки, от сорта, че съм си счупила краката на празно, че съм психУ-мамУ или нещо от тоя род...
Приятен ден на всички!!! Hug

# 76
  • Карлово
И аз по темата с градините-тук все още е шуро-баджанащина, та голям смисъл да подавам молба няма. Е, ще замъкна огромния си корем тия дни до двете близки градини, ама все тая-връзки трябват.  Mr. Green
Милейди, бързо оздравяване на домочадието!
Гери, всяка болест и зло да останат в старата година! Hug
Анеле, браво на Роската, че се пребори бързо с болестта!

# 77
  • Пловдив
ДУ!
Микки, тъкмо преди да вляза в темата за теб си мислех - нали днес е бабинден, та викам да не би да ни изненадаш приятно Hug

Никики, дано дано няма нищо при вас Praynig
Росен е станал в 6.30 да търси ийка и коко ( филийка и варено яйце ) Shocked
Очератава се слънчев ден и се надявам на разходка
кафето е от мен food010

# 78
  • Карлово
Анеле, едва ли, така като гледам и чувствам ще устискам до термина май.
Завиждам благородно за разходките, надявам се и тук да се разледим днес, с това слънце както е напекло. Понякога ми става едно такова гузно, че заради мен Мартина не успява да се нарадва добре на снега. Вчера беше наистина като ледена пързалка из целия град, днес все още на повечето места е така. Надявам се тази зима да има по-дълго сняг и да се наиграем на воля след като се роди бебето, тогава няма да имам корем да ми пречи.

# 79
микки, ами какво ще правите тогава, в смисъл как няма ли да е на детска?Аз съм аниматор и ходя по детски РД и празници и от това знам, че детето без предучилишна не може, нали дават сертификат за завършена такава и без него не взимат в първи клас?Дано успееш, а относно връзките, поне за мен, уж имах, ама не-пак си кибик на опашката в студа ден преди това и да ти кажа, УЖАСТ е!!Нямаше ли кой да отиде вместо теб?На нашата опашка имаше едно майче с дъщеря си(нямало кой да я гледа) и аз я гоних два пъти да си ходи и стоях и вместо нея!! Rolling Eyes И пак дано се оправиш, че малко е да кажеш за тая държава/система, че е  Sick #Crazy #2gunfire #Cussing out
А аз да се похваля, че първия ден от новата ясла мина меко казано супер, но спрямо малката-тъкмо щеше да плаче и лелката, като отвори вратата, то вътре в стаята млииии, едни люлки, едни работи hahaha Joy и тя мойта забрави и без чао, без нищо направо се затича на вътре!! hahaha hahaha, лошото е, че искат да я взема в 12ч. а аз сега съм на работа и..докато измисля схемата.. newsm78 Sick

# 80
...и в този ред на мисли, за всички майки от Варна, искам да похваля(засега) новата ясла, тази дето е бившото онко до "Пикадили" чаталджа, няма скърцане на шкафчета, няма старо, всичко е ново, в стаите е красота с едни детски кътове вътре, персонала са мн.приятни с ей такива Laughingусмивки по лицата, ако някой от вас се е записал и се чуди,....да не се чуди, а да действа!!! Mr. Green
КРАСОТА!!!! smile3501

# 81
Добро утро Simple Smile
Аз се надявам да успея да сваля снимките които събирам от 2 месеца във фотоапарата си  Embarassed Дано ми остане време от работа днес.
Не знам при вас как е парното, но при нас си е доста хладничко нощем. Нещо е много слабо налягането и не стига много, много до нас. Мъжът ми днес пак ще се опитва да открие човека, който се занимава с абонатната. Те са неоткриваеми просто. Можех да ги откриеш на 1 телефон - сутрин между 8 и 9 и след 16:00. Естествено като звъниш ги няма....нямам думи просто....Добре, че купихме духалки та като видим зор ги включваме.
Вчера беше някакъв екшън по Цариградско шосе. На път за Техномаркет имаше 3 катастрофи. Само след 30 минути имаше още 2 нови пак в същата посока. Не знам какво им беше станало на хората вчера. Аз лично толкова катастрофи за толкова малко време с толкова много коли не бях виждала.
А сега на работааа....

# 82
  • Карлово
Никики, ще ходи разбира е на градина. Връзките са на лице Mr. Green, затова и не се впрягам много да бързам да подавам молба. Пък и точно за тази, за която искаме няма голям наплив. А иначе от яслите ще я прехвърлят директно в една друга, води се за богаташки деца и за яслените. Но там учат "Шампанско и сълзи" и всяка група си има двд, за което мерси. Тя и вкъщи може да гледа по цял ден филмчета.

# 83
е не ми се вярва никой да не запише едно детенце в първи клас, ако не е посетило предучилищна. Не може хем да няма места, хем да е задължително. Сигурно има някакъв чалъм.

а ние упорито се разхождахме досега в мъглата и гадната мръсотия. Ходихме в ЦУМ, не беше интересно. Возихме се два пъти на трамвай, накрая и това ни омръзна.
Преди това ходихме с малкия да видим бебето. Остана доволен. Първо бебето махаше отчаяно с ръце и крака, сякаш се опитваше да вика:"Махайте се, папараци такива, оставете ме на мира!". Това своенравно поведение и фактът, че още в 11та г.с. видяхме добре очертан нос  Mr. Green , ме навяват на мисълта, че ще е момиче /те нали приличат на бащите си, пък  нашият татко притежава чудно оформен клюн вместо нос/.

На 4 февруари аз очаквам токът да спре, или Деян да ми мрънка на главата, или просто ревниво да натисне рестарт/ще трябва да го вържа в столчето за ядене с 4-5 банана и един пакет бисквити/, нетът да спре и т.н. и т.н.

# 84
  • Пловдив
и фактът, че още в 11та г.с. видяхме добре очертан нос  Mr. Green , ме навяват на мисълта, че ще е момиче /те нали приличат на бащите си, пък  нашият татко притежава чудно оформен клюн вместо нос/.

оформя се човечето - аз си спомням, че 13г.с.бях в болница за известно време и там наехогафията чак се стреснах като видях оформената физиономия на бебето - сякаш новородено Shocked

А Деян как възприема идеята за бебето?

Росен днес ме стрсна в буквалния смисъл на думата - току - що изяде 3 пълнени по - малки чушки и сега яде пета бисквита - ще скривам храната до след обед Mr. Green

Микки, много хубав аватар Heart Eyes

# 85
о, Деян за всичко казва "да", да не би да се прецака. Искаш ли бебе - да. Ще го разхождаш ли - да. Ще се грижишли за него - да. Разнася с голям кеф снимката, но всъщност не разбира абсолютно нищо.

# 86
  • Карлово
Малко сме далеч от темата за предучилищната, но мисля че там е като с първи клас-разкриват се групи спрямо броя деца на тази възраст. Такива групи има и в детските градини, и в началните училища, то си е вече задължително да ходи детето на предучилищна. Но нашите докато стигнат тази възраст не се знае колко пъти ще се промени закона. Grinning
Колкото до 4 февруари-ми давайте от провинцията да ви пускаме молбите, при нас няма заплаха от спиране на нета и тока, нали Mr. Green

# 87
На 4 февруари аз очаквам токът да спре, или Деян да ми мрънка на главата, или просто ревниво да натисне рестарт/ще трябва да го вържа в столчето за ядене с 4-5 банана и един пакет бисквити/, нетът да спре и т.н. и т.н.

точно по тая, а и по други причини, аз смятам на 4ти февруари да дублирам операцията - аз ще подавам от в къщи, а филков от кантората. тъпо, но това май е начинът. абе планирала съм всичко кат че ли е военна операция  Mr. Green

тити - мойта докторица в 12та гс ми каза пола на камен. значи, другата седмица при добър ехограф и ехографист, има шанс да научиш. аз, обаче, все така казвам, че ще е момче  Peace

# 88
  • Gabrowo->Sofia
тити - мойта докторица в 12та гс ми каза пола на камен. значи, другата седмица при добър ехограф и ехографист, има шанс да научиш. аз, обаче, все така казвам, че ще е момче  Peace

мда, и Ваньо го познаха в 12 г.с.
Аз тази година ще участвам косвено в истерията на 4 феврурари като предоставя нашия компютър и нет на приятелско семейство.
Но странното за мен е, че при яслена група в ОДЗ -то от 24 деца, 2 проекто първи групи - няма обявени места за първа група?!, а не ми се вярва всяка първа група да е от по 12 деца, например! 

# 89
навсякъде е така, дидди. В моите квартални одз-та няма никакви места, засега се чува, че данните не са окончателни. Ще видим.

аз не бързам с пола, хич. Този път не. Нито предпочитания имам.
ще трябва и аз да си осигуря някоя добра душа да ме дублира, ама и така може да настъпи смут.

Общи условия

Активация на акаунт