Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 59 282
  • 941
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
още 3 реда ще се появят и тогава ще тръгне за БГ

Да, знам, че трябва да пише и Експорт и т.н., но все пак питам дали е нормално 2 дни да стои там да се обработва?

# 556
Ти се радвай ако са само 2,в последно време стоят по 10на дни в Москва.
Люба мерси!

# 557
И на мен една поръчка не ми излезе в Бг. пощите,а пък пощальонката ми донесе бележка да ходя да си я вземам Crazy

# 558
моля някой, който е ползвал този очен крем да ми пише дали е доволен и дали става за 30 годишни, с фини линии. 10х

http://eu.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=49377&goChar=C

# 559
  • sofia
дано Монда да се включи,тя преди време каза,че не харесва Шанел освен една серия,но коя беше не си спомням

# 560
моля някой, който е ползвал този очен крем да ми пише дали е доволен и дали става за 30 годишни, с фини линии. 10х

http://eu.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=49377&goChar=C

Ти ли каза, че търсиш нещо против подпухване и имаш максиларен синузит в темата за околоочниет кремове? Ако си ти това няма да ти реше проблема......

# 561
# 562
Извинявайте,че сигурно ще задам въпрос,който сте коментирали,но може ли да ми кажете дали ако поръчам през Фема от ягодката има някаква разлика?В смисъл някакви други такси? Rolling Eyes

# 563
  • София
Извинявайте,че сигурно ще задам въпрос,който сте коментирали,но може ли да ми кажете дали ако поръчам през Фема от ягодката има някаква разлика?В смисъл някакви други такси? Rolling Eyes
Нищо допълнително не се плаща.

# 564
И не получаваш подаръка за първа покупка

# 565
И липсат % намаления със всяка следваща поръчка

# 566
Ох и аз да се оплача вече 3 дни на статус на поръчката ми излиза payment confirmation is pending. Да не би да имам някакъв проблем. Вие като поръчвахте за първи път как беше?
И при мен стоя този надпис 3-4 дена при първата поръчка, така че споко  Peace

# 567
И не получаваш подаръка за първа покупка

Оооо има и подарък значи.

И липсат % намаления със всяка следваща поръчка

Значи ще трябва да си направя карта,нали така? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 13:54 от Slav4e_Av4e

# 568
  • sofia
само заради подаръка не си заслужава,той е червило на Стила или молив,нещо от сорта.
Но след 20та поръчка ползваш 10% и ако поръчваш 3продукта стават 15%

# 569
сега подаръка не е ли на ланком?

Общи условия

Активация на акаунт