Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 58 064
  • 941
  •   1
Отговори
# 720
  • sofia
и около очите ли?

# 721
  • София

Аз не нанасям около очите, пише, че може около пачия крак.

# 722
  • sofia

Аз не нанасям около очите, пише, че може около пачия крак.
благодаря ти

# 723
  • София
Мацки, със сигурност сте обсъждали Търнараунд-а на Клиник, но темата е почти 40 стр. и просто ми е непосилно да прочета всичко.
Моля за мнения за него Praynig

# 724
  • sofia
Мацки, със сигурност сте обсъждали Търнараунд-а, но темата е почти 40 стр. и просто ми е непосилно да прочета всичко.
Всички много го харесваме,разрови се малко в средата на темата

# 725
  • София
Мацки, със сигурност сте обсъждали Търнараунд-а на Клиник, но темата е почти 40 стр. и просто ми е непосилно да прочета всичко.

Кремчето премахва застоелия, горен мъртъв слой на кожата и нечистотиите, намалява фините линии и избистря тена на лицето.

Аз съм много доволна, но изсушава кожата, за това е хубаво да се ползва с хидратиращ крем.  Peace

# 726
  • Варна

Пробвай с търсачката,даже цяла тема има за него Peace

# 727
  • Варна.....
Иля, и аз като теб ползвам дневеният на Ести,
но Венефисианс за околоочен тлкова много ми хареса, че ще опитам и дневният.
Мойсчър сърдж аз не го отмивам, за около 10 мин е попило.

# 728
А на очния контур може ли да се слага?
За очния контур има специален без мента, за да не дразни /поне така пише в сайта им ето го ама аз чакам малката разфасовка, за да видя дали е ефективен, но не съм я срещала последните месеци

# 729
  • на пистата
аз си поръчах тотала и викате,че трябва и друго кремче,а newsm78 това дали става за отгоре ,че поръчах и него,ако не препоръчайте някое http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=25245&goChar=C

# 730
Mомичета, някоя ползвала ли е това: http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=25542&goChar=C ?

# 731
Моля ви, кажете ми защо не мога да си проследя поръчката???
След като е излязла от Хонг Конг никъде другаде не я откривам .... започвам да се притеснявам  Sad

# 732
  • на пистата
Моля ви, кажете ми защо не мога да си проследя поръчката???
След като е излязла от Хонг Конг никъде другаде не я откривам .... започвам да се притеснявам  Sad
преди колко дни е излязла от хонг конг newsm78

# 733
На 06.01, ето ми Tracking Ref. No.: RA845162739HK, ако някой може да ми помогне....  Praynig

# 734
  • София
Писах на Nesha - сега остава да чакаме ВКЛЮЧВАНЕ!  Hug

Vi4ito , Nesha не се появи.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт