Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 59 245
  • 941
  •   1
Отговори
# 630
Bastet , ползвала ли си StriVectin - SD - водят го като революционен продукт против бръчки, с резултати близки до ботокса.

Не съм - но чувам , че бил много революционен, та съм решила твърдо да видя каква революция ще последва т.е ще си го закупя като си свърша сешарните серуми...И аз търся някой да го е използвал и да каже без заобикалки за какво иде реч. Wink

Може ли линк?

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40175&goChar=S

Продукта е разработен срещу стрии, но се оказва, че върши чудеса срещу бръчки.

Отдавна съм си го купила и скоро ще му дойде реда.  Grinning
Цената му е добра,дано да има ефект

# 631
  • София
Колко мл. е тубата на Стривектина, че нещо не мога да разбера  newsm78

# 632
  • София
Колко мл. е тубата на Стривектина, че нещо не мога да разбера  newsm78

177.4 мл.

Имаше и малка разфасовка около 50 мл., аз такава си взех, но отдавна не са я зареждали в Ягодка.

# 633
Момичета, препоръчайте моля някое ефективно балсамче за хронично изсъхващи/ напукващи се устни, загледах се в продуктите на Клиник, л'Окситан, Ланком и съм в голяма чуденка, приемам и други предложения....

Благодаря предварително  Hug

# 634
Аз имам 1 на Юсерин, 4.50 струва и съм мн доволна

# 635
Шушулче Благодаря ти! Минала съм през какви ли не балсамчета от по-ниския клас козметика, нивеи, леокреми, талодерми и тем подобни без резултат  Confused Иска ми се да взема нещо което да почне да действа най-накрая, дори и да е по-скъпо...

# 636
Иля, мерси! А как се ползва - само на бръчките или на цялото лице, като нощен ли или под крема?

# 637
  • София
Иля, мерси! А как се ползва - само на бръчките или на цялото лице, като нощен ли или под крема?

Ползва се като дневен и/или нощен крем. Знам, че се слага много мъничко количество върху самите бръчки, както аз мисля да го нанасям, но доста хора го ползват за цялото лице. Принципно можел да се комбинира с други кремове, но трябвало сам да наблюдаваш, дали комбинацията ти действа добре на кожата.

# 638
А на очния контур може ли да се слага?

# 639
  • София
А на очния контур може ли да се слага?

Най- вече там.  Peace

# 640
Супер! Благодаря ти много!

# 641
  • София
Иля,за каква възраст е StriVectin - SD ?

Не съм чела, да не е подходящ за някаква възраст, само бръчки да имаш.  Mr. Green

А цената иначе си му е добра, все пак противобръчков/ околоочен крем 177 мл. никъде няма.  Laughing Laughing Laughing

# 642
Абе бръчки още нямам,но сестра ми е много зле.Не бях обърнала внимание,че е 177 мл.  #Crazy

# 643
Bastet , ползвала ли си StriVectin - SD - водят го като революционен продукт против бръчки, с резултати близки до ботокса.

Не съм - но чувам , че бил много революционен, та съм решила твърдо да видя каква революция ще последва т.е ще си го закупя като си свърша сешарните серуми...И аз търся някой да го е използвал и да каже без заобикалки за какво иде реч. Wink

Може ли линк?

http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=50512&goChar=K

# 644
Шушулче Благодаря ти! Минала съм през какви ли не балсамчета от по-ниския клас козметика, нивеи, леокреми, талодерми и тем подобни без резултат  Confused Иска ми се да взема нещо което да почне да действа най-накрая, дори и да е по-скъпо...

Нюкс (Nuxe) си вземи.....той е с мед, седи без да се разтича и носи отгоре червило

Общи условия

Активация на акаунт