Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 59 190
  • 941
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна.....
От същата марка и има и околоочен, дали няма да е хубав??
Не мога да се престраша да си намажа на лицето нещо, дето е за дупето ми, например.

# 646
Bastet, мерси, преди те послушах за Мат специалиста на Хелена Рубинщайн  Flutter и не съжалявам добре се държи кремчето, тествано при топъл климат даже  Wink, сега ще го издирвам Нюкс, жалко че го няма в ягодата.

# 647
вижте какво кремче открих - не си спомням да сме го обсъждали и ме интересува до каква възраст е и резултатен ли е

http://eu.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13588&goChar=E

Кремчето се появява много рядко в Ягодка. Аз лично не съм го ползвала, но от коментарите, които съм чела, отзивите са - кремчето няма ефект върху заглаждането на бръчки, много слаб хидратант и е доста лекичък околоочен като All about eyes.
На 42 основно бръчки които започнаха вече да се появяват  
И аз търся добро кремче за околоочния контур против бръчки, на Клиник ми са малко слабички необходимо ми е нещо по силно
ползвалите да споделят впечатления .Благодаря !

Ти на какви години си? Само бръчки ли искаш да третираш?

# 648
До Bdstet На 42 години започнаха да се появяват вече леки бръчки и трябва да действам

# 649
Bastet, мерси, преди те послушах за Мат специалиста на Хелена Рубинщайн  Flutter и не съжалявам добре се държи кремчето, тествано при топъл климат даже  Wink, сега ще го издирвам Нюкс, жалко че го няма в ягодата.

по аптеките го има,  със сигурност в ремедиум-ите....радвам се , че съм ти помогнала Simple Smile

# 650
  • София
До Bdstet На 42 години започнаха да се появяват вече леки бръчки и трябва да действам

Браво на теб, а аз на 31 вече имам.  Crossing Arms

# 651

Опитай тогава нещо на Есте или на Ювена......на мен клиник малко младежки ми се е виждал винаги.....А може и на Ланком. В момента имам за слагане сутрин и вечер околоочни кремове на Ювена - Eye Deliner Night и  Eye Deliner Day (на серията Juvenance - Ювенанс).......Доволна съм и не са хипер скъпи - около 60 лева излизат от ягодата.
П.С. Извинявай, че пиша и произношението, но някъде прочетох   Juvena като Жувена, а козметиката се прави в немска швейцария, т.е там се говори на немски и правилно е да се казва с И/Й в началото. Peace

# 652
Благодаря ти по твой съвет си взех ЕЛ и съм много доволна сега ще пробвам и този околоочен ,
и според мен клиник са за по млади момичета
Благодаря ти

# 653

Да това е предимството на мазната кожа ,но за сметка на това много внимавам с кремове и мазила,
защото порите се запушват и ... Но общо взето мазната кожа предпазва от поява на бръчки

# 654

Да това е предимството на мазната кожа ,но за сметка на това много внимавам с кремове и мазила,
защото порите се запушват и ... Но общо взето мазната кожа предпазва от поява на бръчки

това изказване е светъл лъч в живота ми Laughing мен ми е рано още, но колкото по- късно, толкова по- добре Laughing

# 655
Благодаря ти по твой съвет си взех ЕЛ и съм много доволна сега ще пробвам и този околоочен ,
Благодаря ти

сега ми дойде един на Гатино (Gatineau) един специално за над 40 години - противобръчков и леко лифтиращ (3D Defi Lift) с три дейдтвия - дълбочинно, повърхностно и разгръщащо се във времето..като го поизползвам известно време ще ти кажа как е.....Аз също съм със смесена към мазна кожа. На 41 съм.

# 656

това изказване е светъл лъч в живота ми Laughing мен ми е рано още, но колкото по- късно, толкова по- добре Laughing

Така е мазната кожа старее много по-бавно...но водещо значение има генът Simple Smile

# 657
 Бях питала преди няколко дена, никой не ми отговори, та пак.Коя серия на Ланком е 50+, може и на ЕЛ?Искам за майка ми, пробва моите, много ги хареса, но за нея са слабички.

# 658
на ланком е платиниум.

# 659
Благодаря ти

сега ми дойде един на Гатино (Gatineau) един специално за над 40 години - противобръчков и леко лифтиращ (3D Defi Lift) с три дейдтвия - дълбочинно, повърхностно и разгръщащо се във времето..като го поизползвам известно време ще ти кажа как е.....Аз също съм със смесена към мазна кожа. На 41 съм.
Благодаря ти ще те питам след време как е .

Общи условия

Активация на акаунт