Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 59 181
  • 941
  •   1
Отговори
# 660
Бях питала преди няколко дена, никой не ми отговори, та пак.Коя серия на Ланком е 50+, може и на ЕЛ?Искам за майка ми, пробва моите, много ги хареса, но за нея са слабички.

Platineum - някой беше питал веднъж, бях писала за Платинеум-а, ако кожата е и много суха Абсолю (Absolue) при по-запазена кожа на 50+ може и Морфолифт.

# 661
Алегра, Бастет, много ви благодаря!

# 662
 А каква е разликата м/у двата дневни Платиниума?Вторият по-силен ли е или само по-нов?

# 663
А каква е разликата м/у двата дневни Платиниума?Вторият по-силен ли е или само по-нов?

ПлатинЕумите са нощен и дневен.Покажи какво гледаш? Друг не знам да има. Другите, които съм цитирала Морфолифт и Абсолю са други серии.

# 664
Бастет,Клиника до каква възраст смяташ,че става?Аз околоочен ползвам на Шисейдо,но останалата ми козметика е на Клиник

# 665
Фема и на мен не отговарят..На вас отговориха ли вече?

# 666
# 667
Bastet , ползвала ли си StriVectin - SD - водят го като революционен продукт против бръчки, с резултати близки до ботокса.

Не съм - но чувам , че бил много революционен, та съм решила твърдо да видя каква революция ще последва т.е ще си го закупя като си свърша сешарните серуми...И аз търся някой да го е използвал и да каже без заобикалки за какво иде реч. Wink

http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=50512&goChar=K

Това за каква възраст е?

# 668
Бастет,Клиника до каква възраст смяташ,че става?Аз околоочен ползвам на Шисейдо,но останалата ми козметика е на Клиник
и клиник и биотерм имат продукти, които са с лифтинг ефект, регенериращо действие и въобще за борба с остаряването на кожата.......Но просто на мен нещо не ми допадат, така че това не значи , че ако някой се чувства добре с крем , който е за възрастта му да не го ползва.......А от шисейдо нямам впечатления.

# 669

Единият е вариант за нормална, а другият за суха кожа (този който е екстра-богат).

# 670
 Ясно.

# 671
Фема и на мен не отговарят..На вас отговориха ли вече?
Да отговориха ми дори ми пуснаха сумата за превод, не се притеснявай поръчвам само чрез тях и съм много доволна

# 672
Moже ли линк към руските пощи? Поръчката ми тръгна от хонг конг преди 3 дена и искам да видя къде е в момента

# 673
  • на пистата
Moже ли линк към руските пощи? Поръчката ми тръгна от хонг конг преди 3 дена и искам да видя къде е в момента
http://www.russianpost.ru/resp_engine.aspx?Path=portal/ru/home/p … ingpo&BarCode

# 674
Благодаря, а това какво означава?
Внутрироссийский
почтовый идентификатор:   RA845139721HK
Принято к пересылке:   
Без разряда
Без отметки
Отправитель:   
Получатель:   

Простые почтовые отправления идентификатор не имеют.

Общи условия

Активация на акаунт