Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 59 195
  • 941
  •   1
Отговори
# 615
Jvd Благодаря Simple Smile а и за парфюма на мисс сиксти също  Wink

# 616
И аз очаквах имейл да им потвърдя данните от картата си, но не ми изпратиха. Поръчката ми вече е тук.

# 617
  • София
И аз очаквах имейл да им потвърдя данните от картата си, но не ми изпратиха. Поръчката ми вече е тук.

На мен също не са ми искали да им потвърждавам каквито и да било данни от картата.....не знам на какъв принцип определят на кой да искат и на кой не такова потвърждение  Rolling Eyes

# 618
дай впечатления за Гарлена. С какво ги нанасяш?Блестящи ли са, мазни ли, трайни ли?Също и за другите!

# 619
вижте какво кремче открих - не си спомням да сме го обсъждали и ме интересува до каква възраст е и резултатен ли е

http://eu.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13588&goChar=E

# 620
  • София
вижте какво кремче открих - не си спомням да сме го обсъждали и ме интересува до каква възраст е и резултатен ли е

Кремчето се появява много рядко в Ягодка. Аз лично не съм го ползвала, но от коментарите, които съм чела, отзивите са - кремчето няма ефект върху заглаждането на бръчки, много слаб хидратант и е доста лекичък околоочен като All about eyes.

# 621
  • Варна
Някой били ми казал какво значи вече 4-ти ден статус на поръчката да ми е: payment confirmation is pending. Вече им пратих мейл с потвърждение на данните от картата, писах им и два други мейла да ми обяснят дали всичко е ок с поръчката ама отговор цък. Моля помогнете ми

# 622

Кремчето се появява много рядко в Ягодка. Аз лично не съм го ползвала, но от коментарите, които съм чела, отзивите са - кремчето няма ефект върху заглаждането на бръчки, много слаб хидратант и е доста лекичък околоочен като All about eyes.
И аз търся добро кремче за околоочния контур против бръчки, на Клиник ми са малко слабички необходимо ми е нещо по силно
ползвалите да споделят впечатления .Благодаря !

# 623

И аз търся добро кремче за околоочния контур против бръчки, на Клиник ми са малко слабички необходимо ми е нещо по силно
ползвалите да споделят впечатления .Благодаря !

Ти на какви години си? Само бръчки ли искаш да третираш?

# 624
  • София
Bastet , ползвала ли си StriVectin - SD - водят го като революционен продукт против бръчки, с резултати близки до ботокса.

# 625
Иля,за каква възраст е StriVectin - SD ?

# 626
Bastet , ползвала ли си StriVectin - SD - водят го като революционен продукт против бръчки, с резултати близки до ботокса.

Не съм - но чувам , че бил много революционен, та съм решила твърдо да видя каква революция ще последва т.е ще си го закупя като си свърша сешарните серуми...И аз търся някой да го е използвал и да каже без заобикалки за какво иде реч. Wink

# 627

Не съм - но чувам , че бил много революционен, та съм решила твърдо да видя каква революция ще последва т.е ще си го закупя като си свърша сешарните серуми...И аз търся някой да го е използвал и да каже без заобикалки за какво иде реч. Wink

Може ли линк?

# 628
  • София

Може ли линк?

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40175&goChar=S

Продукта е разработен срещу стрии, но се оказва, че върши чудеса срещу бръчки.

Отдавна съм си го купила и скоро ще му дойде реда.  Grinning

# 629
Някой може ли да ми преведе какво вкл.този комплект   и дали имате впечатления за него ?
Lancome
 LCM Beauty Case (Oily Skin):Skin 24Hr Hydra. + Body Exfoliating + Juicy Tubes + Mascara + Bag 4pcs + 1 Bag
   LCM Beauty Case ( Oily Skin ):
   1x Beautifying Skin Conditioner 24H Hydration 50ml
   1x Goammage Caresse Exfoliating Body Gel 15ml
   1x Juicy Tubes 7ml - #Barbe a Papa 7ml
   1x Flextenicils 2ml - #Black

Общи условия

Активация на акаунт