Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 59 207
  • 941
  •   1
Отговори
# 600
Е как ще е рано моята е шипната на 8.01,на 9 е тръгнала от ХК и на 10 е в Москва Laughing

# 601
  • sofia
Е как ще е рано моята е шипната на 8.01,на 9 е тръгнала от ХК и на 10 е в Москва Laughing
моята от 3ти е шипната на 6ти и се появи на 8ми или 9ти,чакай да видя

# 602
  • sofia
8ми,значе 2 дни горе долу пътува да Русия

# 603
Мойта поръчка пише, че е тръгнала от Хонг Конг на 06.01, сега гледах още не е минала през руските пощи... къде другаде мога да я търся??
А самата поръчка я направих на 04.01

# 604
Козметиката минава май само през Москва  Thinking

# 605
  • София
Козметиката минава май само през Москва  Thinking

Точно така  Peace

# 606
  • София
Момичета, ужас #Crazy. При поръчката от ягодка май искат да запишеш адреса, на който е издадена картата, а моята е издадена за стипендия и е на адреса на университета. Аз съм си писала адреса, на който живея (в друг град) и сега се притеснявам, че поръчката ми ще пристигне не на моя адрес, а на адреса на университета #Cussing out. Кажете правилна логика ли имам Praynig
не. аз поръчвам то 2 акаунта с една и съща карта. пращала съм подаръци на други адреси вкл. и извън бг. и изобщо какво разбираш под "адрес на картата"  Rolling Eyes адресът за доставка е този, който ти напишеш при поръчката.

# 607
А, добре тогава. А, какъв акаунд? Аз не съм се регистрирала както тук с парола и логин?

# 608
# 609
  • София
А, добре тогава. А, какъв акаунд? Аз не съм се регистрирала както тук с парола и логин?
сори за объркването (товас акаунтите е професионално изкривяване от Ла Редут Mr. Green Mr. Green Mr. Green) имах предвид от 2 имейла с една и съща карта.

# 610
Биби, не ме шашкай така

# 611
  • където си пожелая...даааа...
Маце, ти само ме зарибяваш тука от няколко дена - първо с Кис кис на герлена, сега и с тези неща Laughing, я кажи нещо повече за тези два продукта, в какво по-точно се изразява "радостта" от употребата им Laughing? аз мислех сега да си поръчам вторите сенки, но сивия цвят newsm78.

# 612
Маце, ти само ме зарибяваш тука от няколко дена - първо с Кис кис на герлена, сега и с тези неща Laughing, я кажи нещо повече за тези два продукта, в какво по-точно се изразява "радостта" от употребата им Laughing? аз мислех сега да си поръчам вторите сенки, но сивия цвят newsm78.

хеххехе  Flutter ми аз имам още 2 цвята  Joy  Crazy готини са големи с огледало,кутията е ок  Peace ако слушаш ще ти пратя утре снимка  Hug 4е сега не сьм заредила батерията на апарата  Sunglasses

# 613
Ей най-накрая и аз направих първата си поръчка успешно! Simple Smile
Сега ще чакам почистваш лосион за очи на Шанел и на Академи тоник  Simple Smile
Получих имеил с потвърждаване на поръчката,но не знам защо имам някакъв спомен ,че съм чела в темата тук,че трябва нещо да им се препрати  Thinking Въобразявам ли си или наистина има нещо такова?

# 614
Ей най-накрая и аз направих първата си поръчка успешно! Simple Smile
Сега ще чакам почистваш лосион за очи на Шанел и на Академи тоник  Simple Smile
Получих имеил с потвърждаване на поръчката,но не знам защо имам някакъв спомен ,че съм чела в темата тук,че трябва нещо да им се препрати  Thinking Въобразявам ли си или наистина има нещо такова?

да ще ти пратят още един имейл да им потвьрдиш данните от картата ти  Peace
4естито и добре дошла при нас  Heart Eyes  Hug
ако имаш и други вьпроси ще ти помагаме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт