Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 58 007
  • 941
  •   1
Отговори
# 765
  • на пистата

Ами аз за това ти помагам със съвет, как да ползваш правилно кремчета, но може би те обидих с нещо , щом последва такава рязка забележка.  Crossing Arms

Ето линк към кремчето - http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=36575&goChar=E
Има го в два варианта за суха и за комбинирана кожа.
а не,не съм се обидила,само така звучи,ако ако знаех нямаше да питам Grinning

# 766
аз ползвам ето този но се води срещу първи бръчки и съм ммного доволна в  момента даже има и подаръци към него
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=74861&goChar=B
за каква кожа е  newsm78 4е нещо не се ориентирам  Rolling Eyes
става ли за ве4е 27 годишното ми ли4ице  Flutter
а какьв е подарька  Embarassed

# 767
  • sofia
Момичета какво ще кажете за Аква Фюжън на Ланком,аз днес го получих,но му се чудя дали мога да го ползвам самостоятелно през деня?

# 768
Относно Тотала -аз преди него слагам ДДМЛ достатъчно ли е ? newsm78

# 769
Момичета какво ще кажете за Аква Фюжън на Ланком,аз днес го получих,но му се чудя дали мога да го ползвам самостоятелно през деня?
Ползвах го преди година и нещо, аз лично съм доволна и за мен това е един от малкото сполучливи серии на Ланком. Много добре хидратира, но няма фактор. Ако годината в ника е рожденната ти - спокойно можеш самостоятелно да го ползваш + някой фактор напролет.

# 770
  • Paris
Виждам, че  коментирате различни хидратанти, но все пак да не забравяме, че вън е люта зима и сега на тези кремове не им е времето. Ползвайте по-мазнички, подхранващи кремчета.
Age fitness e против бръчки, всеки сам трябва да прецени дали има нужда от него. Освен това идеално подхранва кожата. Така, че спокойно може да го ползвате сега.

# 771
Момичета,търся нещо което вчера хвалехте,че има почти ботокс ефект.Май някакъв серум,но не съм сигурна.Беше в зелено и около 150$.Нещо обаче не мога да го намеря,може ли помощ?  bouquet

# 772
Момичета,търся нещо което вчера хвалехте,че има почти ботокс ефект.Май някакъв серум,но не съм сигурна.Беше в зелено и около 150$.Нещо обаче не мога да го намеря,може ли помощ?  bouquet

Стривектин е, има го на някоя от предните страници Peace

# 773
Намерих го.Мерси   bouquet

# 774
  • София

И аз слагам преди Тотала първо ДДМЛ, но след него винаги хидратантния крем, иначе страшно ми се изсушава кожата. Пробвах няколко дена само с третата стъпка и Тотала и кожата ми започна да става на лишеи.  Crossing Arms

От утре започвам StriVectin и ще пиша после отзиви.  Peace

# 775
http://uk.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=35507&goChar=C момичета поръчах си това, кожата ми е комбинирана, дали ще ми помогне или навреди?

# 776
  • София
Здравейте момичета,

на 35 съм, със смесена/мазна кожа, но в момента съм бременна и поизсъхна нещо и сега си взех на Ести Лодер овлажняващия гел/крем. Чета вашите отзиви за Тотал Търнараунд-а и се чудя дали мога да го ползвам и него сега или след раждането - тоест дали става най-вече за моята възраст. Освен това мисля си за нощен Age Fitness 2 на Биотерм. По принцип се възползвам от благословията на по-мазната кожа и липсата на бръчки, но все някога трябва да започна да се мажа и с такова нещо. Само да отбележа, че Биотерм съм ползвала преди и наистина е супер марката.

Благодаря предварително за мнения и отзиви.

# 777
  • София

Славче, нали не е за теб крема StriVectin, че ти е доста рано за него.  Naughty

# 778

И аз слагам преди Тотала първо ДДМЛ, но след него винаги хидратантния крем, иначе страшно ми се изсушава кожата. Пробвах няколко дена само с третата стъпка и Тотала и кожата ми започна да става на лишеи.  Crossing Arms

От утре започвам StriVectin и ще пиша после отзиви.  Peace
Щом си чуствам кожата добре ,значи няма нужда да добавям друг крем.  bouquet
http://uk.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=35507&goChar=C момичета поръчах си това, кожата ми е комбинирана, дали ще ми помогне или навреди?
Щом ти е мазна в Т-зоната  няма да ти навреди.За намаляване на порите е крема.

# 779
Илиана, знам че е за това, предполагам над крема се слага... сега и серума мисля да взема от същата серия, но кръци каза че е станала на ситни пъпчици от него, при всички ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт