Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 57 981
  • 941
  •   1
Отговори
# 780

Кръци е с мазна кожа най-вероятно заради това са и са появили пъпчиците.Аз го ползавх нямах такъв проблем.

# 781
ами моята е 3ти тип Rolling Eyes а от това малкото така л ие?

# 782
Здравейте момичета,

на 35 съм, със смесена/мазна кожа, но в момента съм бременна и поизсъхна нещо и сега си взех на Ести Лодер овлажняващия гел/крем. Чета вашите отзиви за Тотал Търнараунд-а и се чудя дали мога да го ползвам и него сега или след раждането - тоест дали става най-вече за моята възраст. Освен това мисля си за нощен Age Fitness 2 на Биотерм. По принцип се възползвам от благословията на по-мазната кожа и липсата на бръчки, но все някога трябва да започна да се мажа и с такова нещо. Само да отбележа, че Биотерм съм ползвала преди и наистина е супер марката.

Благодаря предварително за мнения и отзиви.

marvele ,защо не изчакаш за Тотъл-а след раждането и кърменето.Доколкото си спомням съдържа доста салицилова киселина(аспирин) и мисля,че не е удачен избор за сега,за всеки случай да не навредиш на бебока.

# 783
ами моята е 3ти тип Rolling Eyes а от това малкото така л ие?
Ох, не знам мила.

# 784
Момичета,много ме заинтригува тази статия за създаването на марката La Mer
http://millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=8&articleId=240

Във Ягодата има техни продукти,но и цените им са доста високи,има ли някой който да е ползвувал нещо от тази марка?Интересуват ме най-вече кремовете за лице.

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 22:49 от necha

# 785
Moмичета, имам няколко въпроса към вас.
1. Искам да си взема някаква маска за дълбоко почистване на порите. 3 тип кожа съм, но имам разширени пори от много години и не мога да се преборя с тях #Cussing out. На почти 22 съм. Сега ползвам 3-те стъпки и съм доволна, но искам и нещо дълбокопочистващо.
2. Имам коса до кръста, която последно време мн капе. Дерматолог ми каза да не се мия с шампоани от масовата козметика, също отрече и Лореал Профешънал. Та ми предписа Прегаин, но косопада не спря. Има ли някакви ампули, серуми, които да закрепят положението. С толкова любов съм я отглеждала, не искам да се разделя с нея, поне не още сега.  Praynig
Благодаря ви Hug  bouquet

# 786
necha не съм я ползвала и едва ли някога ще мога да дам отзиви   Mr. Green
Шушулче   мисля си ,че Клиник имаха маска от серията Pore Minimizer ,но в момента я няма.тя сигурно би ти свършила работа.Аз момента ползвам тази http://uk.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=25232&goChar=E и съм доволна .Най ми харесва тази http://uk.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=25231&goChar=E

# 787
# 788
Шушулче -питай в тази тема за косата-
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=251632.0

# 789
Благодаря мн мн, ще поръчам втората Hug

# 790
  • sofia
Момичета какво ще кажете за Аква Фюжън на Ланком,аз днес го получих,но му се чудя дали мога да го ползвам самостоятелно през деня?
Ползвах го преди година и нещо, аз лично съм доволна и за мен това е един от малкото сполучливи серии на Ланком. Много добре хидратира, но няма фактор. Ако годината в ника е рожденната ти - спокойно можеш самостоятелно да го ползваш + някой фактор напролет.
много ли ще ми стане ако слагам този + Дей уеър на Ести(че той не ми хидратира добре)?
Да на 23г съм,това ми е наборчето от ник-а

# 791
Цитат
много ли ще ми стане ако слагам този + Дей уеър на Ести(че той не ми хидратира добре)?
Да на 23г съм,това ми е наборчето от ник-а

Незнам, един хидратиращ крем - върху него друг хидратиращ ....Странно ми се вижда.
Но нека и другите да кажат. Hug

# 792
  • sofia
и на мен ми се вижда много,но Ланкома е първия крем,с който си чувствам кожата добре.А дали мога да го ползвам през нощта?!Или просто ще си взема City Block и ще го нанасям за защита?Како ще ме посъветвате?

# 793
  • на пистата
ама сериозно ли тотала вреди на кърменето  newsm78че ние се кърмим упорито

# 794
  • София
Necha, благодаря за отговора, и аз имах подобни опасения, тъй като съм чувала че избелващи и подобни не трябва сега да се ползват. Сигурно наесен ще го взема. А дали става за всяка възраст Тотала?

Общи условия

Активация на акаунт