Нова година дойде, ЯНУАРЧЕТА хайде, ваш ред е!

• 13 345
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
Честити бебенца на Алекс и Юлето  bouquet Да са им живи и здрави куклите!
Аз тази нощ имах за първи път болки ниско в корема, точно като преди цикъл, незнам това контракции ли са ooooh!? Бяха през 20 мин., след това станаха през час, а сега пак зачестиха. Иначе тапа и води са си на мястото. Незнам дали да се обадя на лекарката и на колко минути трябва да станат контракциите, за да тръгна към болницата?
Леко и бързо раждане на всички ни:hug:

# 151
  • Варна
Алекс, Честита Магдалена!! Да расте здрава и щастлива и голяма късметлийка!!
На теб бързо възстановяване!

# 152
  • В полите на Пирин планина
matza83 контракциите трябва да са регулярни, т.е. да са на равни и постепенно намаляващи интервали, за да са истинските. Иначе зависи къде ви е болницата - може и на 10 мин. като станат да отидеш.

# 153
Бравооооооо на Юлето и Алекс. Да са им живи и здрави малките принцески. Heart Eyes
И аз тъкмо се оглеждах за Алекс, а тя изненада.

Еви, вземи си с теб обменната карта и на консултацията ще ти нанесат изследванията. На мен последният път така ми казаха, на всяка ЖК да се носи и се нанасят новите неща.

И аз днес съм на консултация, да видим какво ще ми кажат. Praynig

# 154
Честити девойки на Алекс и Юлето.Да са живи,здрави и да слушкат мама и тати.А на щастливите майки бързо възстановяване. newsm51 newsm51 newsm51
Аз вече съм по-добре,кървенето спря засега.Гледам да си почивам и да не мисля лоши неща.Сега ще ходя и при мойта лекарка да и кажа как е минал прегледа,а и да ми обясни размерите,които са ми написали.
Момичета,не се претоварвайте и не вдигайте много тежко,аз от това получих кървене.
Лек и успешен ден.

# 155
  • Карлово
Честита радост на Алекс!

# 156
Здравейте и от мен!
Честито на ново обебилите се майчета, Алекс заби точно на термин ... послушно бебе ще е . Аз снощи  във виелиците ходих да се уговарям с доктор за раждането,  беше невероятно изживяване в тая зима. Алекс незнам как се е добрала от Аспарухово до окръжна.  
Няма да раждаме скоро каза,  много е свежа плацентата ... та може и да преносим.  Много любезен д-р и с чувство за хумор. Д-р Георгиев се казва в АГ. нещо говори ли им на варненските мами?
Браво на nivear  за бързото раждане и хубавия разказ. Да не би в АГ да има интернет?
nivear  кой те изражда?

# 157
  party006 ЧЕСТИТА МАГДАЛЕНА НА АЛЕКС! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТИ И КАКА!

# 158
Честито на Алекс,да им е жива и здрава Магдалена
И аз се чудя как се е добрала Алекс до болницата,то голяма виелица,голямо нещо,важното е,че всичко е минало добре. Hug

# 159
  • Пловдив
И аз да вляза в ролята на щъркелче :

Тази сутрин българско време моята скъпа братовчедка Коконка е родила канадското бебе Александър .

Още не знаем мерките и точния час , но всички сме много щастливи  Grinning

# 160
ДЪЖД ОТ БЕБОЦИ.ЧЕСТИТО НА КОКОНКА!!!  bouquet

# 161
  • Троян
Честито на мамите които са се срещнали с бебенцата си!
Еви и нашето легълце е същото,но много ме дразни тази дупка дето става когато матрачето е повдигнато,ако някой е измислил как да я скрие нека сподели.
дано нашата бебка не бърза много да излиза,че всички вкъщи сме болни,а таткото се оплаква като малко дете.Нощем ми прави тренировки-меря му температурата,преобличам го като се испоти.

# 162
  • Бургас
Уаууу...аз докато вляза да докладвам след прегледа на ЖК и хоп ..три бебчета !! Party Party

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ НА АЛЕКС(НЕЗНАМ ЗАЩО ЗА НЕЯ ИМАХ ПРЕДЧУВСТВИЕ),ЮЛЕТО И КОКОНКА!НАДЯВАМ СЕ РАЖДАНИЯТА ДА СА БИЛИ СРАВНИТЕЛНО ЛЕКИ И ЗА ТРИТЕ!ПОЖЕЛАВАМ ИМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!

Сега да кажа аз. Laughing Днес бях при доки,видя бебо,наред си е.Каза,че е напълно доносен,но да не чакам да бъде над 3700 гр. тъй като по принцип вторите деца са най-едрички.И това ще е едричко ,но до към 3500гр.Чуди се доки как съм родила все сравнително големи бебета с такъв тесен таз .Надявям се и този път да няма проблем за нормално раждане  Praynig Praynig
Бебо бил добре,тоновите му си бяха наред.Имам си и доста вода.Плацентата незряла даже към 2-ра степен.Матката спокойна.Така,че доки ми каза ако не се пукне мехура да не чакам да родя преди термин. Wink

Другата ЖК ми е чак за 17.01.08 г.  Thinking далечко ми се вижда  newsm78
За сега хубав ден !  Laughing  Peace

# 163
  • Карлово
Melany си има момиченце Мари, 3400г, 50 см.  

Да й е честита дъщеричката!

Честито и на Коконка за нейния принц Александър!

# 164
  • Бургас
За сега днес са 4 - ри бебчета !

Честита принцеска и на Мелани!

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 13:51 от kloie

Общи условия

Активация на акаунт