Нова година дойде, ЯНУАРЧЕТА хайде, ваш ред е!

• 13 356
  • 277
  •   1
Отговори
# 135

Честито на Юлето и от мен!!!

Момичета, пътищата са непроходими и аз чакам евентуално добрите снегорини да ми подадат едно рамо, че няма как да ида на лекар. Много е неприятно. Полицията е затворила точно този изход на града и не пуска никого, сега се върнахме и ....май днес няма да се ходи на лекар.
Стискам палци на друг да не се случва, особено ако бебето иска да излиза! Тогава става много неприятно.
Успех на всички майчета, за днес, утре и целия месец! С вас съм!!!  Praynig  Hug

# 136
  • Карлово
Честито бебче на Юлето!

# 137
  • В полите на Пирин планина
Честито за новите бебенца!

Аз още съм на линия  Wink
Снощи бях на преглед и бебето е около 3 кг, но още си чака на топличко.

# 138
Добро утро!
На всички, които мислят, че са единствени да ви кажа, аз си лягам със зор към - часа и сутрин с мъжа ми ставам в 6.45 CrazyПосле се мотая, сега си скубах веждите, че нали следобед ще излизам, ъпк друго си е да си хубав, макар и увит с шалове и шапки до веждите.
Мисля да си лягам пак на дивна, че да си доспя малко и да ми поспаднат крачетата.
Такъв ми е режима съвсем се смахнах...
Да ви кажа мисля, че днес беша и датата на Ирамира за секцио, дано и при нея всичко мине супер.
Стискам палци на всички ви!
Честито на Juleto! Hug
Дано се завърна цяла от консултацията!
Абебето мойта докторка ми е казвала, че последния месец наддава с цял килограм, така че esti, нямаш място за притеснение, тъкмо ще си стане по мярка!

# 139
Честити бебешори на мамите!

Връщам се от преглед, успяхме да стигнем в тези снегове!
Моето мъниче е вече около 2600 гр, сега влизам в 37-ма седмица, така че надявам се да си стигне 3-те кг.
Аз също съм се родила 3 кг, така че генетично се предава явно:)
За зрелостта на плацентата ми казаха вече 2-3 степен, незнам дали за тази гестационна седмица е нормално. Надявам се!

# 140
  • Варна
Добро утро от снежна Варна:)

Честито бебенце на Юлето!!

Късмет и леко раждане на мамите които са за днес, а и на тези които не знаят още че са за днес Wink

Някой има ли инфо за Лалка, видях че е влизала на 26.12 newsm78
Аз не съм притеснена защото дата ще имам най-рано във вторник, и няма смисъл от сега да се притеснявам....само ме е яд, че никъде немога да отида в този сняг без хубави ботушки, така и не си купих, щото много ми се подуват краката и няма да си оцеля номера. А имам още какво да купувам, за болницата. Дано да разчистят тези дни че да си набавя нещата.

# 141
Здравейте мили момичета
влизам в темичката ви с една щъркелова новина
ТАЗИ СУТРИН В 9:20ч ALEXANDRA РОДИ МОМИЧЕНЦЕ! МАГДАЛЕНА Е С ПЕРФЕКТНИ МЕРКИ 3300гр. 50 см.!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТКО И КАКА СИМОНКА!
  newsm51 newsm51 newsm51

Честито на всички обебили се до сега а на останалите пожелавам леко и безпроблемно раждане   bouquet

# 142
  • София, Дървеница
ЧЕСТИТИ ДЕВОЙКИ НА ЮЛЕТО И НА АЛЕКСАНДРА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 143
  • София
Бравоооо!!!
Да е жива и здрава принцесата с хубавото име Магдалена!
Алекс бързо да влиза във форма, да и се радва   bouquet

Ама как я улучи баш на термина - дали пак не са я прегледали за разкритие и да е тръгнала бебка. Нали така казваше че е станало предния път.

# 144
  • Пловдив
Честити бебчета на Юлето И Александра !
Да са им живи , здрави и много да ги радват !  Simple Smile
Точно щях да питам къде ли е Алекс  , а тя ...  Simple Smile

Иначе аз вече съм толкова изнервена , че думи нямам . Само се оглеждам за тапи , води , ослушвам се за контракции , но -  нищо. Даже докторът ми сутринта ми звъня да ме пита има ли нещо .  Май ще съм от преносващите  Simple Smile , но ще чакам колкото е нужно , само бебчо да е добре .
Иначе на мамите , които днес ще се видят с бебенцата си  , пожелавам успех и чакаме новини . Simple Smile

# 145
Честита нова година! Нека да ви донесе много здраве и усмивки.
Честито на всички мами с вече появили се бебчета, а тези като мен дето още чакат леко раждане и здрави бебета.
Иначе за протокола: много трудно спя, имам подготвителни контракции и голямо шубе ме гони. Ама ще се надяваме за по-бързо и безболезнено.  Трябва и багажа да поприготвя ама все си мисля, че като го направя и ще тръгне бебка.
Лек ден. Тук е прекрасен зимен и слънчев ден и мисля да се потъркалям малко по снега заедно със сина, за да го щипне малко студа.

# 146
  • В полите на Пирин планина
Честито на Алекс !!!

# 147
  • София
Честити бебки на Юлето и Александра!!!
Желая им много здраве!!!

# 148

Честити бебчета на Юлето и Александра!!!

Стискаме палци и на Ирамира!

# 149
¬естити малки принцеси на АЛександра и Юлето! Да са им живи и здрави!
На раждащите днес със секцио успех и бързо възстановяване!

Аз чакам да стане 12.00 да ходя на редовното си посещение в болницата, дано да намеря и моят доктор там, защото с тези гъбички няма оправия. От три дни не мога да спя изобщо, такива сърбежи са, че накрая като се раздера едно хубаво почва една нетърпима болка, ужас. Гладам на разни мами от форума са им давали да пият нещо дано да го измоля и на мен да предпише нещо, че това просто не се търпи. А и не мога да си представя как ще отида на операция и след опрацията ще се чеша като луда през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт