Нова година дойде, ЯНУАРЧЕТА хайде, ваш ред е!

• 13 359
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
Честито на двете нови мами!
Като гледам все по- често ще има хубави вести и новини за новите бебчовци Grinning
mari_rus за секциото на мен ми пуснаха урина, стерилна урина, кръв, ЕКГ, консултация с интернист и анестезиолог, но тест за упойки не са ми правили, защото вече имам едно секцио което е правено с епидурална и се предполага, че щом съм го изкарала не съм алергична. Поне така разбрах.
Може и да съм пропуснала нещо, но в Майчин Дом- СОфия ме разкатаха от изследвания, незнам за какво не са ме изследвали, аз вече имам чувството, че направо искат нещо да намерят. Засега уж всичко е наред и нямам проблеми, кръвното го овлядяхме, но като гледам как ме гледат под лупа и днес пак ме заплашиха, че докато не ми направят секциото няма да ме пуснат от болницата. Абе, мамата си трака, станах като опитно зайче. Толкова кръв и урина в живота си не съм давала.

# 121
Честито на новите мами  bouquet Да са много здрави и послушни бебенца!
Моят термин е на 06.01.-така ми каза моята лекарка на последните прегледи, но засега нямам никакви признаци.
Искам вече да раждам и да си гушна бебчо!
Желая леко раждане на всички ни Praynig
Хубава вечер Hug

# 122
  • София
Миа, като ти гледам лентичката, нищо чудно бебо да се роди на рождения ден на каката, ако има време за чакане, но като гледам май няма да стане.

Ми така е - такото нали е козирог и само малки козирогчета знае да прави. За мен остава ролята на козарка на стадото  Wink
Няма да стане да са на една дата - ама януари ще ми е месеца за разорение - живот и здраве  Mr. Green

# 123
Нашети креватче е същото като на Anichkata, само че е люлка отдолу, но може и да става неподвижно.
Аз изчистих, сега вече ще се размотавам пред телевизора, мъжът ми само ме натиска да си лягам с него, ама още ми е рано.
На мен да ви кажа от най-малкото движение ми се втвърдява корема, нищо не ме боли, но си седи така твърд доста време.
А да ви питам, на мен предния път ми дадоха т.нар. обменна карта, но и ми взеха изследвания, коит няма как да са нанесени в нея, защото ще са готови утре, та мисля да си я взема да ми ги напишат, за какво ги правят иначе, вие как мислите, имали ли сте такава ситуация?
Краката ми не искат да спаднта и това сие , утре вече ще ги вирна на стената, че трябва да си обуя ботушите, иначе ще умра от студ.
Колата ни е неизползваема за сега, стои тука на спирката, виждам я, т.е. вече не се вижда от прозореца, защото е затрупана, мъжът ми е правил опити да изкачи баирчето пред блока, н уви неуспешно. ooooh!
А снегът си вали ли вали, дано устискам, че и линейка не може да мине до нас.

# 124
Аничка, много ти е сладко легъцлцето, да си го ползваш със здраве Simple Smile
Слънчогед успех утре!Успех и на другата мама на която беше секциото за утре сутринта Hug

# 125
Момичета,благодаря за съветите и отговорите.Обадих се на лекарката и тя ме прати да отивам веднага в Шейново.Там ми слушаха тоновете- имам контракции,но още не са истинските.Прегледаха ме за разкритие-засега нямам.Само,че бебчо е малък-2550г,дали е нормално това?Дежурния лекар ми изписа да пия една седмица магнерич и но-шпа.Било още рано да излиза,затова.
Слънчоглед,успех утре.
Лека вечер.

# 126
Ести, радвам се че всичко е наред Hug имаш още двайсет и един дена до термина, а в девети месец бебето най много дебелее, така че стискай  Simple Smile сигурно ще станете над три кг до термина.

# 127
 Има време бебчето да порасне Ести, дневно с 20-30 грама....някъде четох но не помня точно къде, мисля че беше в списание "бременност"
Стискай до термин, и ще видиш какво пухкаво бебче ще родиш!

# 128
  • Canada, ON
Ewito, освен да си приготвиш една шейничка или найлон май най-добре. Както сте на баир - само се спускаш и готово. Simple Smile Да не се чудят разни линейки как да стигнат до вас...

Стискам палци на всички, които са се запътили към болниците в тези метеорологични условия. Представете си обаче какви юнаци и юначки ще се народят в дни на бури и виелици. Simple Smile

# 129
Благодаря на всички мами за пожеланията! Имам нужда. Мен сега сън не ме лови. Ужким трябва да съм по-спокойна, че не ми е за първи път. Пък то ... Само да мине  Praynig и ще пусна 1 sms. Важното е, че отивам с усмивка.  newsm68Благодаря отново на всички ви.   Hug Поздравленията ще ги приемам после.  newsm18

# 130
Честито на новите майчета!
Стискам палци на всички на които утре им е големият ден. Нека мине успешно и гушкате най-сладките бебчета!
Аз днес бях на преглед и засега всичко е наред. Имам повече протеин в урината от обикновенно, но пък кръвното ми е ниско, за което доки каза че не би се претеснявал. Пратихаме обаче да дам урина, защото можело да бъде от инфекциая Е прекарах пак 3 часа в чакане в болницата и отново отнесох глоба за паркинг, моят ще ме убие вече, колко глоби само плати досега и отделно паркинг, ама какво да направя като са толкова мудни тук.
Завиждам ви за снега, тук само студ. Вчера валеше, но натрупа само 10 см и спря.
Машка благодаря за комантара на снимката. Детето не е толкова малко, просто котака е огромен. Когато беше малка има снимка с другия котак и тя беше точно 2 пъти по-малка от нея Laughing

# 131
Добро утро, май тази сутрин за сега съм сама Rolling Eyes. Пак се ококорих рано, рано. Вече имам чувството че само аз ще остана тук неродила за сега. newsm78
На всички на които им предстои раждане днес стискам много палци всичко да мине наред!!!

# 132
Добро утро и от мен! Все повече няма сън да ни хваща. Аз от 6 ч. се въртя из вкъщи - то не пусках пералнята, то не гладих, чанта стягах...Моят мъж само ме гледа и не ме закача от снощи - изобщо не ми се говори.  От време на време пита: "Пиле, добре ли си?" и толкова.

Днес да стискаме палци на Мелани и Слънчоглед, че им е ДЕНЯТ за среща с бебчетата! Дано всичко мине благополучно!

Късмет и на всички, които ще се озоват в родилното не по план!

Датата на моето секцио е утре, така че можете да си представите какво кълбо от нерви съм! Но утре ще си сложа най-хубавата усмивка и ще чакам бебо!  Simple Smile

# 133
Добро утро.Започваме денят с ново бебче Heart Eyes
Снощи в 22.15 JULETO 18  Е  РОДИЛА МОМИЧЕНЦЕ 3.050/48ЗСМ., по естествен начин

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 09:07 от Vania_84

# 134
newsm51 ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА JULETO 18! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА Я РАДВА ! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт