Нова година дойде, ЯНУАРЧЕТА хайде, ваш ред е!

• 13 374
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,
Честито на всички нови майчета и по специално на всички новогодишни майчета, които се борят за бебе номер последен от миналата и номер едно от тази година.
Да са ви живи и здрави малките душички. Да ви радват и да са големи късметлии!

Аз съм доволна, че отново съм в София при това неродила, след като се прибирахме днес часове наред по тези снежни пътища си помислих, че ако тръгна да раждам сигурно ще се случи някъде по път. За късмет това не се случи въпреки, че получих много силни контракции по едно време, защото пътувахме 5 часа и явно съм притискала беболина и май бях единствената бременна в деветия месец празнувала далече от мястото, където ще ражда, но не съжалявам!
Само да ви кажа, че София е най-непочистеното място от всички, които минахме.
Отборът на неродилите силно намалява и стискам палци на всички, които са се запътили към родилния дом в близките дни.

Честита Нова Година! Нека е прекрасна и плодородна! Бъдете щастливи и се усмихвайте по-често.

# 106
  • Варна
Мелиса, честито!

Тайла, добре си се наредила и ти  Sad Четох в нета, че пътя за Златните е много трудно проходим, дано бързо се прибере мъжа ти.

Нали снега е рядкост във Варна, това е произведението на мъжа ми от снега на балкона:
http://lexi81.multiply.com/photos/photo/7/63

# 107
Здравейте  Hug. Само днес не бях чела и нови 4 бебета. Честито на всички нови мами. Да са им живи и здрави слънцата.  Hug
На мен ми поминаха признацие за раждане. Сигурно бебо се изплаши от толкова много гърмежи в новогодишната нощ  Joy Joy.
Леко раждане на тези, които им предстои утре секцио или нормално  Wink.
  bouquet

# 108
  • София
Мелиса, Честита Янитка!!!Да ти е жива и здрава и само да те радва!!!

Alex, много хубав снежен човек, и ние оня ден си правихме. Така ги обичааам  Grinning

# 109
Честито на двете нови майки Hug За мамите които са секцио какви изследвания ще ви правят, мен ме скъсаха всеки месец от изседвания и ми писна вече, последните ми бяха преди седмица, включително и за епидуралната упойка и предполагам че няма да ми правят други.

# 110
Мелиса, честито бебе!

Тайла, ако имаш Но-Шпа, изпий две и си легни. Дано да се успокоят нещата.

Изследванията за секцио ми бяха кръв (тромбоцити и т.н.), ЕКГ и консултация с интернист и анестезиолог. Това е в Майчин Дом - София.

# 111
значи са ми ги направили , бяха ми пуснали пълна кръвна картина, урина, вагинално изследване и тест за епидуралната, консултацията ми с анистизиолога ми беше в осми месец.

# 112
Добър вечер и от мен.
  Честито бебче на Мелиса.Да е живо и здраво.  bouquet
Искам да попитам мамите с опит:преди малко като ходих до тоалетна видях,че има кръв по хартията,дали това е от тапата.Имам и стягания на корема през около 10 мин,кръста и той от време ме боли.Дали това са истински контракции.Благодаря предварително,но нали ме е първо раждане и се уплаших.

# 113
Esti - може да е от тапата. Стяганията на корема са контракции, но засечи дали са регулярни и по колко продължават. Ако са регулярни на 10 мин - се приготвяй за болницата според мен.

# 114
  • София
Честито на всички нови мами и от мен   bouquet

Melany, Слънчогледче - пожелавам ви късмет утре!

И аз днес в ТК говорих с една мама, кочто каза, че в отделението на 2-рия етаж било студеничко. Да не е твоята позната Melany? Тя каза, че разрешавали да си донесеш духалка. Което ме кара да си мисля, че не е от икономия, а явно парното не е достатъчно силно. Но тогава пък защо в реанимацията е топло  newsm78

На мен днес ми правиха тест за упойки. Установих, че теста не е толкова скапан, ами зависи как го правят. Докторката го направи много добре и естествено излязох алергична на 4 броя упойки  ooooh! Като и разказах и за преживелиците ми предния път - направо ми изписа система против алергия по време на операцията. Отделно хапчета, които да пия цялата следваща седмица.
Да ви кажа чесно това малко ме стресна, че нито знам как ще повлияят тези лекарства на бебчо, нито как ще ми се отразят тези упойки, но разчитам, че докторите си знаят работата  Praynig

# 115
  • София
assidy успех от мен през следващите дни!
До скоро момичета!

# 116
Добър вечер и от мен.
  Честито бебче на Мелиса.Да е живо и здраво.  bouquet
Искам да попитам мамите с опит:преди малко като ходих до тоалетна видях,че има кръв по хартията,дали това е от тапата.Имам и стягания на корема през около 10 мин,кръста и той от време ме боли.Дали това са истински контракции.Благодаря предварително,но нали ме е първо раждане и се уплаших.

и не мен ни се случи подобна случка на 25.12 .казаха-доки, че е част от тапата .още не съм тръгнала да раждам,но пък знаеш ли....при теб може да е друга работата:) сега ми се 'яви' бяло-жълта слуз.....преполагам остатъка от тапата....така или иначе почивай си повече -то ще се чуе скоро:)

# 117
Миа, като ти гледам лентичката, нищо чудно бебо да се роди на рождения ден на каката, ако има време за чакане, но като гледам май няма да стане.
Melany, Слънчогледче - стискам палци!

Ести, това което описваш незнам какво е, но моята докторка ме е инструктирала има ли кървене, и най-малкото - марш в болницата.

Аз преди малко получих едни пристягания и тъъъкмо викам - айде, почва се, ще пусна ощ
е една прахосмукачка да ускорим процеса - ама цък, щом я включих, всичко спря и пак съм кукуряк. Гърба ме боли, но май от чистенето да му се невиди....

А, май имаме пожар в блока, алармата вие вече 10 мин, ма си мислех, че е фалшива тревога. Сега се изсипаха сума ти пожарни. Дали да не се евакуирам, ама на минус 25 .... Отивам да клюкарствам на балкона.

# 118
Ести моята тапа беше прозрачно жълтеникава слуз, ако имаш слуз примесена с кървави жилки значи това е тапата но ако е само кръв върви до болницата, може да е частично отлепване на плацентата .

# 119
assidy успех от мен през следващите дни!
Благодаря, slan4ogled ! Успех и на теб! СТискам ти силно палци! Всичко ще мине добре, сигурна съм.  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт