Нова година дойде, ЯНУАРЧЕТА хайде, ваш ред е!

• 13 341
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
taila и аз много те мислих снощи,след като те прочетох.Но се радвам,че всичко вече е зад гърба ви.Голямо премеждие си е било.Сега остава да си излекуваш мъжа ,а щом сте близо до МД няма да те мислим как ще стигнеш до там вече.  Peace

# 181
Да са живи и здрави всички нови бебешорчовци!!![/move][/size][/color]

# 182
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА КОКОНКА, МЕЛАНИ И ЛУЛАБИ!

taila , големи премеждия бе, мила! Важното е, че сега си спокойна и на сигурно откъм придвижване място. Почивай и не го мисли повече.

mari_rus , бях чела, че като ти "падне"  коремчето, до няколко дни бебчо се ражда. После пък момичетата ме опровергаха. Не знам кое е вярно, но мама ми сподели, че след като й се смъкнал коремът, родила след три дни. Аз виждам, че на двете  ни терминът е на 17.01. Няма ли да ти определят вече дата за секциото?

# 183
Ехаааа колко много бебчета си имаме  newsm44
Да са живи и здрави бебешорите на Юлето, Алекс, Мелани, Коконка и Лулаби   bouquet   bouquet   bouquet  А на мамитата бързо възстановяване   bouquet

Дано всеки ден е тъй прекрасен откъм хубави новинки  Laughing
Аз вчера се разхождах в квартала с баща ми около 1 час, а днес час и половина в парка  Laughing Времето е разкошно - много сняг и хубаво слънчице  Grinning
taila в голямо приключение сте се видели вчера... Сега си почивай, за да не реши бебо да излиза по-рано и никакво вдигане на тежко  Peace
mari_rus: и аз съм чувала, че след като падне коремчето до няколко дни се ражда  newsm78
Ние утре сме на консултация да видим колко сме пораснали  Hug

# 184
това с падането на коремчето е индивидуално (както и всичко останало Simple Smile ). на мен ми падна преди около 2 седмици.

тайла, голям екшън Simple Smile но нали всичко е добре, когато приключва добре Simple Smile

честито и на мама лулаби, и на щастливия татко също Simple Smile

# 185
Юле, Алекс, Мелани, Коконка и Лълабай - честити рожбички. Да са ви живи и здрави, дано ражданията са минали леко и бебоците са добре !  bouquet

Лелее, като чете човек си мисли, че ще остане последен из форума с корем, но спокойно, едва 3 януари е!
тайла, добре че приключението е с хубав край - почивай и мисили позитивно!

# 186
Асиди, в събота съм на преглед и се надявам тогава да ми определят датата иначе аз бях писала за раминаването на бг термините и на френските, със всички мои познати които са раждали във Франция се е получавало такова разминаване от 9 дни, та се чудя тия французойки по късно ли раждат, ама аз съм си по българският термин и ще накарам доки да се съобрази с това.

# 187
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО РАДОСТ  ДА ВИ НОСЯТ!        
mari_rus: и аз съм чувала, че след като падне коремчето до седмица две се ражда Моят корем също слезе надолу още миналата седмица, въпреки че термина ми е 25.01.2008. Надявам се бебо, още малко да изчака, че навън е ужас.

# 188
Аз докато отида до  болницата и се върна вече още 3 нови бебета са се появили
честито на новите мами Лулаби, Мелани и Коконка! smile3525 smile3525
Утре отивам да си определя датата за секциото, най- накрая.

# 189
Привет и от мен.Сега се връщам от консултацията-плацентата е започнала да старее,а води се намират още.Бебка е добре на топличко и заела изходна позиция с главата напред Heart Eyes
Честито на всички мамчета,аз вече края им изтървахДа са живи и здрави бебоците. Hug

# 190
Izvinete me za latinicata, no komp. mi se skapa. Hodih na konsultaciq, ne me pitaite kak pytuwahme 40 km. 3 chasa. Smyknalo se e 4ove4eto i e na izhodna poziciq vsi4ko e ok i moje da si do4akam termina ako si stoia mirno na dupeto i se pazia.
Chestiti beb4eta na vsi4ki! Ivkliu4itelno mnogo zdrave shtastie i samo hubavi migove ot sega natatyk!!!!

# 191
  • София
Честити бебчета на Коконка,Мелани и Лулаби!!! Hug

Ето от мен предложения за темичка:
 Януари си дойде, вече раждат първа, втора ... Смели мами ние сме - ще попълваме отбора.
 Януари си тече и бебоците зове, да са живи, да са здрави и да радват своите мами.

# 192
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ НА АЛЕКС,ЮЛЕТО, КОКОНКА И МЕЛАНИ, И lullaby!НАДЯВАМ СЕ РАЖДАНИЯТА ДА СА БИЛИ СРАВНИТЕЛНО ЛЕКИ И ЗА ТРИТЕ!ПОЖЕЛАВАМ ИМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, СКОРО ДА СТЕ СИ ВКЪЩИ И ДА ГУШКАТЕ СЛАДКИТЕ БЕБОЦИ!!

taila - голям екшън, големи приключения..важното е, че имат хубав край. Бързо оздравяване на съпругът ти  Peace

# 193
Честито на Коконка,Алекс,Мелани и Юлето!!!По-малко безсънни нощи и много радостни дни с малките човечета!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 194
Айдеее,още едно бебче!Да ви е жив и здрав,Lullaby и на теб,щастливи татко!!!  bouquet
Днес е направо порой от бебчета,а се очакват и още...
Супер!!! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт