Нова година дойде, ЯНУАРЧЕТА хайде, ваш ред е!

• 13 332
  • 277
  •   1
Отговори
# 195

честито на  Лулаби, Мелани и Коконка! smile3525 smile3525

# 196
  • Canada, ON
Колко вълнуващо! Толкова нови бебчета!

Честито и от мен на Коконка newsm51, Алекс newsm51, Мелани newsm51, Юлето newsm51 и Lullaby newsm51 !!! Да са ви живи и здрави принцовете и принцеските!

Ето едно проекто заглавие и от мен:
Януари - Снежни бури въртят се, здрави бебчета роят се!
или
Снежни бури въртят се, Януарски бебчета роят се!
Те заглавията ще си дойдат, но има ли желаещи за оформление и поддържане на темата?

Валя, много въртеливо твоето бебче. Защо не питаш докторите за евентуална причина?

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 17:00 от Кафява мечка

# 197
Az sy6to syjaliavam, za latinicata - i moia komp e skapan!
Radvam se i chestitia bebocite na vsi4ki mami:)!Da sa  jivi i zdravi za radost na tehnite roditeli!Na mamite pojelavam - byrzo vyzstanoviavame!A na vsi4ki nas - vse o6te 4aka6ti - leko i bezproblemno rajdane!
Na mene postoianno mi se vtvyrdiava korem4eto, no nebolezneno i nereguliarno. V sybota sym na konsultacii i 6te vidim lekarkata kakvo 6te kaje!Nadiavam se vsi4ko da e ok Praynig
Postoianno tribva da se sledi temi4kata, za6toto iznenadite valiat edna sled druga:)

# 198
  • София
Момичета, един малко ...  де да знам какъв въпрос. Как си правите интимния тоалет? Аз нищо не виждам и не мога и да се сгъвам. Правя някакви бегли опити и мъжът ми ми се смее  Laughing и измисля разни работи ... Но големият ? е като тръгна за болницата как да се ... ???

# 199
  • Варна
Честито на Коконка, Мелани и Лулаби!! Да са им живи и здрави бебенцата и много бързо възстановяване на мамите!!

Габи с огледалце!! Peace

И моят корем падна миналата седмица, аз по пъпа разбрах, докато го виждах целия, сега виждам само горната част. Надявах се да ми спрат киселините, но Уви! Sick

# 200
Еха, колко нови бебчета!
Честито на Коконка, Алекс, Мелани, Юлето и Lullaby newsm51 !!! Да са ви живи и здрави малките бебчета.

На мен корема ми падна още в началото на декември. Освен че дишам леко и почти нямам киселини.

Да ви се оплача...Тръгнах да варя боб и забравих тенджерата на котлона. Разбира се така яко загоря.... Sick
От дим едвам стигнах до печката да спра котлона и да махна тенджерата. Имах чувството че ще се задуша. Още ми люти в гърлото.
И сега...цялата къща мирише на изгоряло  newsm45.
Таман всичко беше почистено и изпрано. Не мога да спра да плача. Ужасно се разстроих.
Някоя знае ли средство за отмирисване ... помогнете.  Praynig
Няма да имам сили пак да изпера и измия всичко. newsm45

# 201
Зайке байке, мила не се ядосвай  Hug Направи течение и после можеш да запалиш една ароматна пръчица ако имаш. Ако не - опитай със свещи - те също отнемат от миризмата. Въоръжи се с търпение, защото миризмата от загоряло е упорита... Но бъди спокойна - ще се отмирише до утре  Peace smile3521

# 202
  • София
О-о-о милата, не се разтройвай!  Hug С едно хубаво проветрение и ароматизатор, няма ли да се реши проблема?
Но те разбирам, аз днес се борих с едни пилешки кълки - оказа се, че по тях има перушина  Sick Аз не ям месо, готвя ги за мъжа и за дъщерята и щях да повърна, обелих им кожата, защото не знаех как да ги доускубя иначе, ама се чуствах толкова уморена. Метнах ги в една тава и във фурната. Явно обаче не са се били доразмразили, защото тъкмо се опекоха отвън и отвътре взе да избликва една кръв... Викам си за нищо не ставам вече - едно най-просто ядене не мога да приготвя  Sad

Вече не помня на кого честитих и на кого не  newsm78
Така, че на всички днешни мамчета и бебоци   bouquet

# 203
 smile3522

Еха, темата се напълни с много нови бебета.
Честито на мама Алкес, на Юлето, на Коконка, на Лулаби и на Мелани.
Какъв ден само. Всички ли чакахте днешната хубава дата Simple Smile.
 newsm51 newsm51 Да са ви живи и здрави бебоците. Бързо възстановяване на всички вас и скорошно завръщане при щастливите татковци.

# 204
Честито на  Лулаби, Мелани и Коконка!  bouquet  bouquet  bouquet
Да са много здрави и да слушкат мама и тати малките бебешори Hug

# 205
  • Въпрос на гледна точка...
Зайке Байке, аз в такива случаи слагам салфетка напоена с оцет в една чинийка. Не е много приятно, но оцета обира миризмата безотказно.
Честито на всички обебили се Grinning  bouquet.
Аз още се мъдря. Терминът ми е на 08.01, но паниката ме тресе повече отколкото контракциите, които имам #Crazy

# 206
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Честито на новите майчета Simple Smile Вече им губя конците. Laughing
Аз днес бях на запис. Всичко изглежда добре. Каза да си избирам дата и другата седмица да съм на линия, ако бебо не реши нещо само обаче. Много ми се напряга корема, но не усещам болки, просто го чувствам стегнат. Днес походих малко повече и доста ми се напрягаше. Полежах следобед.
zaika baika пробвай хавлиени кърпи напоени с оцетена вода. Преди време бях изгорила така тиква. Не мога да опиша какво беше  ooooh! все едно пожар но без огън...толкова дим имаше. Дълго време миришеше но се оправи. Сменяй ги често и така колкото можеш да издържиш. Те поемат миризмата. Peace Е няма да стане от раз де. Laughing
Хайде сега отивам да посрещна мъжете ми от работа и градина.  Hug
До скоро!

# 207
  • София
zaika baika, до ден два ще се отмирише, не е нужно да чистиш. Повечко проветрение и може да купиш от абсорбиращите ароматизатори. Успех!!!

# 208
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ЮЛЕТО   bouquet, АЛЕКС   bouquet, МЕЛАНИ   bouquet, КОКОНКА   bouquet и ЛУЛАБИ   bouquet!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
И аз искам да раждам вече, че ми омръзна да съм толкова дебела и трудноподвижна! А и искам да си гушкам вече бебчо! Вчера бях на консултация. Обърнало се е в изходна позиция, но корема не ми е спаднал още, а и бебчо още бил малък. Док каза, че ще е по-малък от каката - тя се роди 22 дни по-рано и беше 3,400 и 50 см., но той няма да е така.

# 209
ОЩЕ БЕБЧЕТА:
МАМА ШУШОНИ Е РОДИЛА МОМИЧЕНЦЕ-КАЛИНА-3.400/50см.И ДВЕТЕ СЕ ЧУВСТВАТ МНОГО ДОБРЕ.
Честито на новата мама,бързо възстановяване  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт