за мамите от Пловдив 12

• 20 254
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Браво момичета чудесна работа сте свършили, направо Ви се възхищавам .... страхотно е да има хора с толкова енергия, която са готови да раздават. Дечицата от РД изглеждат щастливи, хубаво е когато има детски усмивки.

# 181
  • Пловдив
И от мен имате овации  Hug Каспър инициативата ти е разкошна  bouquet Браво и на твоите момичета, които така всеотдайно подаряват щастие на дечицата.
Поздравления и за мамите, които отново успяха да помогнат в инициативата. Peace

# 182
  • Пловдив
Говорих с Асеновград, но за утре няма да станат нещата, така че се връщаме на старата дата. Рождения ден ще е на 30.01.2008г. от 17ч., за да е удобно и за работещите.

# 183
  • Пловдив
С Доника днес купихме жилетка и блуза за Ани и лилава риза с лилаво боди за Теменужка. С това приключихме с подаръците. Ще напиша пълен отчет, само Момчи да ми пише на каква стойност са соковете и шоколадовите бонбони. Срещнахме се и с една мама, Вяра се казва, даде ни една чанта с дрехи.  bouquet

# 184
Момичета,все така добре се представяте навсякъде newsm10
Искам да ме извините,за краткото ми отсъствие,но покрай болестите работата малко ми изостана,пък и счетоводителите спят цяла година,а после работят 2-3 месеца и готово Mr. Green
Но винаги съм на щрек.За Асеновград съм на линията заедно с Вики.Ако трябва нещо да се направи свиркайте по-силно за да стигне и до мен Mr. Green.
Мили,да взема ли от кроасаните за Асеновград?Имам и 2 торби дрехи.

# 185
  • Пловдив, но иначе от Бургас
соковете са 37.9
бонбони 12.3
от василка-
календар бележник голям - 6
                                  малйк - 8
програми            -   около 80
мартеници рйка 180
календар джобен  ок 150
плик уи4 цветен  60
карти4ки малки 150
стикер 80л
тефтер малък 80
тетрадка 60л спирала 70
това е от тях казаха.4е като са в кампания имат пове4е тетр и тефтер
мили кажи какво да приготвя за асено..
ако иска6 не6то друго кажи да взема

# 186
  • Пловдив
mom4i , браво на твоите приятели от Василка. Специални поздрави да им предадеш. Мисля че друго не трябва, всичко е уредено. Ще прибавя сметката от соковете и бонбоните към другите неща и утре ще пусна отчет за парите.

ВяраВики , ако искаш вземи  кроасаните, че да не им мине годноста.

# 187
  • Пловдив, но иначе от Бургас
и календари за стена 60-80

# 188
  • Пловдив
Къде изчезнахте всички?

# 189
Събираме сили за рождения ден Mr. Green

# 190
  • Пловдив
Събираме сили за рождения ден Mr. Green
Събирайте че ще трябват.

Ето и отчета:

Събрани пари:
Черна перла-100лв.
мама Зори-100лв.
Момчи-50лв.
Доника-60лв.
Диванова/Деси/-60лв.
Вяра-30лв.
Каспър-40лв.
Нора-50лв.
Ренци-30лв.
Общо: 520лв.

Похарчено:

анцузи и маратонки за 11 деца-255лв.
блуза и боди-30лв.
жилетка и блуза-26лв.
шал и шапка-13.10лв.
шоколадови бонбони-12.30лв.
сок-37.90лв.
Общо: 374.30лв.

Остатъка от парите е 145.70лв., ако искате може да ги пренасочим към рождениците от Мария Луиза.
На Каспър и трябват 182лв , при нея има 50лв./30лв. остатък от предните рожденици и 20лв. от Деси/, с остатъка от рождениците от Асеновград точно ще се събере сумата.

# 191
  • Пловдив
Мили, прати ми снимка на Теменужка и ми кажи  колко момичета са в Асеновград?

# 192
  • Пловдив
Мили, прати ми снимка на Теменужка и ми кажи  колко момичета са в Асеновград?
Момичетата са 27, а снимка на Теменужка не можах да намеря.

# 193
  • Пловдив
Имаме първите събрани неща за Мартенския базар. Това са 8 картички, които са изработени от jabata_dil  и нейния две годишен син. Специални поздрави за творците  bouquet
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213736&photo=1

# 194
  • Пловдив
Момичета, да попитам - на мартенския базар само мартеници ли ще продаваме. Защото една приятелка е започнала да прави много красиви кошнички за яйца, тъй като е мислела, че базарът ще е великденски. Ако няма да продаваме такива неща да я спирам навреме и да я пренасочвам към мартениците  Mr. Green Но кошничките са много красиви, би било хубаво да ги продаваме и тях. Утре ще взема една да я снимам и ще пусна снимка.
Освен това с дарението от Конвой какво ще правим? Принципно е уговорено за Наречен, но на практика ще ни го дадат на нас, така че ще може да пренасочим част от нещата и другаде ако има нужда. На мен ми е супер натоварено тези дни и ми се иска да знам дали ще го вземем тази седмица, че хората ми звънят през ден да ме питат. А пък и аз искам да си планирам времето, че ми е кът.

Общи условия

Активация на акаунт