за мамите от Пловдив 12

• 20 269
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте, радвам се, че пейките са дошли и се надявам другата седмица да разреши времето, да видим дечицата от Наречен.

мама Т - къде можем да прочетем инфото?

# 76
  • Пловдив
Здравейте, радвам се, че пейките са дошли и се надявам другата седмица да разреши времето, да видим дечицата от Наречен.

мама Т - къде можем да прочетем инфото?
Джони, инфото е за сайта на движението. мамаТ го подготви и от тук на там ще се дописват новостите. Посещения, закупени неща, събрани пари и т.н. Нещата които ги публикуваме тук.

# 77
  • Пловдив, но иначе от Бургас
видях снимките - душици
следващият път ще съм по-твърда и ще им обърна повече внимание
та по същество кога ще ходим в наречен, хайде да е през седмицата
отивам да сменя зимните гуми,че тези мноо се пързалят и мисля да се пробвам да карам до там,пък ако има смелчаци до мен...

# 78
  • Пловдив
Не знам какво да кажа за заминаването, като си спомня какво преживяхме до Зелениково. Казвайте вие. Иначе с всичко сме готови. Днес с Каспър ще ходим да платим нещата. Ще ги помоля да останат в склада, тъй като няма къде да ги съхранявам до заминаването.

# 79
Мили ме е изпреварила с пътуването.И аз в съботата пътувах навън и беше ад,та затова и аз предлагам малко да отложим.Лошото е ,че го дават да вали наново ,та незнам.Нека не рискуваме излишно,все пак това което ще направим не е толкова зависимо от времето на изпълнение.Ако трябва нещо да му се намери място,вече имам врата на новия апартамент и може да оставим някой друг кашон там.

# 80
щях да кажа утре, вдругиден, но като гледам как заваля  newsm78
през седмицата го дават мъничко мъгливо
да изчакаме да видим, че и този сняг го нямаше в прогнозата

# 81
  • Пловдив
Вярче, имам в колата два кашона със столчетата и четири малки кашончета с шоколадовите яйца.

За пътуването, взимаме решение да се изчака малко да се пооправи времето. Иначе вчера съм платила пейките, момичетата ще ги съхраняват на склад, като решим да тръгваме ще отидем да си ги вземем. Столчетата са взети. Остават масичките и някоя по голяма играчка/кухня и работилница/. Аз днес ще ходя по разни магазини и ако намеря нещо направо ще взема.

# 82
Здравейте момичета, за първи път попадам на темата Ви и съм възхитена от Вас. Инициативите Ви са страхотни. Аз също съм от Пловдив и бих искала да се включа в отбора /ако приемате нови попълнения/. Времето ми е доста ограничено, но пък имам възможност да помагам финансово. Моля Ви кажете от какво имате нужда и как мога да помогна.

# 83
Добре дошла, Мама Зори!  bouquet
Помощ не отказваме, просто следи темата, периодично организираме акции, когато решиш и можеш се включвай. Тук пишем и нуждите по домовете и за какво имаме пари да купим и т.н.

Айде една срещичка на топло да си направим cheers

# 84
Момичета, аз рядко се включвам, но исках да ви кажа, за молбата за местата за мартениците- ГЕРБ лекичко се поизложиха/не че съм им искала помощта/ и снощи се разбра, че сами трябва да си пуснем молбата. Коала ще я напише тъй като пази миналогодишната и аз ще я внеса в общината. Няма да имаме проблем, но просто ми стана криво, че обещават неща пък не ги изпълняват после/като всички други оправници де/. Та така. молбата ще бъде внесена, но от името на Движението.
 Мили, Снежка пита дали имаш къде да съхраняваш масите, защото ако да то тя ги оставя за постоянно ползване. Може да потрябват и друг път, а не само за мартениците.
Ами това е от мен засега. Много съжалявам, че лбекичко ни поизлъгаха, но пък както миналата година така и тази ще се оправим сами с молбата.

# 85
  • Пловдив
renci , не се притеснявай, ще се справим Peace Благодарности на Снежка за масите  bouquet

mama Zori  Hug, не само че приемаме нови попълнения в отбора, ами много им се радваме.

mamaT , чудесно предложение. Давайте идеи къде, кога и в колко и да се организираме.

# 86
Ок - за среща
Молбата ми е да не бъде събота и неделя по разбираеми причини
И след 8 часа вечерта, абе направо си ви каня на ресторант.
Какво мислите?

# 87
  • Пловдив
Каспър, аз съм "за" вечерна среща, стига на другите мами да има кой да им гледа децата !
Мили, ако не си взела работилничка и кухня аз ще ги купя, но към четвъртък, петък ако не е късно, Каспър да каже коя марка  са най-хубави и здрави !

# 88
За партито в Мария Луиза
Ще бъде на 23-ти, сряда, от 13:30
Подаръците са купени, остават само комплекта шал и ръкавици
Ще ми останат между 30 и 40 лв, които ще прехвърля към следващите деца
Пицата пак е от Верди
Програмата, украсата, сокове, торта от Тон Бонбон
Този път ще направя хелийни балони, понеже са малко деца, пък и кога са виждали те такива балони, много повече ще се радват.
Подаръците са хубави, особено бебета, да каже Миленчето и тя много ги хареса.
Ние ще бъдем - две момичета и аз, който иска е добре дошъл с нас.

за работилниците лошо, не можахме да харесаме нищо вчера, по складовете всичко е свършило покрай Коледа
Остава вариант да поръчваме от София, те наистина са по-хубави от там, но и цената им е двойна.
Ще използваме моите отстъпки, но пак един комплект идва към 100 лв, на фона на 40-50 лв тук си е направо двойно.
Направо не знам какво да правим.

# 89
 и аз сигурно ще дойда, къде е мария луиза
май всичко сте подготвили,но имате ли нужда от помощ
някакво тържество ли е
колко са децата и колко са големи

Общи условия

Активация на акаунт