за мамите от Пловдив 12

• 20 264
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, благодаря за примането  Hug  bouquet
Успех във Зелениково и да пътувате леко в това време!

# 61
  • Пловдив
Прибрахме се! Посещението премина успешно. Доста се пообъркахме сутринта в тази мъгла и по непознати пътища...участъка от Калояново до Раковски е просто кошмарен. Непочистен от снега, карали сме с 20км/ч. В Раковски малко се пообъркахме и затова пристигнахме в Зелениково в 12л30 часа. Децата вече бяха по креватчетата, но ги видяхме. Пуснаха ни при тях набързо. Те милите много се радваха. Раздадохме им само пакетчетата с бельото и пижамките и им казахме, че който се наспи ще получи лакомства и шоколадови яйца. Толкова са мили сладурите...А колко са пораснали - като гъбки. Най-ме изуми Никола, пораснал, надебелял малко/най-после/ и така приказва...цяло стихче за дядо Коледа каза Laughing Другия път дано е по-добро времето, че да можем да стигнем навреме и да поиграем с тях. Зажаднели са за внимание. Доста от дечицата кашляха, накакъв вирус бяха лепнали и някои бяха с температура...
На обед мърлата беше се вдигнала, даже в Зелениково и слънчице пекна. Но докато си тръгнем и в Брезово пак ни налегна мъглата - да ти бръкнат в окото няма да разбереш кой е ooooh! Важното е, че на връщане карахме по по-почистен път и се прибрахме невредими. Това е от мен, Мили поснима малко от нея чакайте снимки.
Момчи и Доника, радвам се, че се запознахме Hug

# 62
  • Пловдив
Аз да добавя че на връщане и с отворен прозорец се прибрахме, та с Доника измръзнахме. На всичкото отгоре ме грабнаха веднага на работа, та току що влизам. Доволна съм че поне за малко видяхме децата, че ако бяха заспали, след това гадно пътуване щеше да е много жалко.
Айде да се стопля малко и после ще кача снимки.

# 63
Браво  момичета Hug
В това ужасно време,направо си беше героизъм.Ако посещението в Наречен е за другата седмица ,ще се опитам да се реванширам Simple Smile
Мили,в едра брошура на Т-маркет има чехли като тези на твойта снимка за 2,99.ПРОМОЦИЯТА Simple Smile важи от 8-14.01.номерата са от 36-44.

# 64
  • Пловдив
Браво, момичета, герои сте вие   bouquet
Съжалявам, че не успях да дойда, но за Наречен вече ще направя всичко възможно. Само дано времете да е малко по-хубаво, че днес беше кошмарно просто. Добре, че се прибрахте живи и здрави.

# 65
  • Пловдив
Съжалявам че не мога да кача днес снимките, но нещо имам проблем със сайта. Утре ще пробвам отново.
Занесените неща днес на дечицата са:44 чифта пантофки на стойност 280лв., 50кг. прах за пране и 20л. веро на стойност 104.59лв., 100бр. детски сапун на стойност 39лв., шоколадови яйца, дрехи,обувки, играчки. От приятелката на Джони: за всяко дете пижамка, потниче с гащички, пакетче с лакомства.

Вярче, много добра оферта на чехлите, момичетата от Русе трябва да видят и да решат.

пп. Ходенето за Наречен се планува за събота, ако има промяна ще пишем допълнително.

# 66
  • Пловдив
Момичета, къде изчезнахте?
Ходенето до Наречен няма как да се осъществи за утре, тъй като не са пристигнали пейките, а и времето е мъгливо. В момента в който сме готови, веднага ще пишем.

# 67
  • Пловдив, но иначе от Бургас
тъкмо щях да пиша че го дават валежно и пътят не бил добър така че по добре по нататък да се отиде
вече взех материали и почвам мартеници Simple Smile

# 68
  • Пловдив
Браво  mom4i , тези дни и за ще ги започвам.

# 69
  • Пловдив
Привет и от мен, първо искам да поздравя Милена и Таня, защото са страхотни шофьорки, нямам думи да искажа възхищението си от смелото им каране, пътя беше наистена кошмарен,  на Милена благодаря, че е спестила подробностите около отворения прозорец! LaughingБраво момичета  bouquet  Кажете от къде вземате материал за мартениците и  дали има готова усукана прежда, че това ми се вижда много сложно!

# 70
  • Пловдив
donika.t , има най-различни готови мартеници. Продават се на едро. Трябва само да си ги нарежеш и да им сложиш мъниста ако искаш. Понеже сестра ми се занимава с мартеници, съм е помолила да ми купи, ако искаш кажи ще взема и за теб.

# 71
  • Пловдив
Да искам, направо й поръчай ако другата седмица ги вземе, ще е супер  Peace Ориентирай ме колко горе долу да взема и ще ти донеса парите другата седмица. А мъниста може ли да вземе?

# 72
  • Пловдив
donika.t , няма проблем ще ти взема. Peace

mamaT, инфото е станало много добре. Ще можеш ли да следиш и да добавяш нещата, за да не се натрупват?

Каспър ми се обади днес че пейките са пристигнали. В понеделник ще ходим в търговиите да ги вземем. и сме готови за Нареченски бани.

Ето и снимките от Зелениково. Регистрирах се в нов сайт, че в стария нещо не се получават нещата. Който иска паролата, да ми пише на ЛС.
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209114');

# 73
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Точно се връщам от София и щях да ви пиша, че времето е кошмарно за пътуване и да поотложим малко ходенето до Наречен, но виждам, че сте се вразумили  Simple Smile
Миленче, предадох документите.

# 74
mamaT, инфото е станало много добре. Ще можеш ли да следиш и да добавяш нещата, за да не се натрупват?

Няма проблем, ще добавям новините Peace

Общи условия

Активация на акаунт