Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са границите на Израел през 1948 и 1967 г.?
Какво се обсъжда в първата тема за Израел?
Какви са общите възгледи за Израел в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са границите на Израел през 1948 и 1967 г.?
-
Какво се обсъжда в първата тема за Израел?
-
Какви са общите възгледи за Израел в публикациите?
-
Какви бяха намеренията за арабите при създаването на Израел през 1947 г.?
-
Как се нарича министърът на отбраната в Израел?
Та екзотиката се състои в това, че е един хамбар огромен. Има щандове на които си купуваш сурови шишове, само от пилешко, ама и сърца и воденички и кебапи. Има и зеленчукови шишове. После като ги купиш сурови си ги носиш сам на скарата и там стоят едни потни момчета, защото си представете как се пекат стотици шишове на открита скара на 40 градуса, август месец
След известно време отиваш и си ги взимаш готови. На едни маси има чинии, за многократна употреба и прибори, на други салати( предимно зелена и домати и краставици) в огромни тави, които са безплатни, колкото побереш в тумбака. На друго място хумус и пъжени картофи.
, за които отначало се чудиш за какво са, но старите кучета в това заведение , те просветляват, че с това се застила масата.
, много ми става хубаво като се поръчва и ако в ястието има сирене като го кажат "гвина булгарит " демек българско сирене даже като ме видят, че съм чужденка и все ми обясняват какво било а пък моите приятели се подхилват " абе тя е българка знае какво е сирене "
)
))...
Аз не издържах "гледката", но си ги мъкнех в къщи. Колко пъти ми е спестявало готвенето....

Аз по бг манталитет помислих , че трябва да си почитим , ама - ба!