Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на лентичката, използвана за проследяване на бременността?
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
Какви са препоръките за грижа за корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на лентичката, използвана за проследяване на бременността?
Лентичката, използвана за проследяване на бременността, е инструмент, който помага да се определи очакваната дата на раждане. Той предоставя приблизителна седмица на бременност и оставащите дни до раждането. В случаите, когато се планира цезарово сечение, той може да покаже по-ранна дата на раждане. Това обяснява разликата в оставащите дни между две бременности, както беше споменато във форума.
-
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
Подготовката на гърдите за кърмене включва няколко препоръки. Много жени започват подготовката около месец преди раждането. Нанасянето на кремове като Гарамастан или други специални кремове за бременни се препоръчва. Някои жени споделят и за обтриване с груба кърпа, но това може да бъде болезнена манипулация на чувствителните зърна. Важно е да се отбележи, че всеки може да реагира по-различно на подготовката, така че споделените преживявания във форума са само за информационни цели.
-
Какви са препоръките за грижа за корема по време на бременност?
Препоръките за грижа за корема по време на бременност включват използването на специални кремове или лосиони, като бебешко олио Johnson, Nivea, Dove или други подобни продукти. Въпреки това е важно да изберете продукт, който отговаря на индивидуалните нужди и предпочитания. Някои жени използват кремове за бременни от други марки като Maternea. Редовното и правилно мазане може да помогне за предотвратяване на появата на стрии.
-
Какви са препоръките за справяне с неприятните миризми по време на бременност?
-
Какво представляват контракциите на матката по време на бременност?

После ще пиша как е.
. При мен наистина беше доста болезнено в началото, но, както писах, не мисля, че при всички е еднакво
. Аз имах и проблеми със запушени канали, освен разранените зърна. А запушените канали си ги докарах от чисто невежество - просто като ми слезе кърмата не направих никакъв опит да се изцеждам, а си стоях и си чаках да ми мине от самосебе си. Е, не стана така
).
с внимателен масаж и смучене на зърната
но волан, ключалки и тн всичко е разбито и сега най рано на 9.1.ще е готова, аз се чудя какво да правя, отпуската ми днес свършва, уредих се до пон. уж но не знам дали и това е реално като дата
И аз съм от Младост 1!А пък и термина ни е 18 юли!Май сме ги правили по едно и също време