Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 496
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
  • морето, сините вълни...
След като успях на изчета и изпробвам почти първите четири теми мисля, че мога да се присъединя към вас.
На дявам се новите ученици да не ги изпитват постоянно, защото бързо ще ме разберат че не пиша редовно домашни  Laughing Laughing
ОБЕЩАВАМ да тичам подире ви докато наваксам и събера смелост да покажа нещо мое.

# 181
  • Варна
sun_ flo  добре дошла!  bouquet
mimival, благодаря за хубавите думи, но мисля, че и ти правиш страхотни рамки и го доказа с онези розовичките вчера Grinning
Ето една измъчена от мен, два дни стоя над нея и се чудя какво да я правя. Нещо музата ми ме напуска и дано е временно.

Тук добавям и с друг цвят на хартията, кое ви допада по-вече?

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 14:58 от Румка

# 182
Мен ми харесва.  Party

# 183
Румка много е хубава даже само кламерчето трябва или да захване и долната хартия или май е по добре да го махнеш.На зелените хартии под снимката бих променила цвета за да не се сливат с фона-може би както са си били с естествения цвят newsm78
nadi_mishi  вярно че зависи от календара но аз бих вкарала още някакъв цвят Hug

# 184
  • на село
Още една зимна от мен

Доста еднотипни станаха с предишната, ама съм зле откъм зимни фончета.

# 185
Таня , рязвихрила  си се.В моя сайт има много коледно-зимни.Виж там.

# 186
  • Czech Republic
Здравейте момичета!

Отдавна не бях поглеждала при вас, но не мога да се сдържа да не кажа, че сте много задобрели! Жалко, че не пускате нещата си в другата тема! Мисля, че ще бъдат оценени! БРАВО!  bouquet

# 187
  • София
tatyana_77, харесва ми Grinning. Може би било добре, ако вкаралш още сини елементи отдясно например, но не съм сигурна Wink.
Румка, много ми харесва Grinning. Противно на логиката обаче, си мисля, че може би със снимка със светъл /жълто-беж. фон/ би било още по-добре. Така ми е мъничко мрачна. Но пък снимката е хубава. евент. Ако ти се играе да изрежеш децата и да експериментираш с фона...
mimival, така повече ми харесва Grinning Много е веселяшка и с настроение.

Тази снимка е преснимана от хартиена /каката е бебето с мартеничката/. Само малко съм променила контраста и лайтнеса. Какво мога още да направя и изобщо може ли да се докара до добро качество?

# 188
  • Варна
tatyana_77,  на мен ми харесва и така Hug

# 189
  • София
Румка, с розавата.

# 190
Момичета не мога да въведа текст,цифри пише ,ама текст не/става въпрос за фотошопа/ .Помогнете  Praynig

# 191
Момичета не мога да въведа текст,цифри пише ,ама текст не/става въпрос за фотошопа/ .Помогнете  Praynig
Ако шрифта не поддържа кирилица няма как да пишеш

# 192
  • Варна
Здравейте, престраших се и аз да пусна моя рамка. Малко ми е неудобно при такива красоти, но ...Приемам съвети и критики.

Не съм сигурна,че ще излезе снимката направо.

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 17:02 от Yee

# 193
  • на село

Харесва ми! Само десният шев е малко накриво. Пробвала ли си малко да я поразчупиш? Сега ми се струва малко... прекалено симетрична

# 194
  • София
Хайде и аз да се изкажа.
От както ме смъмрихте з акачеството на снимките не смея д апокажа нищо. Ще си пробвам камерата какви нимки прави и тогава.
А, иначе:
Лекси аз доста се мъчих с моите снимки да ги подобря, но не получих кой знае какъв по-добър резултат.Може би има някаква тактика на действие?
tatyana и много красива таз снежна рамка.
Румка, ако това са измъчени рамки ,представям си какви са неизмъчените Mr. Green. На мен много ми харесва, като само бих променила шрифта с по...детски, може би!А тази с пеликана е станала доста по-забавна с пеликана по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт