Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 489
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
Гиги, май си се опитала да вложиш всичко научено на едно място Simple Smile

Абсолютно, много си права, чета и прилагам, пък като навляза в час, ще творя нещо по-така  Wink

Благодаря за останалото  Hug

# 226
Благодаря на всички за посрещането и коментарите  Heart Eyes

Гиги, в какъв смисъл дали съм правила сама елементите? Ползвала съм неща от библиотеката, но съм ги преправяла. Например слоят с дървото е готова рамка, на която съм отрязала и увеличила картата (със снимката), утроила съм, променяла съм цветове, дала съм сенки и т.н. Мога да ти покажа с кои елементи съм работила (стига да разбера къде да ги кача  Embarassed).

# 227
  • Плевен
Да ви се оплача,че няма къде да отпечатам позакъснелия ми календар.ВСички са мноооооого заети и за десетина бройки въобще не се навиват. А за метална спирала и дума не може да става,защото не използват. Много ме е яд.
А това е календара http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191559&photo=5

# 228
  • София
nadi_mishi, много е хубав календара Grinning Не става ли в някое фото или копирен център на хартия, а после в Офис 1 да му сложат пластмасова спирала. По-добре от нищо. Пък си струва да се отпечата!

Мен днес ме мързи и нямам вдъхновение, но все пак да се отчета. малко повтаря по-предната ми рамка:

# 229
Да ви се оплача,че няма къде да отпечатам позакъснелия ми календар.ВСички са мноооооого заети и за десетина бройки въобще не се навиват. А за метална спирала и дума не може да става,защото не използват. Много ме е яд.
А това е календара http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191559&photo=5

Ако в града има Office 1 Superstore пробвай там. Малко по-скъпо е от печатница, но правят и единични бройки на цветен лазерен принтер с много добро качество.

# 230
Ето отново същата рамката, но вече преработена, че наистина при предишната Вики летеше във въздуха. Смалих и снимката в долният десен ъгъл. Какво ви е мнението за този вариант?

Лекси на мен много ми харесва рамката ти. Peace

# 231
  • София
mimival , три деца ми идват много на мен Grinning Пусни моля те вариант без долното вляво, че все си мисля, че ще е по-добре и ме мъчи любопитство. Другото е екстра. Браво!

# 232
  • Плевен
В офис едно направихме пробно копие,но не са си калибрирали машината и е трагедия. Не може да се разбере какво излиза.Негърче,бяло или червено дете? Оказа се ,че там не е най-скъпо.Дадоха ми много по-високи цени,защото нямат интерес. Ще го отпечатим последно в Кодак на матова хартия и то една мацка,която работи с това фото ще отиде да им виси на главата ,за да стане като хората. А и в офис едно нямат метална спирала,а със пластмасова не става,защото няма да могат да се обръщат листите. А аз много си го харесвам календара и ми се иска да зарадвам родата Laughing

# 233
  • София
Лекси, монго ми харесва и тази. А личицето на детенцето такова ли си е или си изнамерила начин за изчистване на снимката.

mimival, и този вариант ми харесва. Аз лично бих махнала снимката в десния ъгъл и внместо нея бих сложила нещо друго- заснежен бор например. Но таво си е според мен.  

nadi-mishi, не се отказвай. Календара е чудесен. Се ще се намери къде. Ако искаш мога да разпитам в София в някой копирен център за цени. И ако ти харесва офертата ще ми го пратиш, ще го разпечатам и ще ти го пратя до Плевен. Е, малко сложно, но е вариант. Какво казват мамите от темата за календарите?
Пробва ли да питаш във фото?

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 16:50 от muzka1

# 234
  • София
Муцка, нищо не съм й правила, но и аз съм учудена от доброто качество. Този апарат /Сони, 6 мп/ на 30-тина снимки прави и по някоя много добра. Не знам защо така... Повечето не стават, но и мен не ме бива за фотограф Mr. Green

# 235
  • София
Муцка, нищо не съм й правила, но и аз съм учудена от доброто качество. Този апарат /Сони, 6 мп/ на 30-тина снимки прави и по някоя много добра. Не знам защо така... Повечето не стават, но и мен не ме бива за фотограф Mr. Green

Пу, аз пък си помислих, че си я обработвала и си наточих зъбките
да оправям и моите снимчици.

# 236
  • Плевен
Муцка,благодаря за предложението  bouquet,но ще бъде във фото.Не мога да те занимавам с моя календар.

# 237
  • София
Муцка,благодаря за предложението  bouquet,но ще бъде във фото.Не мога да те занимавам с моя календар.

Както решиш, но не ми пречи и ще се радвам да помогна за
такава красота.

# 238
Лекси, на първо поглеждане ще река това - има едно остро нещо (крайчец на заврънтулка) дето всеки момент ще извади окото на малката. Едно друго такова пък е атакувало другото око, но не толкова застрашително. И...това е май.  Mr. Green

mimival, верно без детенцето долу вдясно ще е суперско Peace Малко ми е очовадна червената кола, но не чак толкова де - и с нея става Mr. Green

# 239

Така как е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт