Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 449
  • 309
  •   1
Отговори
# 75
  • В света на мечтите
Въпреки, че съм ученичка от 1 седмица и аз ще се включа в контролното. Тази нощ се опитах да си направа нещо, но не успях и ще се радвам, ако някой ме осветли по въпроса. Искам да си направя аватар с няколко снимки, които се сменят - мисля че анимирано слайдшоу се казва. Намерих си съответния урок, но въпреки това не успях, защото съм с ЦС3 а в него няма имидж реди, както е дадено в урока. Може ли някой да кажу как аджеба да си направя да ми се сменят картинките, като го нямам това приложение на фотошопа newsm78

Самоцитирам се, за да кажа, че УСПЯХ! Вече си имам сменящ се аватар. Ако на някой му е интересно ще кажа как съм го направила  Peace

Ето го и моя "първи път" с Photoshop

........

Добре дошла!!! Като за първи път направо отличен! Само ми се струва, че снимката като си я намаляла нещо си я раздърпала. Като намаляш снимка и въобше като я въртиш е добре да държиш натиснат шифта.

Румка много стилна рамка! Много ми харесва!

А за работата на bushkata просто нямам думи. Крада си идеята и утре ще се опитам да направа нещо подобно. Страхотно е и като изпълнение и като идея

# 76
  • София
Румката, много е добра! Браво!Пусни я при напредналите!
veenii, картичката много ми харесва! 
Никки, хубава е, но дали ако не увеличиш снимката и рамките около нея, няма да е по-добре?
Херка, много добър първи опит! Снимката малко е преразтегната. Когато й променяш размера, дръж клавиш "Шифт" натиснат. Сложи около снимката нещо, за да поизпъкне - например тънка бяла рамчица.

Едно банално и сладникаво колажче и от мен:

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 10:40 от Лекси

# 77
  • София
Xepka  добре дошла! Хубава рамчица, но малко празничка.Като за начало обаче екстра.
Румка,чудесна е!Пъстра и весела! Не бих преминила нищичко!
Лекси, много оргинално, но мисеструва, че ако детенцето е в друга поза ще бъде многопо добре.

Никки и твоята мног ми харесва. Пробвай да увеличиш малко снимката.

Buba, докъде стигна със свалянето на скрабовете??? Успя ли?

# 78
Пуснах рамката и в другата тема - казаха, че фона ми прилича на покривка  Laughing, мен лично ме дразнеше симетричността на квадратите (но ми харесват цветовете), та опитах друг вариант:

Тук пък ми седи постен фона и за да компенсирам липсата на цветове добавих синя рамка отдолу, обаче нацвъках май прекалено много цветенца...  newsm78

# 79
  • Някъде там, ела и провери...
Сложиш малко сянка да не е точно като залепена снимката ама.....ще търпи още корикцииииии

Muzka1 - и на мен докато мислех ми се виждаха малко нещата ама докато се оборудвам и докато изнамеря най-подходящото из цялото това множество предоставено ще мине малко време  Crazy

Лекси- уж го държаш тоя шифт ама... следващи път ще си поправя грешката  Wink

# 80
  • София
bushkata, мен покривката ме кефи - връзва се с делтапланера или каквото е там. Евент. може да изсветлиш фона или го направиш жълт, оранжев... върни си старата компилация на цветенцата.

Муцка, права си Grinning. И тази снимка не е много подходяща, особено с тези сенки, но в момента нямам друга.

# 81
  • Плевен
bushkata, мен покривката ме кефи - връзва се с делтапланера или каквото е там. Евент. може да изсветлиш фона или го направиш жълт, оранжев... върни си старата компилация на цветенцата.

Като видях първата много ми харесва точно това,че фона така удачно се връзва с хвърчилото Peace

# 82
Да ви кажа, след толкова варианти и на мен май най-ми харесва първото, евентулано и черното (от другата тема), само че ми е празно - за мен, има нужда от още малко елементи.

# 83
Хайде за много години , фотошопчета!!! Живи, здрави и продуктивни!!!

Само се разписвам, че имам много задачи - после ще се включа пак с коментари Peace Hug

# 84
  • София
За много години Вейдър! "Изтрезня" най-после! Mr. Green

Лекси така е много по-добре, ама тази роза върху главата на бебчо?
bushkata, на-ми харесваше първия вариант и на мен.

# 85
Ето нещо ново и от мен ,само моля да ми кажете са да задам цвят на четката /нали сега тях разучавам/.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 15:21 от ^buba^

# 86
Kakво ще кажете за това? Харесва ли ви?

# 87
  • София
Ето нещо и от мен

veenii, на мен ми харесва.
Мисля, че ще стане още по-свежо ако вземеш малко от синия цвятот космонавтчето и го сложиш в средното цвете.
Тези клонки четки ли са? Много са ефектни.

# 88
Веении, много ми харесва.Муцка ми измъкна съвета от клавиатурата.Точно същото си помислих и аз за черното цвете.
Муцка,супер е,ама защо е с толкова тъжни очи малката?

# 89
veenii , чудесна е! И аз като другите смятам , че може да се вмъкне малко синичко ( аз бих допълнила едно синьо цвете, което да се подава под една от двете снимки). Но и така да го оставиш- пак е хубава рамката.
muzka1 , харесват ми рамките , които правиш Hug. На тази не ми харесва качеството на снимката:(. Можеш и леко да промениш сенките на четките ( бежовките)- така, че да станат по-нежни.

Общи условия

Активация на акаунт