Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 435
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Веении, много ми харесва.Муцка ми измъкна съвета от клавиатурата.Точно същото си помислих и аз за черното цвете.
Муцка,супер е,ама защо е с толкова тъжни очи малката?

Хе, хе ... бърза съм аз! А снимката я правих тази сутрин на път за яслите в 8,00 ч и очечките са по-скоро сънени.пък и качествотоне е от най-добрите.

diemma права си, ама снимах с телефона си и като увеличих се размаза леко..

# 91
  • Бургас
Лекси, поздравления отново! Този и предишния колаж на малката са страхотни!
На този може малко да намалиш розата върху главичката й и някак си да я направиш като шапчица. Мисля, че съм виждала нещо  подобно.

# 92
  • София
Всичко ми харесва Grinning ^buba^ , veenii, muzka1, бравос Grinning
buba, кликваш си върху иконката на четката, избираш си четка, задаваш размер и после кликваш в/у иконката за цветовете /две застъпени квадратчета - кликни върху горното/. Ще ти се отвори прозорец, от който си избираш цвят или с капкомера си взимаш от където искаш, като кликнеш отгоре.
veenii, неочаквано добре се е получило с това черно.
muzka1, много е нежна и цветовете са много добре подбрани. Но наистина качеството на снимките ти не е много добро. И моите са така - от 10, я една става, я не... Вече знам какво искам да ми донесе следващия дядо Коледа Mr. Green
mle4ko, мерси  bouquet. Идеята беше точно за шапка, но явно не съм я доизпипала. И това определено не е мой стил. Още съм на лилава вълна и скоро пак ще ви подосаждам в лилаво Mr. Green

# 93
veenii харесва ми така както е PeaceАз бих увеличила малко снимките Hug
bushkata най ми харесва черният вариант  Grinning
Лекси харесва ми  но не и розата върху главичката Mr. Green
muzka1  харесва ми-само това картоненото ъгълче не ми се връзва с другите елементи PeaceТази красавица заслужава по добри снимки Heart Eyes
Xepka може да увеличиш още малко снимката-много добро начало Peace
На Румката рамката от предишната страница си харесах Hug
Ники и твоята ама бих увеличила снимката Blush

# 94
Ето нещо измъчено от мен

http://dvv1.multiply.com/photos/hi-res/2/45?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F2%2F45
 veenii много ми харесва
Лекси много е хубава -махни моля те розата от главичката Heart Eyes

# 95
  • Бургас
Аз нещо напоследък свикнах да публикувам и в двете теми  newsm78

http://martichka.multiply.com/photos/hi-res/1/33?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F1%2F33

DVV харесва ми, но нещо ме заслепява това жълтото.
Муцка рамката е супер, снимката не.
veenii мнооогоо яка  Peace ако вкараш и малко синичко ще е още по-яка
^buba^ на звездичките може да намалиш опацити, за да се слеят с фона, че така ми висят неестествено и вкарай в рамката оранжевото от блузката.

# 96
  • Варна
Момичета страхотни рамки са се разположили из нашите страници.
Добре запълвате времето си.
Никки, много стилна и добра е последната ти, но знаеш ли аз може би бих избрала друг цвят за надписа. Верно има розов жвят, но някак ми бледнее сред останалите елементи. Но това е мое мнение и не е задължаващо разбира се. Hug
Аз цял ден се рових из скрап сайтове за да свалям елементи и сега започвам да творя.
Ако желаете посетете моя сайд, качих много елементи и фонове, дано ви харесат, аз по-късно ще кача и още.
http://rumiimiri.multiply.com/

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 21:44 от Румка

# 97
# 98
  • В света на мечтите
нещо което не стана точно каквото очаквах, защото си представях, че ще сложа бяла рамка на снимката и че ще я подгъна от някое крайче, но не ми хареса и затова я оставих така

намерих един много хубав сайт с адски много текстури
http://www.cgtextures.com/

# 99
  • Бургас
AvAnA, моля те, махни я тази снимка. Чудя се, наистина ли така ти харесва  Thinking  Сигурна съм, че разполагаш с много по-подходяща. За рамката - доста тъмни цветове си подбрала. Ако ти харесват елементите, може да им смениш цветовете. Всъщност това е мое мнение, което не е задължително да ти допадне.

DVV, оправи жълтото на снимките.

Ники, поздравления! Ставаш все по-добра!

Поздравления и за Румка - последната наистина беше страхотна!

# 100
AvAnA навързаните рамки са от тук http://www.lenagold.ru/fon/clipart/r/ram/uzor2.html  Peace

# 101
  • София
Никки, много ми харесва Grinning. И аз като теб често пускам в двете теми Embarassed малко ми е неудобно, но....
DVV, сладурска е Grinning
AvAnA, цветово е издържано, но елементите са ми малко едри и снимката наистина не е качествена /а може би си я обработвала с филтри или има текстатура?/. Страшно благодаря за сайта - вече го пуснах в употреба  bouquet
sisa g, мерси и на теб   bouquet

Толкова много варианти направих на това колажче, че вече съвсем се обърках. но си го харесвам Embarassed

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 10:42 от Лекси

# 102
  • Варна
Здравейте момичета, ето я моята снежна рамка

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 12:28 от Румка

# 103
  • В света на мечтите
AvAnA, моля те, махни я тази снимка. Чудя се, наистина ли така ти харесва  Thinking  Сигурна съм, че разполагаш с много по-подходяща. За рамката - доста тъмни цветове си подбрала. Ако ти харесват елементите, може да им смениш цветовете. Всъщност това е мое мнение, което не е задължително да ти допадне.

Ами честно да ти кажа след като я "обработих" да е черно бяла и й сложих текстура да я състара и си играх със светлините и др подобни и на мен снимката много не ми хареса как стана, но я пуснах за да си уважа труда. Все пак за първи пат права нещо подобно и при следващия опит се надявам да е по добре. С тази не ми се занимава повече, така че няма да я променям, но приемам забележките с радост.
Радвам се, че сайта е влезнал в употреба  Hug

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 12:02 от AvAnA

# 104
  • Плевен
Момичета трябва ми фон,който да е като лачена повърхност. Знаете ли къде може да намеря или урок как се прави?

Общи условия

Активация на акаунт