Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 494
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Tatyana77: Мерси за съвета, ще пробвам...

# 196
  • София
Yee сега видях рамката. Хубава е , но тази симетрия от двете страни много не ми допада.Можеш да увеличиш снимката малко и леко да я завъртиш още, така, че да излезе на червените странични полета по малко. Можеш да сложиш малко  детелинки из рамката!?

# 197
Нямам думи. Всичко ми харесва. Отивам да чета за контролното Blush Мисля да се присъединя и аз - така де, повечето сте вече на моето ниво,а някои дори ме бият по точки - БРАВО!!! Hug Peace

# 198
И аз ще се включа в категориите, но ще си поствам опитите тук в тази тема, а не в сайта за контролното. Това не означава, че не може да ги коментирате или критикувате.  Mr. Green

# 199
Хайде и аз да се изкажа, макар че ще повторя вече изразени мнения.
Румка, втроият вариант е много по-добре.
tatyana_77 - снимката е много хубава, но някак прекалено светъл ми иде фона, ледените шушулки не ми се връзват много ... Опитай с по-ярък фон, може още някоя заврънтулка да сложиш Peace
Лекси, честно казано идея нямам какво още може да се направи за качеството, но ми се струва, че една подходяща рамка и всяко друго бутане по снимката ще е излишно Peace
Yee , добре дошла ! Искаше ми се малко по-голяма да я видя (рамката), но и така става. Табелката "декември" ми иде малко наникъде - видно е че е с някакво канапче промушено, но то пък къде точно се държи - не е ясно. Ако я обърнеш и шева минава през нея- по-добре май ще е. Бих използвала червеното от блузката на каката или в някой от фоновете или в някой елемент. Прекалено симетрично - разчупи я малко Peace

# 200
Вейдър, не мога да не те поздравя за оригиналния ти подпис  Grinning

# 201
Ако приемате още начинаещи  Embarassed Blush
От коледа се захласнах по фотошопа, чета първите теми, но ми се ще и да задавам въпроси, така че се надявам да ме приемете.
Ето какво сътворих:

http://img166.imageshack.us/my.php?image=autummagizc1.jpg

# 202
Благодаря на всички за полезните съвети!  Ето и моите първи опити.
    http://teda7.multiply.com/photos/photo/1/1
    http://teda7.multiply.com/photos/photo/1/2
Очаквам вашата критика.

# 203
  • София
Я, Вейдър Grinning И SheDevil Grinning Липсвахте ми Grinning

Yee, не знам коя рамка ти е това, но ако е една от първите, голямо браво от мене Grinning
Мъни, добра ми изглежда, но не мога да видя голямото изображение. Добре дошла  Hug
Florina, колажчето е много сладко.
Тази ужасно грозна рамка я скалъпих набързо и я пускам, защото си нарисувах елементите на хартия и ги снимах. Може някоя по-добре рисуваща мама със скенер да се пробва. Някой правил ли е досега така и има ли смисъл при наличието на толкова красотии в нета newsm78

# 204
Имиджшокът нещо се бави. Ето в мултипли:

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 205
Мъни, много ми допада.
Браво и добре дошла.  bouquet
Флорина, рамката композиционно ми допада,но снимките са много малки.Тези листа закриват всичко от тях.А надписа долу "Марти" ми се слива с фона,опитай да засилиш цвета му.
Колажа повече ми допада като изпълнение.   bouquet
Лекси, на мен ми харесва рамката.Много.
Но при положение,че има толкова много елементи в нета,защо ще си усложняваш живота с рисуване, сканиране и прочие?

# 206
Някой правил ли е досега така и има ли смисъл при наличието на толкова красотии в нета newsm78

Мисля, че е супер идея да си правим сами елементите. Колкото и да са много в нета - друго си е сътвореното от теб.
Друг е въпроса кой колко може да рисува, аз трудно бих се спрвила. Твоите са си чудесни.

# 207
Лекси, Медовинка,   Hug  Heart Eyes

# 208
  • Бургас
Ау, мноо точки по това контролно бе, ще се пробвам и аз да се включа, дано само срока е по-дълъг, че съм затрупана с работа и незнам дали ще се вместя във времето. Точно правя картички за св. Валентин и съм на такава вълна, така че там със сигурност ще участвам.

Лекси
тая скалъпената набързо със сниманите елементи... ми допада ми.
Florina есенната рамка не ми харесва, много големи листа, а снимките направо ми се губят, изобщо не мога да видя детенцето.... Една рамка я прави снимката /според мен/, а не задушаващите елементи. Колажчето се е получило  Peace

Моля момичетата, които пускат само линкове да пускат рамките тук, щото като отворя линка... отиде, забравям кое на кого... и почнах тия постове да ги прескачам, та за да няма ощетени  Praynig Praynig Praynig

# 209
  • В света на мечтите
ето нещо и от мен
нещо или липсва или е в повече, но не мога да прецена  newsm78

сега като я побликувах се замислих за една текстура от сняг, за да не е чак толкова бял фона, но утре ще дообработвам

Общи условия

Активация на акаунт