Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 478
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен
Така е много добре Hug

# 241
Здравейте и от мен момичета!!!И за много години!!!Да сте живи, здрави и много щастливи - Вие и семействата Ви!Поздравявам всички нови момичета и им пожелавам успех в дебрите на фотошопа!Поздравявам и всички Вас, които не са си губили времето!!Останах без дъх - толкова много и красиви неща сте публикували.С две ръце подкрепям идеята за ново контролно и го очаквам с нетърпение!Бяхме на почивка една седмица на Юндола и днес не мога да успея да изчета всичко...
А колко снимки направих...Сърбят ме ръцете!!!Искам да Ви поздравя с последната си за старата и първа за новата година творба!!!ДА НИ Е ЧЕСТИТА!!!

# 242
Е така вече съвсем друго дума, Мимивал Wink   bouquet

# 243
  • София
Вейдър, днес си решила да ме размажеш от смях май  Mr. Green Горките ми чавета - на първата ми рамка прободох дупето на малката с безопасна игла, сега на голямото в очите ще бръкна. Каква майка  Tired
mimival, така вече много ми харесва Grinning. добре, че изнахалствах за промяната Blush
dilmi , мерси   bouquet Чакаме да се включиш. 

# 244
  • Бургас
Лекси, рамката е супер, но аз бих намалила малко бялата рамка около самата снимка, също така бих заменила лилавия цвят с този от блузката на момиченцето - цикламово или тъмно розово.

Мимивал, много хубава идея и доста интересно се е получило. Браво!
Авана, гледам, че си фен на текстурите. Според мен обаче е по-добре понякога без тях.  Laughing

Айде, чакам и аз конкурса /контролното/, че ме сърбят ръцете, а рамките нещо не ми се получават напоследък  Confused

# 245
  • София
Пооправих я  Grinning Наистина така е по-добре   bouquet

# 246
Ха така! Няма го вече очовадното чудо Laughing
И да не кажете, че съм лошото магаре, дето само мрънка - те ви и от мен малко мат'рял за критика. Не помня от кога не бях правила нещо ooooh! и като се гледам - бая имам да наваксвам Tired

Въх  Shocked

# 247
  • В света на мечтите
хайде малко да се посмеете и с мен
не можах да си изрежа добре детето на главичката и сложих една грозна шапка и после измайсторих това

Рамката е с цвета на блузката, а горе табелката с цвета на сукмана на дребната

Авана, гледам, че си фен на текстурите. Според мен обаче е по-добре понякога без тях.  Laughing

ако имаш предвид снежната текстура и на мен нещо не ми допада, но повечето момичета казаха, че с нея им харесва повече. Истината е че аз си запазих варианта без текстурата и с намалени цветчета отдолу, но нещо не мога да я кача за да я покажа как стана

mimival последният вариант е супер  Peace

Вейдър невероятно изпълнение, а детенцето е голяма красавица. С тази сладурана каквато и рамка да направиш ще стои страхотно

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 02:00 от AvAnA

# 248
здравейте момичета
Някой май не четат други теми в хобито Joy Joyконтролното е пуснато вече трети ден hahaha

AvAnA-много ми хареса идеята за шапките и това,че си сложила и кучето ,но имам забележки.
Първо горното рисувано куче го махни-не му е там мястото.После ,тези разнородни цветя също не пасват.Истинско цвете с рисуван клематис и платнен гербер,малко...... newsm78.Стреми се ,когато използваш цветя то те да бъдат еднородни или да имат някакъв признак по който да си отиват едно с друго.За да стоят по естествено детето и кучето то е добре малко да ги увеличиш да сложиш детето пред кучето,а него пък да го опреш в рамката за да не стои като отрязано.На снимката на детенцето е добре леко да засилиш черното,защото е много светло и очичките се губят

mimival-ето това е рамката.Браво
Лекси-тази рамка е много добра,чедисно си се справила с цветовете Hug
nadi_mishi-календара ти е много хубав.Дано успееш да го изпринтиш.Може да замениш металната спирала ,като залепиш всеки лист поотделно на картон малко по голям от страничките и по цялата горна страта пробиеш дупки с перфоратора.След това в дупките промушваш връв/която да ти пасва на календара ,оформяш а красиво и готово.После ,когато трябва да смеяш месеците само издърпваш връвта ,обръщаш страницата и пак нанизваш-даже може друг цвят да слагаш всеки месец

# 249
  • София
Ех, Вейдър каква красота!Кой си го може и след 100 години пак го може. Много ми харесват пепрудките сигурно са часто то фона,а? За детенцето думи нямам!
 А, да те питам откъде тази любов към магарето?! Mr. Green

AvAna, наистина ме разсмя! Незнам защо ,но кучето ми изглежда невероятно смешно. Joy Иначе идеята е страхотна.

dilmi, благодаря за пожеланията!

mimival, така е мноого по-добре!

Лекси
, за теб само БРАВО! Аз тези стърчащите нещица ги погледнах, но не ми се сториха така страшни. Сега обаче като поглеждам пак наистиначовек да се зачуди...горките дечица! Laughing

Ani, добре че си ти! Аз и другите теми чета, но тази за контролното съм я пропуснала. Тичам да се запиша!

# 250
  • Бургас

Някой май не четат други теми в хобито Joy Joyконтролното е пуснато вече трети ден hahaha

Ми, сега освен Вейдър, която се нарече "лошото магаре", ще има и един "кон с капаци"  Joy hahaha

# 251
  • Варна
Добро утро! както вече казах музата ми се изпари някъде, нищо не мога да сътворя тия дни Cry, но се радвам на вашите творения.
Вейдър. много ми харесва,  много е стилна!
Avana, идеята е добра, харесва ми, но на мен ми е малко еднотипно с това лилаво. Ами е казала, какво точно липсва и аз се присъединявам към мнението й.
Лекси, теб мога и да те пропусна, защото ти винаги правиш добро впечатление и ако нещо не ми харесва обещавам веднага да кажа. Mr. Green

# 252
А дали може да се направи все едно снимката е изгоряла/или гори , някак си по краищата и как?

# 253
я да ви нахлуя в темата  Mr. Green
ето:http://jujavka.multiply.com/photos/photo/4/1

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 12:56 от jujavka

# 254
  • В света на мечтите
А дали може да се направи все едно снимката е изгоряла/или гори , някак си по краищата и как?

ами аз използвам бърн тул за целта и просто си "рисувам" с него по краищата където искам да изглежда като нагоряло. Сигурно има и по добри и ефектни начини.

Довечера ще опитам да обработа снимката следвайки съветите ви и ще покажа, само не разбрах ани какво имаш предвид под "Истинско цвете с рисуван клематис и платнен гербер,малко....." не виждам къде са ми тези елементи в рамката  newsm78 може би защото незнам какво е "клематис"

Общи условия

Активация на акаунт