Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
-
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
-
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
-
Какви са отзивите за крема на Clairol Nice 'n Easy?
-
Какви са отзивите за козметиката на Мустела?
Определено ме поуспокоихте.
Моето мнение е да не мислиш много за това в този момент. Важно е да си силна сега, най-вече заради бебчето, което носиш. Съвсем скоро ежедневието ти ще е съвсем запълнено от грижите за бебето, и дано ти мине по-бързичко и по-леко.
Как хубаво го е определила бившият човек на Алекс , да знаеш че той не те е заслужавал изобщо
Може би в момента каквото и да ти пишем ,няма да окаже такова влияние вьрху теб ,но поне ще те поуспокои малко .Трябва да се заредиш сьс много сила ,смелост и кураж ,за да преминеш през всичко това ,и не на последно място любов ,която да дариш на малкото ськровище в теб
И знай ,че може би така е трябвало да стане......само Господ знае и нека е сьс теб занапред. 
) само ще изгуби.Не го мисли повече мила и не се натоварвай излишно,погледни напред и съм сигурна че като гушнеш бебчето ще разбереш и почустваш че то е най-важното нещо за теб. 
.И аз не тръгвам да пътувам зимата,вече 100% взех решение че тука ще раждам.А за болницата,какво да ти кажа ,аз преди 3 години раждах тука
),ама ще изтърпим няколко дни
,на този студ и без това няма какво да правя.
много сили и кураж ще ти трябват, но момичетата са прави - в момента най-важно е бебчето. Нека то да донесе безкрайно много радост в живота ти и всичко лошо да се забрави 
аз също ще раждам там,но за това изобщо не се сетих да питам.То нали сега се чудят за какви щуротии да ни измъкнат парите по болниците,та даже и през ум не ми мина, че може да е безплатно...
желая ти много здраве,щастие и пухкав подарък през февруари!