Отговори
# 180
Само искам да кажа благодаря за подкрепата на всички. Heart Eyes
Не успявам да ви изчета докраи, защото като почна и сълзите ми текват. Cry

# 181
Маци  Писи честит рожден ден , много здраве ,щастие и кьсмет и най -сладкото бебче през февруари  Two Hearts txtloves Two Hearts newsm59

# 182
Здравейте, момичета....
Алекс, знаеш, че имаш моята подкрепа...Друго няма да кажа, че те момичетата преди мен всичко са казали много точно.... Hug
Меренце, много съжалявам за Ива....Дано бързо да се въстанови и да няма сериозни белези.... Hug То изгореното така сълзи и е много неприятно...Когато съм била на 1 годинка съм си изгорила китката от горната страна...и сега имам един белег, голям колкото детска ръчичка...Ще видиш, че и това ще мине, колкото и неприятно да е... Hug
Евелинар, желая ти скорошно оздравяване, че растройството в нашето положение хич не е работа....
МациПиси, честит рожден ден...Да си жива и здрава. Много здраве, щастие, късмет и един беборан сладуран в скоро време.

# 183
Честит рожден ден MACIPISI!
Пожелавам ти да си здрава и много радост да внесе в живота ти бъдещото бебче! nbirthday

Алекс, недей да съжеляваш за нищо! Знай, че след всяко лошо нещо следва нещо много, много хубаво! Радвай се на бебчето в коремчето ти и гледай само напред! Присъединявам се към останалите -  ще те подкрепи с каквото можем!!!!!

Мери, дано малката Ива вече е по-добре! Представям си само как боли такава раничка! И като се замисля, че и ние щяхме да си купуваме конвектор чак лошо ми става!

Evalinar, надявам се и ти да си по-добре!

# 184
  • София
Честит Рожден Ден, macipici! Да си жива и здрава, много щастлива и едно прекрасно бебче февруари! newsm59
мирка ив, на сто процента съм сигурна, че така каза д-р Попмарков, стига инфото да му е вярно. Миналият път, когато раждах не ми искаха също пари, но тогава ми казаха защото съм била осигурена. Сега не спомена за разделение, осигурени-неосигурени, ставаше въпрос за всички. Rolling Eyes

# 185
 Момичета току що се прибирам от пазар. Много се сдухах. Майка ми като каза, че на подписването не мога да съм с черна рокля и точка. Били и казали, че не било хубаво. Да ама аз съм бременна в средата на осмия месец и всичко ми стои като чувал. А и вече си имам   рокля не ми се дават пари за нова и без това всичко ще е много импровизирано. После баща ми ме попита дали на 12 мъжа ми и кумовете няма да ме вземат от вкъщи. И аз им казах, че това няма да е типичната сватба. Е на него май му стана доста криво ама какво да направя. Знам, че са си ме представяли с бяла рокля, голяма сватба и т.н., но след всички трудности все си мисля, че това не е важно. Важното е да ми се роди живо и здраво бебче и да създам добро семейство.
 Извинете ме, че ви занимавам с глупости. Незнам защо се впрегнах толкова от нещо толкова незначчително като виждам някои от момичетата какви проблеми имат. Ама сигурно е от хормоните. Сутринта ревах, че не мога да си обуя ботушите  Embarassed главичката на бебо е вече доста ниско и ме приболва отдолу като се свивам. Абе бременна му работа  Crazy.     

# 186
Алекс  Hug Hug Hug Незнам какво да ти кажа,те момичетата вече са го написали.
Този човек не заслужава да страдаш за него,ясно е че той ще съжалява  след време.
Отдай се изцяло на детенцето си и дано по-бързо да ти мине. Много е обидно и гадно
от негова страна, но ще си получи заслуженото.Опитвай се да не го мислиш много,много.
Знам че ще е трудно, но поне се опитвай,разсейвай се,докато се роди бебока.А след това
живота ти ще се преобрази и няма изобщо да ти е до този тъпак. Имаш и моята пълна подкрепа,
и стиснати палци бързо да излезеш от дупката.

Evelinar и Мери, имали сте и вие ужасни преживявания,бързо оправяне и на налкото Иве, и на
Евелинка.И дано не се повтарят повече тези неприятни ситуаций.

Anita7 редно е да се вземе секрет за МБ,особенно ако ще раждаш нормално  Peace

На станалите вече мами rib4e и Естрела искам да кажа че много се радвам за хубавите новини около
малките бебенца,пишете ни по-честичко как са  Hug Hug Hug

macipici Честито !!!   newsm59  bigdance2 Tada  ura nbirthday
Да си жива и здрава и скоро да станеш горда мама на съкровището което носиш.  newsm30

За пъпната връв  около вратлето - и при моето бебе беше така,само че 1 път увита.Не се тревожи,говори с
лекаря си ако е необходимо да ти правят записи по-често.

Аз днес бях на ЖК , малката ми бебка е порастнала,каза ми 3150 гр.  Grinning и отговаря на 36 гс,
плацентата ми е 2 степен зрялост,ще ми се пускат и още изследвания през 38 гс,ако дочакам за тях.
Единственото което не е както трябва е че е разположена с лицево.
Кръвното ми е ок,МБ ми е чиста,килограмите са + 13.Това е !
Сега ще се поразровя да почета малко за това лицево прилежание   newsm78

jjoy тези хормони ни разказаха играта.
 Ще видиш че ще си изкарате страхотно , колкото и скромна да е сватбата ви ще си остане
незабравима.Не позволявай на някакви суеверия да ти развалят този хубав ден.
А ако мъжът ти и кумовете са съгласни,защо пък да не дойдат да те вземат от вас,
но наистина най-важното е да има любов и разбирателство и да сте живи и здрави !

# 187
Честито на нашата рожденичка! Да ни е жива, здрава и много щастлива с любимите хора покрай нея!

Алекс, искам да те посъветвам да не даваш този човек да си дава името на бебенцето ти, поради 2 причини:

1во и по важно е че той просто не го заслужава!
2ро- в бъдеще това може да ти създаде проблеми и ти го знаеш. Той като законен баща ще трябва да дава разрешение дори за елементарни неща като да изведеш детето зад граница и т.н..а ако не сте в добри отношения това може да се окаже проблем! Една моя приятелка беше изпаднала в такава ситуация и беше много неприятно! Ти може би по добре от мен знаеш и си ги проверила тези неща.
Както виждаш всички те подкрепяме- не си заслужава да си хабиш нервите в момента!

Джой, успокой се Stop И моите родители горките имат едни съвсем различни представи в главата си, а може би няма и да дочакат да ме видят булка..Жал ми е че ги натъжавам, но нали щастието и здравето на нас и нашите бебета е най важното! Сигурна съм че изглеждаш страхотно в черна рокля- на мен това ми е любимия цвят за официални облекла! Красива ще бъдеш ако повече се усмихваш Simple Smile Пожелавам ти щастлив сватбен ден!

Айде спете всички удобно и спокойно, че виждам как темата се пълни все повече и повече в късните часове, защо ли newsm78 хехе! Laughing

# 188
Macipici, 4естит рожден ден.
Evelinka, бързо се оправяй.
Мери, дано скоро се оправи детенцето!
Alex, силно те прегръщам. Всичко е казано, нямам какво повече да добавя. Кураж!

# 189
  • Варна
Честит рожден ден MACIPISI!  bouquet
Алекс и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 190
Jjoy, аз на подписването (защото и нашето е трудно да се нарече сватба) бях с обикновен черен панталон и неофициална блуза за 20-на лв (все пак почти бяла  Laughing ). Майка ми се опита да пусне някакви коментари, но аз само я изгледах страшно и не посмя повече.
Не мисля че това е попречило ние двамата да се разбираме, а това е най важното. Останалото са пердразсъдъци, на които не робувам.

# 191
Хайде да се отчета. Вече съм много по-добре! Надупчиха ме хубаво, вляха ми 1,5 литра разтвори и сега хрупкам солети. Снощи дежурните са се уплашили, че е салмонела, но си е най-обикновено хранително отравяне. Нина ми остави абокатчето ако се наложи утре пак да ми включи системи и да не ме боцка наново. И контракциите са ми по-малко като ми боцнаха Но шпа. Дано повече не повръщам, че явно много съм изплашила всички наоколо. Видях дежурната лекарка от снощи и тя веднага ме заразпитва как съм, после от Нина разбрах, че се е притеснила, че съм си отишла в къщи, защото съм била за болница.
Мациписи, честит рожден ден!    bouquet  bouquet  bouquet
Джой, перфектната сватба е на хора, които се обичат и не зависи по никакъв начин от облеклото на булката  Wink. Нашата идея навремето беше да се оженим точно така, но не се получи. И досега мъничко съжаляваме. Между другото Митко беше страшно болен по време на сватбата - с почти 39 градуса температура и около това имаше повече притеснения.
Алекс, моята леля роди братовчед ми извънбрачно, никой досега не знае кой е бащата, пък момчето тази година беше абитуриент. Той е изключително дете, много умно и обичливо. След време тя се омъжи и съпругът й осинови братовчед ми и го отгледа като негово дете. Сега носи неговото име. И моят съвет е, че човек, който не застава до теб в такъв момент, не заслужава детето да носи името му. Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

# 192
дар77 -  newsm10 smile3525 дано лекциите наистина ти бъдатполезни!!!
мациписи - ЧРД!!! всичко най - прекрасно и вълшебно ти желая!!!
Мери - Стискам палци от тук насетне Ивата Изобщо да не я боли..... и кураж! евала на докторката, а за останалите - нямам думи! как да не си обичаш родината.....
Евелинка - пожелавам ти това да е последната нощ, която да е изпълнена с толкова неприятни и гадни неща.... оводнявай се по - бързо!
Алекс, мила, -другите момичета са го казали, и аз напълно се присъединявам към тях. даже съм твърдо на мнението, че ТОЗИ МЪЖ НЕ Е ДОСТОЕН ДА БЪДЕ С ТЕБ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ БЕБЕТО ДА БЪДЕ КРЪСТЕНО НА НЕГОВОТО ИМЕ! ДРУГАТА ДА СИ МУ РОДИ ДЕЦА И ДА СИ ГИ КРЪЩАВА С НЕГОВОТО ИМЕ! аз бих си кръстила детето на мен или на някой, който много обичам и уважавам и бих му дала МОЕТО фамилно име! погледни от другата страна - аз съм сигурна, че е за добро, това, което се е случило, защото по - добре сега, отколкото като се роди бебето.... и последно -  моят девиз, който винаги се опитвам да спазвам е да ТЪРСЯ ВЪВ ВСЯКО НЕЩО ЗРЪНЦЕТО ДОБРО, ЗАЩОТО ТО ВИНАГИ Е ТАМ И ЧАКА ДА БЪДЕ ОТКРИТО! ТЪРСИ И ГО НАМЕРИ И ТИ И НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА!!!! ЦЕЛУВКИ!!!!

# 193
Здравейте и от мен  Peace
Не съм писала от "миналата година". Бъдете щастливи и здрави и нека всички получим най-ценния дар - хубави и здрави бебчета.
Честно казано четях ви но не исках да пиша защото не ми е добре. Проблемите със сърцето продължават. Лежа по малко и гледам да се пазя. От какво и аз незнам вече Thinking Кръвното си прави каквото си иска а Доки ми заяви най отговорно че при 3-та подобна случка болницата няма да ми се размине. Ходя като някой доктор с един апарат за кръвно и голямо мерене пада. ПИСНА МИ!!! Освен това имам и прееклампсия, която трябва да се лекува, за да се осигури нормален приток на кръв към бебето и да се предотврати още по-сериозно състояние.... за което не искам да пиша. От вчера вече съвсем се сдухах от страх за бебето и имам чувството че ще се побъркам. Изчетох какво ли не и сега се моля на господ да ми даде сили да издържа още месец и да родя едно здраво бебе. В този ред на мисли се сетих се филма "отчаяни съпруги" където Габриел (Ева Лонгория) и мъжът и си търсиха жена която да износи тяхното бебе и и обясняваха че тя ще е като една печка-фурна!!! Та аз се чувствам като една фурна "раховец", на която съвсем и отказва главния реотан и сдава багажа ooooh! ooooh! ooooh!
Благодаря на Мери и Бубето за загрижеността  Hug Hug Hug
Мери радвам се че се чухме мила и че Ивка е добре. Прегърни я от мен Hug
Евелинка, стискам палци душице да се оправиш възмогно най най-бързо Praynig
jjoy - пак ще ти напиша същото - това е твоят ден! Изживей го както само ти искаш. Традициите са си ги спазват другите, а и те са за това - да се нарушават Peace
Мациписи, Честит рожден ден. Желая ти здраве и бъди много щастлива. newsm59
Алекс, мила, момичетата толкова неща са ти написали и все верни. Ти си силна!!!! И не позволявай този човек да даде името си на детето. Хотдей ти писала за най често срещания проблем. А ти мисли за себе си и бебето. Знам че е банално но времето лекува. Не става лесно и бързо. Преди няколко години загубих един човек когото много обичах, времето излекува болката - бавно и трудно, но успях. Сега гледам с други очи. Знам че в такъв момент страданието е огромно но ти не си сама- имаш си своето малко ангелче вътре в теб. Ако мога да помогна с нещо-насреща съм.   Hug Hug Hug
Бургаския отбор как сте? Май всички си имаме някакви проблеми...
Желая на всички ви здраве и мислете положително (това последното се отнася и за мен newsm78 )
Прегръщам ви  Hug Hug Hug

# 194
 Момичета какво става с нас, всяка има някакъв здравословен или емоционален проблем, и ние снощи с мъжа ми си спретнахме един скандал, по точно аз, защото той стоеше и слушаше как го нападам и добре, че постъпи така иначе щях да се разлютя повече, е 10 минути по късно съжалявах, че съм избухнала, но май хормоните ми бяха пак полудели.
 Мила Мери бързо оздравяване на раните на Ива и дано не останат никакви белези, стискам палци всичко да е наред.
 Evelinar пожелавам ти скоро да си се възстановила напълно и да не се повтаря тази случка с хранителното отравяне, май писа, че със съпруга ти сте били на някакъв екзотичен ресторант, от там ли дойде тази напас, ако е така изпрати им ХЕИ, не трябва да се допуска и други хора да пострадат, но може би не ти е до това, ИЗВИНЯВАЙ.
 Alex99 момичетата са написали всичко много точно и от сърце. Аз от сърце ти желая здраво и усмихнато бебе през февруари, което да изпълни със същност живота ти, защото нищо не може да замени детската усмивка или малката рачичка, която те гали щом усети, че си тъжна, това си заслужава всичките физически и емоционални болки, които една майка преживява.Кураж, ние сме с теб. Ако имаш нужда от помош пиши.
Rosi_bosi желая и на теб бързо справяне със здравословните проблеми. Ти си борбена жена, така преценям от написаното от теб досега във форума, вярвам че това ще помогне за превъзмогване на здравословните проблеми, всички ние от февруарския форум сме с теб и те подкрепяме като ти изпрашаме своите позитивни мисли и чувства . С един и същи термин сме така, че разчитам и двете през февруари да се похвалим със здрави и усмихнати бебоци.  ylinfant  Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover
 Момичета пожелавам на всички ни утрешният ден да е по - ведър, усмихнат и пълен с добри новини. Two Hearts
 Macipici,щях да те забравя мила, но знай, че от сърце ти желая да си здрава, усмихната и щастлива майка на бебче февраурче. Още веднъж здраве, късмет и берекет послучай Рождения ти ден  nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт