Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 450
  • В.Търново
Креми  Hug
Цвети  Hug
Пепи  Hug
Който не ме помни няма гуш  Crossing Arms

Heart Eyes Blush  Laughing

# 451
  • Пловдив
Ми то като има  няма как да има и   Hug

# 452
Сигурно само аз се виждам постоянно дебела, все си мисля, че трябва и още да сваля, винаги съм се борила с килограмите, имам и фамилна обремененост и в когато понапълнея, вкъщи всички ме нападат и ме карат да отслабна.Когато имах проблеми с жлъчката след бременност свалих 25кг и бях като плашило 46кг на 165височина, а аз от 8 клас винаги съм била 50- 52кг.лятото и зимата качвах по три отгоре, но като ми извадиха жлъчката понапълнях до 58кг и забременях отново с втората ми дъщеря и качих само 8кг. и си носих веднага старите дреги, но ми остана огромен корем, за който се притеснявам все още получими се разширение на коремните мускули, между двата коремни мускули имам три пръста разтгояние , а те трябва да са плътни един до друг и не знам сега дали не трябва да се положа и на операция за това нещо, все ми стои едно коремче защото няма какво да ми държи органите сигурно, започнах преси, но няма ефект Cryтъйкато съм запланувала и трето детеи след две секцио по медицински причини ще раждам пак със секцио ще говоря с хирурга да оправят мускулите едновременно за да не се подлагам на др. операция и без това белега ми е огромен , а и от жлъчката си имам белег и съм като гърмян заяк.

А иначе децата от 6 години за първи път ги гледаше баба им за три дни и аз за първи път от тогава бях самичка само с мъжът ми. Wink

# 453
  • Пловдив
Ми то като има  няма как да има и   Hug
Ай, дай гуш, кво да тЪ праа, нищо, че мЪ стреляш  Hug

# 454
Малеее, Ели, какво дълго изречение Mr. Green

# 455
  • София
А някой помни ли една Михаела 77, дето изкльощавя съвсем и ни забрави? Сигурно си пийва винце някъде и не мисли за нас?

# 456
  • Пловдив
А някой помни ли една Михаела 77, дето изкльощавя съвсем и ни забрави? Сигурно си пийва винце някъде и не мисли за нас?

Тая пък коя ли беше  newsm78

# 457
  • Пловдив
Звъннах й по телефона, сега ще пише  Sunglasses  Mr. Green

# 458
  • София
Малеее, Ели, какво дълго изречение Mr. Green
Ели, награда за най-дълго изречение!   bouquet  bouquet  bouquet
Снимките са супер, както и модела!  smile3501 newsm51

# 459
Вещи   bouquet
Ще помоля ако е възможно да ме включиш в следващата табличка, благодаря.
Кри, точно Wink толкова кг., може и повече

# 460
  • Пловдив
Шерифе, дай серенада за балкончето  Whistling
T i T, diameter, krasi73, tzvety roussimova, Volna peperudka, Peppi, Abrakadabra, Sun, fanta, krikri, Pokcu, Пираня, "ELI", Бо, vani_nik, PUPA, mbm-Maria, mara_7, Даниа, tutti, Лаис, AVah (+ 5 Скрит/и) и 7 Гости

# 461
Кри, то да беше само Михаелка, я виж от списъка колко народ ни изпозабрави Rolling Eyes

# 462
  • Пловдив
Диаметър, добре дошла   bouquet Ще те включа в следващата тема, вече тази не може да се редактира.

# 463
  • Пловдив
Някои хора май чакат с бъклица да ги поканим да пишат Wink

Това за целия балкон се отнася:  krasi73, BlackSnake, "ELI", diameter, perlata, ral4e:), tzvety roussimova, fanta, Volna peperudka, PUPA, Peppi, tutti, Dana, ladyto, Бо, vani_nik, T i T, Abrakadabra, Sun, krikri, Pokcu, Пираня, mbm-Maria, mara_7, Даниа, Лаис (+ 6 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

# 464
 ЗлаВещица, и мен да ме включиш, и мен. По напред дадох данни, ако трябва пак ще дам:)

Общи условия

Активация на акаунт