Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Валя?
Какви са обичаите за Рождественския пост в Испания?
Какви са обичаите по време на Reyes (Кралския празник) в Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Валя?
-
Какви са обичаите за Рождественския пост в Испания?
-
Какви са обичаите по време на Reyes (Кралския празник) в Испания?
-
Какви са обичаите за посрещане на Нова година в Испания?
-
Къде мога да слушам българска музика в дискотека?
!
.Много харесвам тая фиеста.Тук се празнува доста пищно,идва и телевизия да снима,и във вестник "Ел Дия" вече са публикувани статии - абе чудесия
!
.Още ли сте изнервени?Кофти е абстиненцията от цигарите,аз съм така ако не съм си пила кафето 

.Не е за изпускане,а нито съм шофьор,че да пътувам до там,нито има на кого да поверявам Иви,ако се наложи.Уф
. 

В крайна сметка не можаха да ни окрадат. А другото неприятно нещо което ми казаха е че домашното ми куче в бг е починало, а аз много си го обичах, но изглежда не съм успяла да го излекувам лятото и сега проблема се е възобновил, водили са го на лекар но не са могли да го спасят. Мъчно ми е за животното, но какво да се прави живот знае ли човек какво може да му се случи. Интересното е че инцидента който ни се случи е в същия час когато животинката ми е починала.